Εδώ και χρόνια, το τραπέζι µας της Πρωτοχρονιάς τελειώνει µε το ίδιο γλυκό: µια πουτίγκα αγγλικής εµπνεύσεως που βασίζεται στο τσουρέκι (συνταγή στο www.vimagourmet.gr). Με θρησκευτική ευλάβεια, κάθε χρόνο αγοράζουµε τα τσουρέκια µας από το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο του Παγκρατίου Lido.

Και έχουµε κάθε χρόνο το ίδιο πρόβληµα: για να πετύχει το γλυκό, το τσουρέκι θα πρέπει να είναι µπαγιάτικο και το να αφήσεις ένα τσουρέκι του Lido να µπαγιατέψει είναι πολύ δύσκολο πράγµα! {{{ moto }}}