Και να σκεφτείς ότι όλα ξεκίνησαν μπροστά σε μια κουζίνα, μια «χουχουλιάρικη νύχτα», την ώρα που ετοίμαζαν ψητό κοτόπουλο –είναι άλλωστε η σπεσιαλιτέ της Μέγκαν. Τότε ο ερωτοχτυπημένος πρίγκιπας Χάρι γονάτισε μπροστά της προσφέροντας ένα δαχτυλίδι με δύο διαμάντια που ανήκαν στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Προτού ολοκληρώσει την πρόταση γάμου, εκείνη αναφώνησε: «Μπορώ να πω ναι; Μπορώ να πω ναι;». Και κάπως έτσι η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ έγινε το αγαπημένο «next best thing» του Ηνωμένου Βασίλειου (μετά την εγκυμονούσα δούκισσα του Κέιμπριτζ) που με φρενίτιδα περιμένει τον γάμο της με τον 33χρονο πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ «για να ζήσουν αυτοί καλά κι εκείνοι καλύτερα».
Ο ενθουσιασμός γύρω από τη Μεγκ ίσως πηγάζει από το γεγονός ότι η ίδια με μια πρώτη ματιά δεν έχει κανένα προσόν για να γίνει μια καθωσπρέπει σύζυγος γαλαζοαίματου, γεγονός που την καθιστά αφόρητα συμπαθητική. Aκόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να την εγκρίνει, ίσως γιατί από την πρώτη στιγμή η Μέγκαν κατάφερε να κερδίσει και την «ψήφο εμπιστοσύνης» των αγαπημένων σκυλιών της κόργκι. Γιατί η 36χρονη ηθοποιός με τις χαριτωμένες φακίδες και την άψογη οδοντοστοιχία είναι μιγάδα, κόρη του λευκού φωτιστή τηλεοπτικών σειρών (επιμελούνταν για χρόνια τα φώτα στην κωμωδία «Παντρεμένοι με παιδιά») Τόμας Μαρκλ και της Αφροαμερικανίδας Ντόρια Ράγκλαντ και έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της. Για την ακρίβεια, υπήρξε παντρεμένη επί σχεδόν δύο χρόνια µε τον παραγωγό Τρέβορ Ενγκελσον και λέγεται ότι όταν το 2013 εκείνη πήρε την απόφαση για τον χωρισμό τους, επέλεξε να του στείλει μέσω ταχυδρομείου τη βέρα της.
Το επαγγελματικό βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν και κάθε σύγκριση με την Γκρέις Κέλι θα ήταν άτοπη. Η γλυκιά Μέγκαν έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Suits», ενώ παλαιότερα υπήρξε ακόμη και κορίτσι του τηλεπαιχνιδιού «Deal», κρατώντας τον γνωστό χαρτοφύλακα και ισορροπώντας πάνω «σε κάτι φτηνιάρικες, τρομερά άβολες δωδεκάποντες γόβες» κατά δήλωσή της. Βεβαίως, ουδέποτε αποτέλεσε αυτό που ονομάζουμε κορίτσι-γλάστρα. Ανεξάρτητη, δηλωμένη φεμινίστρια, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των γυναικών. Το ίδιο και η καλή της φίλη, η γνωστή ινδή ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα, η οποία όταν άκουσε την τηλεπαρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς να την αποκαλεί «φιλενάδα του Χάρι», τη διόρθωσε λέγοντας: «Ξέρετε, επίσης λέγεται Μέγκαν Μαρκλ και είναι ηθοποιός στο «Suits» –δικό της επίτευγμα».
Κουβαλώντας αυτό το πολύ συγκεκριμένο παρελθόν, η Μαρκλ εισέβαλε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και κέρδισε πόντους με το αστραφτερό χαμόγελό της και τα μάλλον επιμελώς ατημέλητα σινιόν στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η ένωσή της με τον Χάρι, όπως αναφέρει και η αρθρογράφος των «New York Times» Σάρα Λάιαλ, «όχι μόνο αποσπά την προσοχή από τα τετριμμένα, αλλά αποτελεί απόδειξη του πόσο ανοιχτή είναι η Βρετανία σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από αντιπαραθέσεις για σειρά ζητημάτων, όπως η φυλή και η μετανάστευση».
