Από αύριο Δευτέρα ξεκινά και τυπικά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις (καθυστερήσεις, αναβολές, ασυνεννοησία) με Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους άμεσους αποδέκτες της επιρροής. Η είσοδος του Αρη στους Ιχθύς, επίσης αύριο, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς φημίζεται για τις ίντριγκες και την παρασκηνιακή δράση του (αυτή τη φορά κυρίως απέναντι στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς). Τέλος, στις 21/12 έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο με τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, καθώς ο Ηλιος προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κριός
21/03-19/04


Κυβερνήτης σας ο Αρης και, όπως καταλαβαίνετε, η επιρροή του είναι πιο σημαντική. Στους Ιχθύς μέχρι τις 25.01.17, θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγεία σας ή για την υγεία ενός οικείου σας, θα κόψει κάτι από τον ενθουσιασμό και την κοινωνικότητά σας, ενώ μπορεί να δώσει ώθηση σε ένα επαγγελματικό σχέδιό σας, που όμως φαίνεται ότι θα βγει στην επιφάνεια την άνοιξη. Αν η δουλειά σας απαιτεί μοναχική εργασία, αν ασχολείστε με τις τέχνες, σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είναι πιο δημιουργικό και κυρίως θα σας εμπνεύσει.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες.
Ταύρος
20/04-20/05


Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας τελειώνει ίσως και το πιο περίεργο, ανατρεπτικό και σύνθετο διάστημα, που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο. Μαζί του λήγουν για τους περισσότερους από εσάς επαγγελματικές και οικογενειακές ταλαιπωρίες. Ο Αρης στους Ιχθύς θα βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα ένας σημαντικός στόχος με τη βοήθεια αγαπημένων φίλων και συνεργατών και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Ακόμη, θα στηρίξουν τις πρωτοβουλίες σας άνθρωποι που σας πιστεύουν. Η είσοδος του Ηλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα τονώσει την αισιοδοξία σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γίνετε πιο δημοφιλείς.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η πιο ενδιαφέρουσα και σημαντική αλλαγή που θα σας επηρεάσει μέχρι τις 25.01.17 είναι η νέα θέση που παίρνει ο Αρης στις 19/12 στους Ιχθύς, στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής αποκατάστασης. Για ένα πράγμα μπορείτε να είστε σίγουροι: δεν θα πλήξετε ούτε λεπτό στη δουλειά. Αλλαγές εκούσιες και ακούσιες, όχι μόνο πόστου και ευθυνών, αλλά ίσως και αντικειμένου ακόμη, είναι πολύ πιθανές. Σημαντική είναι επίσης η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή που θα σας υποχρεώσει να δείτε τα οικονομικά σας πιο ρεαλιστικά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Καρκίνος

22/06-22/07
Λίγο πιο χαλαρή και ξεκούραστη είναι αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, καθώς ο Αρης μπαίνει σε ένα ζώδιο του νερού όπως το δικό σας. Η επιρροή του θα διατηρηθεί μέχρι τις 25.01.17 και θα δώσει ώθηση σε κάποιους τομείς: ταξίδια, σπουδές, δικαστήρια, εκδόσεις, συμφωνίες και φιλοσοφικές αναζητήσεις είναι μερικά από τα θέματα που θα απορροφήσουν την ενέργειά σας και μπορεί να αποδώσουν αν τα κυνηγήσετε. Βέβαια, σε ό,τι αφορά γραφειοκρατία, θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεις, θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βουτήξετε στο παρελθόν.
Λέων
23/07-22/08


Η εβδομάδα αυτή βγάζει από πάνω σας αρκετή πίεση και άγχος και όλα γίνονται σιγά σιγά πιο ανεκτά, τόσο οι απαιτήσεις του συντρόφου όσο και εκείνες των συνεργατών. Το ενδιαφέρον σας, όμως, θα αρχίσει να στρέφεται στα οικονομικά ζητήματα. Αν σκέφτεστε να κάνετε επενδύσεις σε ένα ακίνητο, να πάρετε κάποιο δάνειο ή να αναζητήσετε χρηματοδότηση για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, σίγουρα στο εξής ο οικονομικός τομέας θέλει μεγάλη προσοχή. Προσοχή, επίσης, απαιτείται στη συνέπεια απέναντι σε οφειλές προς το Δημόσιο ή την εφορία.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να ξεκουραστείτε.
Παρθένος

