Κριός
21/03-19/04


Δεν επηρεάζεστε αρνητικά από την Πανσέληνο, προσέξτε, όμως, τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, γιατί εκεί μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις τις επόμενες ημέρες. Ακόμη, προσοχή στις λεπτομέρειες μιας συμφωνίας ή ενός ταξιδιού. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ήδη στη σκιά του Ερμή, που θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας. Οι γεννημένοι τον Απρίλιο μπορεί να δείτε ένα σχέδιό σας να υλοποιείται με τη συνδρομή του Δία. Ο Δεκέμβριος γενικά είναι ένας θετικός μήνας που προσφέρει άπειρες δυνατότητες σε καριέρα/σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διαφημίσετε τις ικανότητές σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες ημέρες θα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς μετά τις 18/12 απομακρύνεται ο Αρης από τον Υδροχόο και θα φύγουν όλα όσα σας πίεζαν ποικιλοτρόπως σε σχέσεις και δουλειά. Η Πανσέληνος επηρεάζει το πορτοφόλι σας, προσπαθήστε λοιπόν να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις στις 13, 14 και 15/12. Μετά τις 18/12 ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα για τη διαχείριση των οικονομικών σας. Μη βιαστείτε να ρισκάρετε! Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο ενδεχομένως μια πηγή εσόδων να κινδυνεύσει.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεμπλέξετε τις σχέσεις σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Σύνθετος ο Δεκέμβριος για εσάς, καθώς στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας η Πανσέληνος στο ζώδιό σας πιέζει αρκετά καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Από 13 έως 15/12 επιστρατέψτε ψυχραιμία και υπομονή γιατί τότε μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ελλείψεις, παράπονα και αδυναμίες του γάμου, της σχέσης ή ενός σημαντικού επαγγελματικού δεσμού. Αν όντως προκύψει πρόβλημα, ίσως σας πάρει ολόκληρο τον μήνα προκειμένου να επιλυθεί, γι’ αυτό προσπαθήστε να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.
Καρκίνος
22/06-22/07


Το κλίμα που διαμορφώνεται κοντά στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου έχει κάτι το μυστικό και παρασκηνιακό, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα στις σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους και προϊσταμένους (ίσως είστε λιγότερο ανεκτικοί, και εσείς και εκείνοι, έτσι δημιουργούνται εντάσεις). Μη δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας με τρόπο ενοχλητικό και πιεστικό, γιατί μόνο κερδισμένοι δεν θα βγείτε. Προσπαθήστε με διπλωματία και υπομονή να φέρετε τα πράγματα εκεί που πρέπει. Από το τέλος της εβδομάδας θα ευνοηθείτε περισσότερο σε όλους τους τομείς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε την υγεία σας.
Λέων
23/07-22/08


Ο Δεκέμβριος είναι από τους σχετικά θετικούς μήνες του 2016, απλώς οι αγωνίες δεν θα λείψουν, ειδικά με την Πανσέληνο στους Διδύμους, η οποία σημειωτέον δεν σας θίγει άμεσα αλλά έμμεσα. Πιθανώς τα προβλήματα κάποιου φιλικού προσώπου να σας απασχολήσουν περισσότερο, ή η ίδια η φιλική σας σχέση να παρουσιάσει ένα είδος κρίσης, ιδιαίτερα αν το άλλο άτομο εκπροσωπεί μεταβλητό ζώδιο (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύες). Κατά τα άλλα, ο Δεκέμβριος μετά τις 18/12 σας απαλλάσσει από τα προβλήματα ανοίγοντας δρόμο για επιτυχίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συναντήσετε οικείους σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Ο μήνας αυτός, από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα του, θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας, αλλά θα αυξήσει και τα απρόοπτα, τις ανατροπές και τις υπερβολές κάθε είδους. Η εβδομάδα, με την Πανσέληνο, έχει μεγαλύτερο στρες, που εστιάζεται στον χώρο εργασίας και καριέρας. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 12 Σεπτεμβρίου, επηρεάζεστε περισσότερο από το φεγγάρι και μπορεί να βιώσετε σκηνικά έντασης ή κάποιον τσακωμό με συνεργάτες/προϊσταμένους. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εστιάσετε στη φυσική σας κατάσταση.
Ζυγός
23/09-23/10