Και ο βασιλικός γάμος του επίσης αντισυμβατικού Χάρι όχι μόνο τρέφει το συλλογικό ασυνείδητο, γεμίζοντας τις σελίδες των βρετανικών ταμπλόιντ, αλλά αποτελεί και μια γενναία ώθηση για τη βρετανική οικονομία στην εποχή του Βrexit, αποτελώντας δωρεάν διαφήμιση για τη χώρα ύψους 100 εκατ. λιρών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ευτυχές γεγονός της χρονιάς αναμένεται να αποφέρει έσοδα της τάξεως των 500 εκατομμυρίων στερλινών προσελκύοντας πολλούς τουρίστες στη χώρα, ενώ και οι ίδιοι οι Βρετανοί θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση της οικονομίας τους, καθώς πρόκειται να το γιορτάσουν πανηγυρικά. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Brand Finance, σχεδόν 200 εκατομμύρια στερλίνες (περίπου 229 εκατομμύρια ευρώ) θα προέλθουν από τον τουρισμό, τα ταξίδια, τα ξενοδοχεία, ενώ 150 εκατομμύρια λίρες θα δαπανηθούν από εκείνους που θα κάνουν πάρτι για να το γιορτάσουν και περί τα 50 εκατομμύρια θα εισρεύσουν από τους καταναλωτές που θα αγοράσουν μπλουζάκια, καπέλα και λοιπά σουβενίρ. Και ενώ το χαριτωμένο μουτράκι της Μέγκαν και του κοκκινομάλλη Χάρι τυπώνεται σε φλιτζανάκια του τσαγιού και μαγνητάκια ψυγείου –μέχρι και μπίρα με την ονομασία Harry & Meghan’s Windsor Knot παρασκευάστηκε -, η μέλλουσα νύφη ετοιμάζεται πυρετωδώς.
Σύμφωνα με το βρετανικό «Hello», βρίσκεται σε άψογη φόρμα, ακολουθώντας μια ρουτίνα από ασκήσεις γιόγκα, πιλάτες και τρέξιμο –είναι θαμώνας του ελιτίστικου στούντιο «Bodyism» που τιμούν μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Πίπα Μίντλετον, το οποίο φέρει μάλιστα ειδικές λάμπες που διεγείρουν την παραγωγή της βιταμίνης D. Την ίδια στιγμή ακολουθεί αυστηρή δίαιτα και παρ’ όλο που έχει δηλώσει ότι μπορεί να τρώει τηγανητές πατάτες κάθε ημέρα, προτιμά γεύματα με ψάρι και λαχανικά και φρέσκους χυμούς. Φυσικά, τα ταχύρρυθμα εκμάθησης πρωτοκόλλου συνεχίζονται, με την ίδια να αποδεικνύεται άψογη μαθήτρια. Ηδη υιοθέτησε το λεγόμενο κάθισμα «duchess slant» που καθιέρωσε η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Τουτέστιν, γόνατα ενωμένα, αστράγαλοι σταυρωμένοι και πόδια με ελαφριά κλίση. Η ίδια έπρεπε να μάθει πώς να χαιρετά, πώς να απευθύνεται σε κάποιον, πώς να υποκλίνεται, ακόμη και τι να κουβαλά μέσα στο τσαντάκι της. Δύσκολα πράγματα δηλαδή.

Την ίδια στιγμή, το βρετανικό κοινό καταναλώνει με λαιμαργία κάθε λεπτομέρεια που γίνεται γνωστή. Τα προσκλητήρια έχουν ήδη αποσταλεί και 600 τυχεροί έλαβαν το «ακριβοθώρητο εισιτήριο» για τον γάμο της χρονιάς, το οποίο τυπώθηκε από τον οίκο Barnard & Westwood, με τον οποίο συνεργάζεται η βασίλισσα Ελισάβετ από το 1985. Και οι 600 θα παραστούν στο μυστήριο και στη μεσημεριανή δεξίωση που θα παραθέσει η βασίλισσα Ελισάβετ στο Ουίνδσορ, ενώ οι 200 από αυτούς είναι καλεσμένοι και στη δεξίωση που θα δοθεί το βράδυ από τον πρίγκιπα Κάρολο στο Φρόγκμορ Χάουζ. Επιπλέον, 2.640 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο του Κάστρου του Ουίνδσορ προκειμένου να δουν από κοντά την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.
