Στους Ιχθύς, ο Aρης χάνει κάτι από την αυξημένη αδρεναλίνη και τη φόρα του και γίνεται πιο κυκλοθυμικός και συναισθηματικός. Η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα, όμως, δημιουργεί σύγχυση, εξιδανικεύσεις και αυταπάτες, ενώ η αναζήτηση ενός παραδείσου μακριά από την καθημερινότητα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές – προσοχή στην οδήγηση, στο αλκοόλ και στις αλλεργίες. Θέματα που σχετίζονται με τη θάλασσα, το Προσφυγικό, δολιοφθορές και τρομοκρατικές ενέργειες θα επανέλθουν στην επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες τα ζώδια που αναμένεται να επιχειρήσουν αλλαγές.

Κριός
21/03-19/04


Ο μόνος πλανήτης που εξακολουθεί να κοντράρει το ζώδιό σας είναι ο Ερμής, ο οποίος θα παραμείνει ανάδρομος όλη την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα υπάρχει μεγαλύτερη νευρικότητα και πίεση σε θέματα δουλειάς αλλά και παρατράγουδα και ασυνεννοησία. Ο κυβερνήτης σας Αρης, από τους Ιχθύς, αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας και σας κάνει πιο ανασφαλείς στις σχέσεις σας ή δημιουργεί ένα μεγαλύτερο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας. Οι γεννημένοι τέλος Μαρτίου να είστε προσεκτικοί με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κατεβάσετε ρυθμούς.
Ταύρος
20/04-20/05


Οι γεννημένοι τον Απρίλιο αδικήθηκαν λίγο από τις πλανητικές επιρροές, αλλά εσείς, τα παιδιά του Μάη, μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες συνθήκες και λιγότερο άγχος. Η Αφροδίτη, περνώντας στους Ιχθύς αυτή την εβδομάδα, τονίζει τις ανάγκες σας για πιο αρμονικές σχέσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδιαίτερα κοινωνικοί, αυτή την Πρωτοχρονιά θα καταφέρετε να περάσετε πολλές και ευχάριστες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ομως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με νέες γνωριμίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξιδανίκευσης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε υποστήριξη.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Με το «καλημέρα», ο Ιανουάριος φέρνει περισσότερη κούραση και άγχος κυρίως στο κομμάτι της καριέρας και της εικόνας σας προς τους άλλους. Ο Αρης από το ζώδιο των Ιχθύων σάς ωθεί να εστιάσετε στις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στον χώρο της δουλειάς, στις νέες ευθύνες που μπορεί να αναλάβετε και στα νέα και φιλόδοξα σχέδιά σας. Για κάποιους από εσάς θα μπορούσε αυτή η πλανητική επιρροή να δείχνει και μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή στην υγεία σας, ψυχική και σωματική.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βγείτε με συναδέλφους.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ο Ιανουάριος είναι πιο αβανταδόρικος μήνας σε σχέση με αυτόν που προηγήθηκε. Ο Αρης στους Ιχθύς, δημιουργώντας μια θετική όψη με τον Ηλιο σας, θα σας δώσει αισιοδοξία, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όρεξη να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ό,τι άλλο σας απασχόλησε στον τομέα της δουλειάς ή των σχέσεων. Η Αφροδίτη, περνώντας και αυτή στους Ιχθύς σε μια υποστηρικτική θέση, φροντίζει για την καλή σας διάθεση, την ευόδωση των στόχων σας και σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να φροντίσετε σπουδές ή νομικά θέματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γιορτάσετε με οικείους.
Λέων
23/07-22/08


Τα πολύ δύσκολα πέρασαν και τώρα οδεύετε σε ένα πιο χαλαρό και αποτελεσματικό διάστημα. Αυτή η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, μολονότι δεν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη ερωτικά και οικονομικά, ενισχύει τις χαρές που παίρνετε από φίλους και δικούς σας ανθρώπους, καθώς και τις δυνατότητες να ταξιδέψετε, ενώ ο μήνας είναι ιδανικός για την τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων. Η σύνοδος του Αρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση για την πορεία κάποιων οικονομικών θεμάτων, ωστόσο μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ενισχύσετε τις σχέσεις σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Η Πρωτοχρονιά, όπως και το υπόλοιπο του Ιανουαρίου, σας ωθεί να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο Αρης, στη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα, βρίσκεται ακριβώς σε αυτόν τον τομέα και θέλει προσοχή αν έχετε γενέθλια τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου για να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα. Μερικά από τα πιθανά σενάρια των ημερών μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αφορούν είτε τις ερωτικές είτε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσοχή σε μπλεξίματα με άτομα που μπορεί να έχουν κρυφή ατζέντα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να το διασκεδάσετε.
Ζυγός
23/09-23/10


