Η οικογένεια Κωσταρέλου είναι η αλήθεια ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και τρεις γενιές έχει ταυτίσει το όνομά της με τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα και τα άλλα παραδοσιακά καλούδια που διαθέτει στα καταστήματά της.

Πέρα όμως από την περίφημη φέτα που ωριμάζει για 12 μήνες στα βαρέλια, το φρέσκο ανθότυρο και το στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι που την έχουν κάνει διάσημη, η οικογένεια Κωσταρέλου εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της υπογράφοντας και δύο εξαιρετικά ελληνικά κρασιά, τα οποία και διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματά της: τον ερυθρό ξηρό οίνο «Γέλως» και τον ερυθρό ξηρό οίνο «Συλλογές».

Συγκεκριμένα, το κρασί «Γέλως» αφήνει στο στόμα τη βελούδινη αίσθηση του καλού Cabernet Sauvignon με την ποικιλία να καλλιεργείται στα 850 μέτρα υψόμετρο στις πλαγιές της Αιγιαλείας και την παλαίωση να γίνεται σε δρύινα βαρέλια, ενώ στο κρασί «Συλλογές» ενώνονται οι ποικιλίες Μerlot και Cabernet Sauvignon, οι οποίες και καλλιεργούνται στις πλαγιές επάνω από τον Κορινθιακό Κόλπο, αποδίδοντας ένα φρουτώδες, αρωματικό κρασί που συνδυάζεται ιδανικά με κρέας, κόκκινες σάλτσες και ζυμαρικά.

Καταστήματα: 26ο χλμ. Λ. Μαρκοπούλου, Μαρκόπουλο, τηλ. 2299 025569, Παπακωνσταντίνου 16, Mαρκόπουλο, τηλ. 2299 025319, Κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου, τηλ. 2299 023347, Λ. Γρέγου 4, Πόρτο Ράφτη, τηλ. 2299 085748, Λ. Μαραθώνος 56, Παλλήνη, τηλ. 210 6664559, Λ. Πεντέλης, 46 Βριλήσσια, 210 8104 470.

Περισσότερα στο www.kostarelos.gr