Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έπαιζα σε μια κουζίνα. Κάθε πρωί ακολουθούσα τον πατέρα μου στο ζαχαροπλαστείο, αυτός ανέβαινε στο γραφείο και εγώ έμενα κάτω στο εργαστήριο όπου έπαιζα με τους ζαχαροπλάστες. Εκεί, το θυμάμαι σαν χθες, κάηκα για πρώτη φορά με την καραμέλα. Εκεί ήταν που το μικρόβιο της σοκολάτας μπήκε για τα καλά μέσα μου. Η δημιουργία ενός γλυκίσματος περικλείει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα ενός επιδορπίου. Μεγάλο μέρος της ζαχαροπλαστικής είναι η χημεία. Ο συνδυασμός γεύσεων, η υφή του γλυκού, το ψήσιμο, όλα απαιτούν ακρίβεια. Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη, γλυκιά τέχνη! Ζωγραφίζεις με σοκολάτα, αρωματίζεις με βανίλια και στολίζεις με φρούτα. Προσωπική μου γνώμη είναι πως όλοι μπορούν να μαγειρέψουν και να δημιουργήσουν τον δικό τους γλυκό πίνακα, αν το αγαπήσουν και το προσπαθήσουν..