Στους διάσημους καλεσμένους λέγεται ότι συγκαταλέγονται ο καναδός ηθοποιός Πάτρικ Ανταμς, ο συμπρωταγωνιστής της Μαρκλ στην τηλεοπτική σειρά «Suits», ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls, που αναμένεται μάλιστα να τραγουδήσουν), η αθλήτρια του τένις Σερίνα Γουίλιαμς, στενή φίλη της νύφης, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ και ο Ελτον Τζον, ο οποίος έχει ακυρώσει δύο συναυλίες του που συνέπιπταν με την εβδομάδα του γάμου. Μεγάλοι απόντες από αυτή την ένωση θα είναι οι πολιτικοί, καθώς η θέση του πρίγκιπα Χάρι, μέχρι στιγμής 5ου στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, δίνει στο γεγονός αυτό έναν λιγότερο διπλωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011 (ο Γουίλιαμ είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο). Ετσι, τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει «επίσημος κατάλογος πολιτικών ηγετών», αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι αλλά και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Το «παρών» δεν θα δώσει ούτε το ζεύγος Ομπάμα, μολονότι διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς η πρόσκλησή τους θα μπορούσε να εκληφθεί ως περιφρόνηση στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Aίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να καλέσει τις πρώην συντρόφους του, Τσέλσι Ντέιβι και Κρεσίντα Μπόνας, στον γάμο του.
Ο μεγάλος γρίφος των καλεσμένων δεν είναι άλλος από το ποια μέλη της οικογένειας Μαρκλ θα προσκληθούν. Το σίγουρο είναι ότι το «παρών» θα δώσει η μητέρα της νύφης, Ντόρια Ράγκλαντ, που έχει γνωριστεί μάλιστα με τον Χάρι, ο οποίος την περιέγραψε ως «φανταστική» –ίσως είναι και εκείνη που θα παραδώσει την κόρη της στον γαμπρό. Ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, με τον οποίο η σχέση της Μέγκαν έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα μετά το διαζύγιο με τη μητέρα της –μάλιστα σε βίντεο από το παρελθόν, που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα πρώην φίλη της, η ίδια εξομολογείται τη δύσκολη σχέση τους – φαίνεται να είναι επίσης καλεσμένος.

Ο 73χρονος φωτιστής, ο οποίος δεν έχει γνωριστεί ακόμη με τον μέλλοντα γαμπρό του και έχει μιλήσει μόνο τηλεφωνικά μαζί του, αναμένεται να μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον γάμο από το Μεξικό όπου μένει μόνιμα. Ο ίδιος σε συνέντευξη στη «Μirror» τον περασμένο Δεκέμβριο είχε δηλώσει ότι «θα το ήθελε πολύ».

Κατά πάσα πιθανότητα, μεγάλη απούσα –και μάλλον δικαιολογημένα –θα είναι η ετεροθαλής αδελφή της Μαρκλ από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, Σαμάνθα Γκραντ, όπως και ο ετεροθαλής αδελφός της, Τόμας. Η 53χρονη Γκραντ, η οποία διαγνώστηκε το 2008 με σκλήρυνση κατά πλάκας και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει μιλήσει με διόλου κολακευτικά λόγια για την αδελφή της. Οι δύο γυναίκες φαίνεται να έχουν να ιδωθούν πάνω από 10 χρόνια, με την Γκραντ να ετοιμάζει βιβλίο για τη Μέγκαν υπό τον υπαινικτικό τίτλο «The Diary of Princess Pushy’s Sister» («Το ημερολόγιο της αδελφής της αδίστακτης πριγκίπισσας»). Αν και η ίδια προσπάθησε αργότερα να μαζέψει τα λόγια της, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter δεν έχει λάβει ακόμη πρόσκληση. Ανεβάζοντας δύο παλιές φωτογραφίες με την ετεροθαλή αδελφή της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο καπνός και οι καθρέφτες δεν μπορούν να κρύψουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Από σεβασμό, παράδοση και ανθρωπισμό, οι #Markles θα πρέπει να προσκληθούν αν προσκληθούν 2.000 εντελώς άγνωστοι».
