Και φούρνος και ζαχαροπλαστείο και μάλιστα με ιδιαίτερες γεύσεις και αέρα γαλλικής μπουλανζερί. Η αλυσίδα FrankZe Paul που κέρδισε το κοινό της χάρη στα μυρωδάτα κουλούρια, τα φρέσκα και σε μεγάλη ποικιλία ψωμάκια, αλλά και τα γλυκά Βηρυτού, υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με γεύσεις και αρώματα γιορτής.

Εκτός από τα κλασικά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σε μπουκίτσες, θα βρείτε επίσης μυρωδάτα τσουρέκια γεμισμένα με κάστανο και επικαλυμμένα με σοκολάτα, παραδοσιακές δίπλες, αφράτα πανετόνε, κορμούς, βασιλόπιτες, τούρτες ζαχαρόπαστας σε πολλές γεύσεις και γιορτινά σχέδια, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότο, ολοκαίνουργια χειροποίητα σοκολατάκια και πραλίνες γάλακτος. Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται ο Δημήτρης Γρίβας, αρτοποιός τρίτης γενιάς, με σπουδές αρτοποιίας στη Φινλανδία και αρκετά χρόνια θητείας στο Παρίσι, και ο γαλλολιβανέζος chef patissier Ζοζέφ Ατζάμ, που επιμελείται τα γλυκά.

Επιπλέον, το τμήμαcateringαναλαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές,με αλμυρές και γλυκέςπροτάσεις.