Κριός
21/03-19/04


Η αίσθηση του ανικανοποίητου σε σχέσεις και οικονομικά παραμένει, σίγουρα όμως τον Δεκέμβριο μειώνεται κάπως σε σχέση με το παρελθόν. Τώρα μπορείτε πιο εύκολα να «πουλήσετε» τις ικανότητές σας στον χώρο εργασίας, να αναπτύξετε πιο σωστές δημόσιες σχέσεις ή και να λάβετε βοήθεια από άτομα κύρους. Νέα Σελήνη και Ερμής στον Τοξότη (που συνδέεται με το εξωτερικό και τους ξένους) αναπτερώνουν το ηθικό σας, σας προσφέρουν πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες και σας ανοίγουν την όρεξη για όμορφα ταξίδια.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.
Ταύρος
20/04-20/05


Με τόσους πλανήτες και τη Νέα Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη μάλλον αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας, αλλά σύντομα θα συνηθίσετε την αλλαγή διαθέσεων. Ο,τι σχετίζεται με τα οικονομικά θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτή την περίοδο, ενώ όσοι είστε παντρεμένοι ή συμβιώνετε με κάποιον-α και έχετε κοινό πορτοφόλι μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα αυτές τις ημέρες, ειδικά αν έχετε γενέθλια τον Απρίλιο. Το διάστημα δεν προσφέρεται για επενδύσεις, ούτε και για να αναμείξετε χρήματα και συναισθήματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιλύσετε ένα εργασιακό ζήτημα.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Με τη Νέα Σελήνη και τον κυβερνήτη σας Ερμή να καταλαμβάνουν στο ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα των σχέσεων-γάμου-συνεργασιών έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί μέσα στον Δεκέμβριο μια ιδιαίτερα κοινωνική φάση για εσάς. Μια σχέση, η προοπτική μιας επισημοποίησης ή μια νέα σημαντική επαγγελματική συνεργασία είναι κάτι που θα σας απασχολεί στο εξής όλο και περισσότερο. Τα πρώτα σημάδια θα φανούν με το νέο φεγγάρι. Πάντως, αν λάβετε υπόψη και την άλλη πλευρά και το συζητήσετε διεξοδικά θα ωφεληθείτε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε νέες γνωριμίες.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η εβδομάδα σάς οδηγεί να εστιάσετε σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, καθώς και με την πορεία της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Με τόση κινητικότητα στον Τοξότη, μπορεί να υπάρχουν τώρα προτάσεις για μια δεύτερη απασχόληση, κάποιες οικονομικές ανταμοιβές με τη μορφή δώρου ή μπόνους ή καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο. Βέβαια, οι γεννημένοι τον Ιούνιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ωραιοποιήσετε καταστάσεις. Τώρα ίσως ξεκαθαρίσει και η πορεία μιας σχέσης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διευρύνετε τις προοπτικές σας.
Λέων
23/07-22/08
Μολονότι μέχρι τις 18/12 έχετε ακόμη να διανύσετε κάποιες δύσκολες ημέρες, σίγουρα από αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Νέα Σελήνη και Ερμής βρίσκονται στις κατάλληλες θέσεις προκειμένου να διοχετεύσετε το ενδιαφέρον σας στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνοι-ες και γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να προκύψει τώρα μια ερωτική γνωριμία ή να έχετε μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου μπορεί να βρείτε έναν τρόπο να αναδείξετε κάποιο ταλέντο σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ενδώσετε στον έρωτα!
Παρθένος
23/08-22/09