Κατά τα άλλα, ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα παραδοσιακός, με μιλιτέρ πινελιές. Κατά μήκος των δρόμων περιμετρικά του κάστρου θα αναπτυχθούν σε στρατιωτικό σχηματισμό μέλη της φρουράς του πύργου του Ουίνδσορ από το 1ο Τάγμα Ιρλανδών Φρουρών και μέλη του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού και των Πεζοναυτών. Το «παρών» θα δώσουν και μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου ο Χάρι υπηρέτησε ως πιλότος ελικοπτέρων Apache στην επαρχία Χελμάντ του Αφγανιστάν, όπως και του Τάγματος Τυφεκιοφόρων Γκούρκα –συντρόφων του στο Αφγανιστάν το 2007 –όπως και της βάσης της RAF στο Χόνιγκτον, της οποίας είναι επίτιμος διοικητής.
Οσον αφορά τον κουμπάρο, αυτός δεν φαίνεται να είναι άλλος από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αν και ο δούκας του Κέιμπριτζ μάλλον αστειευόμενος έχει πει ότι ακόμη δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον αδελφό του. Παράνυφοι της Μέγκαν θα είναι πιθανότητα η επιστήθια φίλη της καναδή στυλίστρια Τζέσικα Μαλρόνι, η οποία είναι παντρεμένη με τον Μπεν Μαλρόνι, γιο του καναδού πρώην πρωθυπουργού, Μπράιαν Μαλρόνι, και η ινδή ηθοποιός και πρώην Μις Κόσμος Πριγιάνκα Τσόπρα. Αμφότερες διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να για αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα, όπως η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα. Οσο για τα μικρά παρανυφάκια, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν ήδη κατοχυρώσει δύο θέσεις, καθώς φέρουν και την απαραίτητη προϋπηρεσία από τον γάμο της θείας Πίπα. Πιθανότατα παρανυφάκι θα είναι και η τετράχρονη κόρη της Τζέσικα Μαλρόνι, Αϊβι, στην οποία η Μέγκαν Μαρκλ έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Μάλιστα, προτού κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram είχε αναρτήσει φωτογραφίες της με τη μικρή.
Το όνομα του οίκου που θα υπογράψει τη νυφική δημιουργία αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Στον προηγούμενο γάμο της με τον Τρέβορ Ενγκελσον η Μαρκλ φόρεσε ένα απλό στράπλες φόρεμα με μια ασημί ζώνη και η τελετή έλαβε χώρα στην παραλία. Αυτή τη φορά το νυφικό θα είναι, αν μη τι άλλο, πριγκιπικό. Ανάμεσα στους επικρατέστερους δημιουργούς βρίσκεται το δίδυμο Ralph & Russo με έδρα το Λονδίνο, οι οποίοι σχεδίασαν και το φόρεμα που φόρεσε στην επίσημη φωτογράφιση των πορτρέτων του αρραβώνα, καθώς και ο οίκος Εrdem που διευθύνει ο καναδός σχεδιαστής Ερντέμ Μοράλιογλου. Βέβαια, την ίδια στιγμή σε εγρήγορση φαίνεται να βρίσκεται και η Σάρα Μπάρτον του οίκου Αλεξάντερ Μακ Κουίν (αγαπημένη της δούκισσας του Κέιμπριτζ).
Σε ό,τι έχει να κάνει με το χτένισμα, κατά πάσα πιθανότητα την κόμη της Μαρκλ θα κοσμεί τιάρα την οποία θα δανειστεί από τη βασιλική συλλογή κοσμημάτων, ενώ φεύγοντας από το παρεκκλήσι θα φορά και τη βέρα της. Πιθανότατα ο Χάρι θα επιλέξει να μη βάλει βέρα στο δεξί, όπως ακριβώς και ο αδελφός του Γουίλιαμ. Τέλος, επίσημος φωτογράφος του βασιλικού γάμου θα είναι ο 42χρονος Αλέξι Λουμπομίρσκι, με καταγωγή από πολωνικό οίκο γαλαζοαίματων, ο οποίος θεωρείται «αγαπημένο παιδί» του Μάριο Τεστίνο. Μέγκαν και Χάρι φαίνεται να έμειναν ευχαριστημένοι από τη δουλειά του, καθώς ήταν και ο επίσημος φωτογράφος των πορτρέτων του αρραβώνα τους.