Με τόσους πλανήτες φιλικούς προς το ζώδιό σας, έχετε καλύτερη διάθεση αυτόν τον μήνα. Μπορεί οι καθημερινοί ρυθμοί να σας προβληματίζουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω ή να υπάρχει στις επόμενες ημέρες μια κατάσταση δυσκολίας στην επικοινωνία, όμως στα δύσκολα κάτι θα εμφανίζεται το οποίο θα βελτιώνει την κατάσταση. Η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει στην αποκρυστάλλωση κάποιων απόψεων ή να σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον (μια συνεργασία με το εξωτερικό είναι πιθανή).
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε ένα ταξίδι.
Σκορπιός
24/10-21/11


Το απαιτητικό αλλά και ιδιαίτερα δυναμικό διάστημα που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο φθάνει στο τέλος του στο πέρας της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 18/12 που απομακρύνεται από το ζώδιο του Υδροχόου ο Αρης. Πολλά άλλαξαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες και τώρα που πέρασε η περίοδος προσαρμογής μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο ψυχολογικά. Η Πανσέληνος θίγει περισσότερο τα οικονομικά σας, γι’ αυτό αποφύγετε ρίσκα κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Ενδεχομένως να μάθετε και κάποια νέα για τα οικονομικά μιας συνεργασίας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά.
Τοξότης
22/11-21/12


Η πίεση προς το ζώδιό σας όχι μόνο συνεχίζεται τον Δεκέμβριο, αλλά κορυφώνεται με την είσοδο του Αρη στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας και της Πανσελήνου στους Διδύμους στις 14/12. Ο Δεκέμβριος είναι από τους μήνες που σας κάνουν να σκεφτείτε πώς θα διαμορφώσετε την κατάσταση στη ζωή σας κυρίως την καινούργια χρονιά. Αυτά δεν θα είναι τα πιο ευχάριστα και ανέμελα γενέθλιά σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με τους άλλους, σύντροφος ή συνεργάτες. Προσπαθήστε να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναθεωρήσετε μια συνεργασία.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Η επικείμενη Πανσέληνος στους Διδύμους δημιουργεί μεγαλύτερη ψυχολογική ένταση, σας φορτίζει με περισσότερες ώρες δουλειάς αλλά και μεγαλύτερη παρασκηνιακή δράση την οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε. Εσείς, βέβαια, εκτός από το να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε. Τώρα μπορείτε να προετοιμάσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας θέματα, ώστε μετά τις 18/12 που θα περάσει ο Αρης στους Ιχθύς να έχετε χρόνο για διασκέδαση και κοινωνικότητες!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Πολύ καλύτερες συνθήκες διαμορφώνονται στη συνέχεια του Δεκεμβρίου, αφού οι περισσότεροι πλανήτες σάς «βλέπουν» με πιο θετικό μάτι. Μέχρι τις 18/12 είναι ίσως το πιο σύνθετο και απαιτητικό διάστημα, αλλά από εκεί και κάτω όλα βαίνουν καλώς. Η Πανσέληνος δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στα ερωτικά σας και ίσως εκεί υπάρξουν διλήμματα. Ακόμη, μπορεί το θέμα ενός παιδιού να σας προβληματίσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Πάντως, με τους πλανήτες στον Τοξότη μπορείτε τώρα να έχετε θετική ανταπόκριση από συνεργάτες και φίλους.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η εβδομάδα αρχίζει με μια Πανσέληνο στις 14 Δεκεμβρίου η οποία δυσκολεύει τη ζωή των γεννημένων στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου. Μεγαλύτερη κούραση, υποχρεώσεις τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας καθώς και μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας είναι κάποια από τα σενάρια για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να αντεπεξέλθετε πιο εύκολα στις ευθύνες σας, οι οποίες, καλώς ή κακώς, μετά τις 18/12 θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