από metereologos.gr
Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
 
 

Louisa Pastry Boutique

Μία γλυκύτατη μπουτίκ ζαχαροπλαστικής ακούει στο όνομα Λουίζα και γιορτάζει σε λίγο τα πρώτα της γενέθλια, στην Κηφισιά.
Louisa Pastry Boutique
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος
 
Louisa Pastry Boutique
Louisa Pastry Boutique
Louisa Pastry Boutique
Louisa Pastry Boutique
 
4  φωτογραφίες

 

Χρειάστηκε να βάλουν όλη τη γλύκα και πολλή αγάπη για να δημιουργήσουν αυτό που χρόνια ονειρεύονταν: το δικό τους ζαχαροπλαστείο.

Ο ζαχαροπλάστης Μάριος Δοξάκης– στο εργαστήρι – και η Λουίζα Ζωγράφου – στο μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση των πελατών – είναι το δίδυμο των ιδιοκτητών που κρύβεται πίσω από την ιδέα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές για τα χειροποίητα γλυκά τους είναι φρέσκα, χωρίς συντηρητικά και έτοιμα μείγματα, με κυρίαρχο συστατικό τη γαλλικής προέλευσης σοκολάτα Valrhona.  

Ο χώρος είναι μόνιμα πλημμυρισμένος από μυρωδιές φρέσκου βουτύρου, ζάχαρης, κανέλας και σοκολάτας που σε παρασύρουν δημιουργώντας πολλά και δύσκολα… διλήμματα: προφιτερόλ με σοκολάτα γάλακτος ή γλυκό κρέμας patisserie με τριμμένο μπισκότο και φράουλες; Τσιζκέικ με φράουλες, με  πραλίνα ή μπισκότα με φρέσκο βούτυρο και ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας;

Εξίσου λιμπιστικά και τα χειροποίητα μακαρόν, φτιαγμένα με την αυθεντική γαλλική συνταγή, σε ό,τι γεύσεις μπορείς να φανταστείς: σοκολάτα με φρούτα του δάσους, φράουλα, φιστίκι, σοκολάτα με  πορτοκάλι, βατόμουρο. Κι αν είσαι λάτρης του συγκεκριμένου γλυκού, έχουν για σένα μια τούρτα μακαρόν με γέμιση σοκολάτας.

 Οφείλω ωστόσο να ομολογήσω πως ούτε η εκδοχή τους για την παραδοσιακή βυσσινάδα, τη λεμονάδα, τα γλυκά του κουταλιού και τις μαρμελάδες με άφησαν ασυγκίνητη.

Οι φανατικοί οπαδοί του παγωτού, πάλι, θα λατρέψουν το φημισμένο τους παρφέ το οποίο φτιάχνεται - όπως και τα υπόλοιπα παγωτά - με φρέσκο βούτυρο και φρέσκο γάλα, με τη διαφορά ότι φτιάχνεται στο χέρι, και όχι στο μηχάνημα, και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το σπιτικό. 

Η ποικιλία στους πειρασμούς ανανεώνεται συνεχώς: «Σχεδόν κάθε 10 ημέρες θα βρείτε κάτι καινούργιο στο ζαχαροπλαστείο. Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και αυτό είναι κάτι που απ' ό,τι φαίνεται αρέσει στους πελάτες μας» τονίζει η Λουίζα.

Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά, τηλ. 210 8014 101

www.favebook.com/LouisaPastryBoutique

ωρες λειτουργίας: 11:00-22:30 



Παντοπωλείο περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (1)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
     
    Eleos me tin epidiksiomania | 28/03/2012 23:59
    afta mas fagane, oi "pastry boutique" kai kathe eidous neoploutou life style kai paparies. Kai fisika i sokolata einai galliki giati os gnoston ta egxoria proionta "kathontai" kapos baria stin eikona pou theloume na bgaloume.
    ks
    απάντηση20