23/08-22/09
Να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες σάς ωθεί η εβδομάδα. Ο Αρης παίρνει θέση ακριβώς σε αυτόν τον τομέα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 25.01.17. Μερικά από τα πιθανά σενάρια αφορούν είτε τις ερωτικές είτε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Μια γνωριμία εντελώς ουρανοκατέβατη, ένας έρωτας με ένα άτομο διαφορετικό ή πιο εκκεντρικό από εσάς, το τέλος μιας ερωτικής ή επαγγελματικής σχέσης που είχε φθαρεί και ένα νέο ξεκίνημα, είναι κάποια από αυτά που μπορεί να προκύψουν τη νέα χρονιά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διαλευκάνετε μια κατάσταση.
Ζυγός
23/09-23/10


Ο Αρης μπαίνει στους Ιχθύς και αμέσως μετά τις γιορτές αναγκάζεστε να κινηθείτε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, κυρίως μέχρι τις 25.01.17, ενώ σταδιακά αρχίζετε να συσσωρεύετε ευθύνες και κούραση. Επειδή ο τομέας της δουλειάς σχετίζεται αστρολογικά και με την υγεία, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, όχι γιατί απαραίτητα θα προκύψει κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να εξαντλείτε τον οργανισμό σας με τον επαγγελματικό σας ζήλο. Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας με την οικογένειά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Σκορπιός
24/10-21/11


Αυτή την εβδομάδα φεύγει από ένα καίριο σημείο του ωροσκοπίου σας ο Αρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, και μπαίνει σε ένα πολύ πιο φιλικό και ασφαλές ζώδιο για εσάς, τους Ιχθύς, με σκοπό να ζωντανέψει την ερωτική σας διάθεση και να σας κάνει πιο δημιουργικούς. Μέχρι τις 25.01.17, λοιπόν, θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στα ερωτικά, ενώ αν ασχολείστε με τις τέχνες, τον πολιτισμό ή την ψυχαγωγία, θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σας δυσκολέψει σε μετακινήσεις ή επικοινωνία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακάμψετε ερωτικά.
Τοξότης
22/11-21/12


Aπό αυτή την εβδομάδα ο Αρης θα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας απέναντί σας στον τομέα οικογένειας και σπιτιού μέχρι τις 25.01.17. Στο διάστημα αυτό ενδέχεται να γίνει μια μετακόμιση που μπορεί να φέρει αναστάτωση σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ανακαίνιση ενός ακινήτου. Είναι πιθανή η ανάμειξή σας σε μπερδεμένα κληρονομικά ή η ανάγκη να σταθείτε στο πλευρό ενός οικείου σας με προβλήματα υγείας. Στροφή στο σπίτι μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, λοιπόν, προκειμένου να βελτιώσετε κάτι στις συνθήκες διαβίωσης ή να λύσετε προβλήματα με τους οικείους σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Αφού άδειασε τα ταμεία σας, ο Αρης αφήνει ήσυχο τον οικονομικό τομέα και τώρα αρχίζει την περιοδεία του σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια, τα ΜΜΕ, το εμπόριο και τις σπουδές. Προτάσεις, συμφωνίες, συζητήσεις, επαγγελματικά ταξίδια είναι μερικά από τα σενάρια της εποχής, αλλά με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας μην προχωρήσετε σε υπογραφές και δεσμεύσεις πριν από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Μέσα σε όλα, μπορεί να αποφασίσετε τη συμβίωση με ένα συγγενικό πρόσωπο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχθείτε μια πρόταση.
Υδροχόος
20/01-18/02


Δύο πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν αυτόν τον μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Το ένα είναι τα ερωτικά σας, όπου η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σε καλή όψη με τον Δία, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε νέες γνωριμίες ή στην αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, και το άλλο τα οικονομικά σας, όπου η παρουσία του Αρη θα φέρει τεράστια κινητικότητα και ρευστότητα. Οι ευκαιρίες για χρήμα θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο και οι απαιτήσεις σας σε έξοδα. Τουλάχιστον, θα έχετε να ξοδεύετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν.
Ιχθύες
19/02-20/03


Αρχίζει μια σούπερ σημαντική εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας με την παρουσία του Αρη έως τις 25.01.17. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε ότι ο κόσμος σάς ανήκει και στιγμές που όσα προγραμματίζατε θα ανατρέπονται. Οι σχέσεις, επαγγελματικές και ερωτικές, μπαίνουν σε νέες βάσεις και μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες ή έρωτες. Μην αμελείτε όμως την υγεία σας, γιατί θα είστε πιο ευάλωτοι το επόμενο διάστημα. Ακόμη, μη δεσμευτείτε σε κάτι επαγγελματικό μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να επιβάλετε τις απόψεις σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