ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Best sweet treats

Κολλημένη στη γεύση

Λέγομαι Νίκη Χρήστου, μεγάλωσα στην Έδεσσα και τώρα ζω και μεγαλώνω τα δυο μου παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Θα με χαρακτήριζα ανυπόμονη, φιλική και αρκετά κοινωνική. Σπούδασα φυσικός, αλλά το μικρόβιο της μαγειρικής το είχα από πολύ μικρή. Πάντα προσπαθούσα να βρω μια ευκαιρία για να ανακατευτώ στην κουζίνα της μητέρας μου. Σήμερα, στα 32 μου, αγαπώ τα πάντα στην κουζίνα που έχει γίνει το αγαπημένο μου μέρος του σπιτιού. Μπορώ να βρίσκομαι εκεί ατελείωτες ώρες, να δημιουργώ και να δοκιμάζω διάφορες συνταγές. Μου αρέσει να περιποιούμαι και να ικανοποιώ γευστικά όσους αγαπώ. Και μιας και έχω παιδιά, προσπαθώ να μαγειρεύω υγιεινά, με καλά και αγνά υλικά. Η ιδέα να δημιουργήσω το blog Το μυαλό στο φαγητό (suntagesnikoulas.blogspot.gr) ήρθε ένα καλοκαίρι που ψαχούλευα συνεχώς στο Διαδίκτυο αναζητώντας συνταγές. Το ονόμασα «Το μυαλό στο φαγητό» επειδή, φυσικά, το μυαλό μου το έχω αρκετά συχνά εκεί! Ως προς τα όνειρά μου, σίγουρα θέλω κάποια στιγμή στη ζωή μου να σπουδάσω την τέχνη της μαγειρικής.

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας , τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο

Υποψηφιότητες 2015