Υλικά για 2 άτομα

Προετοιμασία: 5′ Αναμονή: 30′ Τηγάνισμα: 30′ περίπου


400 γραμμ. φιλέτο κόντρα, σε λεπτές φέτες

Για τη μαρινάδα

6 κ.σ. ούζο

2 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. πιπέρι, χοντροκομμένο+ χοντρό αλάτι

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

Διαδικασία

Σε φαρδύ μπολ ενώνουμε τα υλικά της μαρινάδας και βάζουμε τα σκαλοπίνια. Τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά και τα αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά στο ψυγείο. Τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με τηγανητές πατάτες ή με ψητά λαχανικά.

Tip

Μια κουταλιά της σούπας κάππαρη στη μαρινάδα θα δώσει πιο πικάντικη γεύση.