Kάντε Like στη σελίδα του ΒΗΜΑgourmet στο Facebook και κερδίστε μία Kουζινομηχανή Kenwood Prospero KM260 και μία Μηχανή espresso cappuccino De’Longhi.{{{ moto }}}

Kenwood Prospero KM260

Δημιουργήστε τις αγαπημένες σας συνταγές, ανακαλύψτε νέες και ενθουσιάστε την οικογένεια σας αλλά και τους φίλους σας με την βοήθεια των Κουζινομηχανών της σειράς Prospero από την Kenwood.

Οι Κουζινομηχανές Kenwood είναι γνωστές για την αντοχή τους, τη μοναδική λειτουργικότητά τους και τις πολλαπλές δυνατότητές τους.

Δείτε την Kenwood Prospero KM260

Οι Κουζινομηχανές Prospero, όπως και όλες οι Κουζινομηχανές Kenwood, διαθέτουν πλανητική κίνηση αναδευτήρων δίνοντας στο μείγμα περισσότερο αέρα προσφέροντας έτσι ένα αφράτο αποτέλεσμα για πεντανόστιμα κέικ, μπισκότα και όχι μόνο.

Με 3 αναδευτήρες (Αναδευτήρα Κ, Χτυπητήρι, Γάντζο ζύμης) για διαφορετικών ειδών αναμείξεις, ανοξείδωτο κάδο, 6 ταχύτητες και λειτουργία Pulse για καλύτερο έλεγχο κατά την διάρκεια της χρήσης τους σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε ότι εσείς επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα.

Η δυνατότητα τοποθέτησης εξαρτημάτων, όπως κόφτη/τρίφτη, μπλέντερ, αποχυμωτή, κρεατομηχανή κ.α. σας βοηθά να προσαρμόσετε την Κουζινομηχανή στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Με τη κουζινομηχανή Kenwood δεν έχετε απλά ένα μίξερ στην κουζίνα σας αλλά τον απόλυτο βοηθό που θα σας απαλλάξει από τις δύσκολες και βαρετές εργασίες της κουζίνας!

Για να ανακαλύψετε περισσότερα για τις Κουζινομηχανές μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Kenwood.

Μηχανή Espresso Cappuccino ECO 310.B De’Longhi

Πίσω από τις ιδέες της De’Longhi υπάρχει ένας νέος τρόπος ζωής που εμπνέεται από τη απλότητα, τις πραγματικές ανάγκες, την άνεση και την κομψότητα.

Δείτε την Icona

Με Ιταλική ποιότητα, άψογη απόδοση και εξαιρετική προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια oι Μηχανές Espresso De’Longhi φέρνουν τον αυθεντικό Ιταλικό Espresso στην καθημερινότητά σας! Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα επιλογών σε Μηχανές Espresso Cappuccino De’Longhi.

Κατηγορίες
Fully Automatic Μηχανές Espresso Cappuccino με μύλο άλεσης κόκκων καφέ
Μηχανές Espresso με σύστημα κάψουλας Nespresso
Μηχανές Espresso Cappuccino κατάλληλες για αλεσμένο καφέ espresso.
Μηχανές Espresso ατμού ή Moka για παραδοσιακό Ιταλικό ΜΟΚΑ.

Γνωρίστε καλύτερα την Icona

Οι όροι του διαγωνισμού
Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του BHMAgourmet στο Facebook.

Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 8 Μαρτίου έως την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, στις 14.00, στα γραφεία του BHMAgourmet, Μιχαλακοπούλου 80.

Τα δώρα θα παραλάβουν οι νικητέςσε συνεννόηση μετη διοργανώτρια εταιρία.