Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου υποδεχτήκαμε τους τυχερούς αναγνώστες μας για να τους μυήσουμε στα «Μυστικά του ριζότο». Φορώντας πάντα τις ποδιές μας και με δάσκαλο τον σεφ Στέλιο Μαστοράκο, μάθαμε πόση δύναμη κρύβει ένας κόκκος ρυζιού και πώς μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε για να φτιάχνουμε νόστιμα, σωστά χυλωμένα ριζότο. Αφού μαγειρέψαμε μαζί τη βασική συνταγή, πειραματιστήκαμε με τα μανιτάρια και το λάδι τρούφας καθώς επίσης και με τα χτένια και τη σαμπάνια και στο τέλος γευτήκαμε τρία υπέροχα ιταλικά πιάτα! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας σε αυτόν τον επιτυχημένο κύκλο δημιουργικών μαθημάτων με τη χορηγία της Carrefour – Μαρινόπουλος!