Αρκετά θετικός για τα συμφέροντά σας ο Ιανουάριος, σας βοηθά να ξεμπερδέψετε με καταστάσεις ενοχλητικές που είχαν προκύψει τους προηγούμενους μήνες και επίσης ευνοεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Λίγο αργότερα, όμως, οι εύνοιές του θα είναι πιο χειροπιαστές, αυτές οι ημέρες αποτελούν μια ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά σας. Βέβαια, θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα θέματα της υγείας σας, κυρίως σε ό,τι αφορά αλλεργίες, καθώς και σε υπερκατανάλωση αλκοόλ, γλυκών και συμπαρομαρτούντων.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αισιοδοξήσετε για το μέλλον.
Σκορπιός
24/10-21/11


Συγκριτικά με τον Δεκέμβριο, ο Ιανουάριος είναι πιο βατός, ήπιος και με ευκαιρίες σε ερωτικά και επαγγελματικά. Ο Αρης, από τη νέα θέση του στους Ιχθύς, δημιουργώντας μια αρμονική όψη με το ζώδιό σας, σας επιτρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία, να κυνηγήσετε στόχους με περισσότερη αποφασιστικότητα και ορμή και να δείτε κάτι να κινείται στα αισθηματικά. Βέβαια αυτή η εβδομάδα δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο όπως θα θέλατε. Από την επόμενη μπορείτε να διακρίνετε καλύτερα τι σας ταιριάζει σε μια σχέση και να πάρετε αποφάσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δείξετε τα συναισθήματά σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Ο Ιανουάριος έρχεται, αλλά μην καλλιεργείτε προσδοκίες και όνειρα που μπορεί στην πορεία να διαψευστούν. Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς τα έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια θα βαίνουν διαρκώς αυξανόμενα. Ειδικά το πρώτο δεκαήμερο να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των πόρων σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο που είναι απαιτητικότερο. Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από δύσβατα μονοπάτια και μέχρι το τέλος του μήνα θα τσεκαριστούν η αντοχή, η υπομονή και η συγκαταβατικότητά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να οργανώσετε εξόδους.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Στη χειρότερη περίπτωση, ο Ιανουάριος είναι απλώς ουδέτερος για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι για τους περισσότερους επιφυλάσσει μάλλον ευχάριστες εκπλήξεις, αφού βοηθά να βελτιώσετε κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος σε σχέσεις και οικονομικά, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, να κερδίσετε πόντους στον χώρο της καριέρας και φυσικά να νιώσετε ευχαριστημένοι από τις επιλογές, τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει. Προσοχή στις μετακινήσεις σας γιατί ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε αποδράσεις.
Υδροχόος
20/01-18/02


Πιο ευνοϊκός από κάθε άποψη είναι ο Ιανουάριος και σας επιτρέπει να κινηθείτε σε πιο ασφαλή μονοπάτια, χωρίς το άγχος και την αγωνία που έφερε στο ζώδιό σας ο Aρης τον περασμένο μήνα. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας και μάλιστα αυτές τις ημέρες μην παίρνετε ρίσκα και γενικά απομακρυνθείτε από τραπέζια με τράπουλες γιατί μπορεί να «μπείτε» μέσα… Παίξτε για να το ευχαριστηθείτε αλλά χωρίς να ριψοκινδυνεύετε τους πόρους σας. Πιθανώς να προκύψει μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πάρετε ένα δώρο.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο νέος μήνας δεν είναι σίγουρα παιδική χαρά, παρότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές του. Ο Aρης στο ζώδιό σας σάς ενεργοποιεί, σας κάνει πιο φιλόδοξους και έτοιμους να κυνηγήσετε νέους στόχους και υψηλές θέσεις στην καριέρα. Παρ’ όλα αυτά, η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα για τους γεννημένους τέλος Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει σύγχυση στόχων ή και εξιδανικεύσεις σε νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Μετά τις 03/01 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα γλυκάνει τη διάθεσή σας και μπορεί να φέρει κάποιες συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γοητεύσετε ένα νέο πρόσωπο.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