Pantespani
(66 votes)

Best International ethnic food

Ξεκίνησα το blog μου για να έχω ένα κίνητρο ώστε να εξελίσσω διαρκώς τη δημιουργικότητά μου, να μάθω περισσότερα για το food photography και να καταγράφω τις συνήθως χαμένες συνταγές μου. Θεωρώ ότι η μαγειρική έχει υποτιμηθεί σαν διαδικασία και προσπαθώ να δώσω έμφαση στη δημιουργικότητα, προσφέροντας εναλλακτικές ιδέες για έμπνευση σε κάθε συνταγή. Ιδανικά, οι συνταγές μου δεν θα υλοποιούνται κατά γράμμα, αλλά θα είναι ένα βήμα προς τη δημιουργία μιας νέας ιδέας, προσαρμοσμένης στην περίσταση και στα τοπικά υλικά. Σταδιακά κατάλαβα πόσο λίγο ενδιαφερόμαστε για την ποιότητα και την προέλευση των συστατικών και ακολούθως ανακάλυψα τη σημασία του να τρώμε συνειδητά. Αυτή την παράμετρο, καθώς και μια πιο χαλαρή προσέγγιση στην έννοια της «συνταγής» θέλω να προωθήσω στο blog μου.

Create your own user feedback survey

Υποψηφιότητες 2016