Ισως να αισθάνεστε κάπως πιο εσωστρεφείς αυτή την περίοδο. Το σπίτι ως χώρος ή η οικογένειά σας αποτελούν το καταφύγιό σας. Αρκετοί από εσάς ίσως αποφασίσετε τώρα μια μετακόμιση, την αγορά ενός νέου ακινήτου ή μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή μέσα στην οικογένεια, αν για παράδειγμα φύγει κάποιο μέλος επειδή παντρεύεται ή αποφασίζει να μείνει μόνο. Κάποιοι από εσάς σκέπτεστε ιδιαίτερα ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό τομέα και πρέπει να καταβάλετε ενέργεια και κόπο προκειμένου να πάει καλά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ομορφύνετε το σπίτι σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Νέα Σελήνη, Ερμής και από τις 07/12 και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου υπόσχονται θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σας και περισσότερες επιτυχίες αν ασχολείστε με τη διαφήμιση, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, τον εκπαιδευτικό ή τον τουριστικό κλάδο. Ακόμη και στον ερωτικό τομέα θα υπάρχει εμφανής βελτίωση είτε έχετε σχέση είτε την αναζητάτε. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να είστε πιο τολμηροί στις διεκδικήσεις σας και να πάρετε κάποιο ρίσκο. Μέχρι τις 18/12 μπορείτε να ενισχύσετε με ποικίλους τρόπους και το εισόδημά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις.
Σκορπιός
24/10-21/11


Με τόσους πλανήτες στον τομέα των οικονομικών, αυτή την περίοδο σίγουρα το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσει η εξεύρεση νέων πηγών εισοδήματος και η συσσώρευση εσόδων είτε από πωλήσεις ακινήτων είτε από ρευστοποίηση επενδύσεων. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορείτε να καταφέρετε θαύματα στον έρωτα και στην εργασία. Φυσικά, υπάρχει πάντα μια σχετική αγωνία αλλά και ψυχολογική κούραση, καθώς ο Αρης βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιό σας, ωστόσο οι καλύτερες ημέρες είναι πια αρκετά κοντά για να πάρετε δυνάμεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Είστε το επίκεντρο της προσοχής όλου του ζωδιακού, καθώς ήδη ο Ηλιος, η Νέα Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας. Καινούργια σχέδια, νέες σχέσεις, αποφάσεις επισημοποίησης μιας ήδη δοκιμασμένης σχέσης, περισσότερος ντόρος γύρω από το όνομά σας καθώς και καλύτερες οικονομικές παροχές είναι μερικά από τα σενάρια των επόμενων ημερών που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι μια τάση υπεραισιοδοξίας, ωραιοποίησης καταστάσεων και ανθρώπων.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διαφημίσετε τις ικανότητές σας.
Αιγόκερως

22/12-19/01
Επειτα από ένα ιδιαίτερα φορτισμένο διάστημα και εν όψει μιας απαιτητικής εορταστικής περιόδου, το να κάνετε ένα διάλειμμα από τις συναναστροφές σας κρίνεται απαραίτητο. Θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, θα σχεδιάσετε το μέλλον σας, θα κάνετε την αυτοκριτική σας και πιθανώς θα προετοιμάσετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα που θα βγει στο φως της δημοσιότητας λίγο αργότερα. Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο για αποτοξίνωση πριν από τα Χριστούγεννα αλλά και για ουσιαστική βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Αν και η επιρροή του Αρη, που σας έχει στριμώξει, ειδικά στα επαγγελματικά, καλά κρατεί, σίγουρα θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι χάρη στη θετική παρουσία Ερμή και Νέας Σελήνης, ενώ θα έχετε ιδιαίτερη στήριξη και βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα. Ομως και στα στάσιμα ερωτικά σας θα υπάρξει εμφανής ανάκαμψη. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, πιθανώς να κάνετε τώρα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μάλιστα, το νέο αυτό άτομο μπορεί να προέρχεται από τον φιλικό σας κύκλο ή να το γνωρίσετε μέσω φίλων.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακάμψετε συναισθηματικά.
Ιχθύες
19/02-20/03


Το ζώδιο του Τοξότη, για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο, σχετίζεται κυρίως με τα θέματα της καριέρας και του κοινωνικού φαίνεσθαι. Με τόσους πλανήτες στο συγκεκριμένο ζώδιο, ο τομέας αυτός όχι μόνο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας αλλά θα σας δώσει και μεγαλύτερες δυνατότητες επιτυχίας. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, αντικείμενο ή χώρο εργασίας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο, μπορεί να υπάρξει, όμως, σύγχυση σχετικά με ένα επαγγελματικό σας βήμα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε στήριξη από έναν φίλο.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