Η τελετή, όπως έχει γίνει γνωστό, θα λάβει χώρα το Σάββατο 19 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα. Η ημερομηνία μάλιστα προκάλεσε έκπληξη, καθώς εκείνη την ημέρα διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας. Δεν πρόκειται να αποτελέσει η ημέρα αργία, αλλά θα επιτραπεί στις παμπ να διευρύνουν το ωράριο λειτουργίας τους. Φυσικά, θα προηγηθεί μπάτσελορ πάρτι. Φημολογείται ότι η Μέγκαν ήδη έχει πραγματοποιήσει το δικό της με τις φίλες της στο ξενοδοχείο Soho Farmhouse στην περιοχή Κότσγουολντς.
Οσο για τον πρίγκιπα Χάρι, πολλές τοποθεσίες τον διεκδικούν. Θα πεταχτεί μέχρι το χειμερινό θέρετρο του Βερμπιέ στην Ελβετία ή θα διαλέξει ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο στο Νόρφολκ, όπως ακριβώς και ο αδελφός του; Πολλοί πάντως στοιχηματίζουν ότι ο Χάρι θέλει να απολαύσει τις τελευταίες ημέρες του εργένικου βίου του και να επιστρέψει «στον τόπο του εγκλήματος» με ένα μπάτσελορ στο Λας Βέγκας, μέρος με το οποίο έχει προϊστορία (το 2012 κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του να παίζει μπιλιάρδο ολόγυμνος).
Οσο για τον μήνα του μέλιτος, σύμφωνα με τις φήμες, προκρίνεται η αφρικανική ήπειρος, με τη Ναμίμπια αλλά και την Μποτσουάνα να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Αλλωστε η Μποτσουάνα αποτελεί συμβολικό μέρος για το ζεύγος, καθώς εκεί ταξίδεψαν τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη τους γνωριμία.
Σε κάθε περίπτωση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τίποτε δεν φαίνεται να την πτοεί. Ούτε τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε –μάλιστα, η Τζο Μάρνεϊ, φίλη του 54χρονου πρώην αρχηγού του ευρωφοβικού βρετανικού κόμματος UKIP Χένρι Μπόλτον, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν η εφημερίδα «Mail on Sunday» αποκάλυψε SMS της στα όποια έγραφε ότι «θα μαγαρίσει τη βασιλική οικογένειά μας με τον σπόρο της», εξωθώντας σε παραίτηση και τον σύντροφό της -, ούτε οι αποκαλύψεις του Αντριου Μόρτον, συγγραφέα του γνωστού βιβλίου «Νταϊάνα, η αληθινή της ιστορία», βασισμένου σε συνεντεύξεις της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.
Ο ίδιος στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Meghan: A Hollywood Princess» (εκδ. Grand Central Publishing) την περιγράφει σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών της και παλιών της φίλων σαν ένα κορίτσι που παρακολούθησε δακρυσμένο τη μετάδοση της κηδείας της πριγκίπισσας, όσο και παλιές κασέτες με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Σύμφωνα με τον Μόρτον, η σύγκριση με την Νταϊάνα είναι αναπόφευκτη εξαιτίας του φιλανθρωπικού έργου και των δύο, αλλά και της λάμψης που τις περιβάλλει. «Η Μέγκαν διαθέτει την ισορροπία και την αυτοπεποίθηση που δεν είχε η Νταϊάνα όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια. Είναι μια γυναίκα εξοικειωμένη με τις κάμερες, δεν τις φοβάται. Κατά μία έννοια είναι η γυναίκα που προσπαθούσε να γίνει η Νταϊάνα».
Η Μέγκαν Μαρκλ θα αποτελέσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο ίδια ξέρει να χαράζει τον δρόμο της από μικρή. Οταν στο σχολείο τής ζήτησαν να δώσει στοιχεία για τη φυλετική της καταγωγή, υπήρχαν τρία κουτάκια με τρεις επιλογές: μαύρος, λευκός και ισπανόφωνος. Εκείνη ήταν διστακτική, μολονότι η δασκάλα τής υποδείκνυε την επιλογή «λευκός». Οταν ρώτησε τον πατέρα της, εκείνος της απάντησε με μια φράση που θα τη συντροφεύει σε όλη της τη ζωή: «Φτιάξε το δικό σου κουτάκι».

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 21 Απριλίου 2018.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