Κριός
21/03-19/04


Ο Νοέμβριος δίνει την υπόσχεση της επιτυχίας κυρίως στον οικονομικό τομέα, αφού θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα οδηγηθείτε σε ένα πιο προσγειωμένο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης. Επαγγελματικά, τώρα νιώθετε πιο σίγουροι και για αυτά που κάνετε και για αυτά που θέλετε. Ακόμη και αν κάποιοι σας βλέπουν με καχυποψία και αμφισβητούν τις ικανότητές σας, εσείς δεν χρειάζεται να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Εάν έχετε γενέθλια κοντά στις 13/04, θα επηρεαστείτε περισσότερο σε ένα οικονομικό ζήτημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διαφυλάξετε τα έσοδά σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Τους προβολείς επάνω σας στρέφει ο Νοέμβριος, αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Ηρθε, λοιπόν, η ώρα να ξεκαθαρίσετε πολλά από αυτά που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα, είτε στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά, και να βάλετε σε μια τάξη τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Με τόσο πολλές και ποικίλες αλλαγές στο προσκήνιο, χρειάζεται αυξημένη προσοχή παντού, ειδικά στον άξονα καριέρας – οικογένειας, όπου πρέπει να αναθεωρήσετε ριζικά κάποια πράγματα. Ερωτικά, θα δείτε φως στο τούνελ μετά τις 13/11.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να μιλήσετε ανοιχτά.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Εάν μέχρι τώρα το άγχος σας εστιαζόταν στα οικονομικά και στην πορεία των επαγγελματικών, χαλαρώστε, αφού ο Νοέμβριος δεν θυμίζει σε τίποτε τις καθυστερήσεις του Οκτωβρίου. Ειδικά όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα αποζημιωθείτε για τις οικονομικές ταλαιπωρίες που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα. Ερωτικά, αν δεν έχετε σχέση, πιθανώς να μην αλλάξει η κατάσταση. Μετά τις 13/11 οι επιθυμίες σας αυξάνονται, μαζί και η συναισθηματική φόρτιση, ενώ η Πανσέληνος δημιουργεί και παρασκήνιο σε θέματα εργασίας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια επένδυση.
Καρκίνος
22/06-22/07


Πάντα οι αλλαγές φάσης της Σελήνης σάς επηρεάζουν περισσότερο, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας. Η αυριανή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και σχετίζεται με τον κόσμο που σας περιβάλλει, με τους φίλους αλλά και τους πραγματικούς σας στόχους. Κάτι από όλα όσα θέλατε δείχνει να πραγματοποιείται, έστω κι αν κοπιάσατε υπερβολικά. Ο μήνας φέρνει καλά νέα και για έναν άλλο πολύπαθο τομέα, αυτόν των ερωτικών, ο οποίος πέρασε από σαράντα κύματα. Ειδικά μετά τις 12/11, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κινηθείτε με αισιοδοξία.
Λέων
23/07-22/08


Με διάθεση «σηκώνουμε τα μανίκια» μπαίνει ο Νοέμβριος, με αιτήματα από τη μία να καταφέρετε αυτά για τα οποία κάποιοι αμφιβάλλουν και από την άλλη να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε συνεργασίες και σχέσεις. Ο Αρης απέναντί σας κάνει τους άλλους απαιτητικούς και ενίοτε σκληρούς μαζί σας, γι’ αυτό μη νομίσετε ότι θα απαλλαγείτε από κόντρες ή διαφωνίες. Σημασία έχει εσείς να είστε ψύχραιμοι και κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάτι να βάζετε μπροστά τη λογική. Ερωτικά, τα πράγματα είναι είτε ουδέτερα είτε κάπου πάσχουν και χρειάζονται βελτίωση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σταθμίσετε επαγγελματικές προτάσεις.
Παρθένος
23/08-22/09


Δύο πράγματα σας κάνουν να τρέχετε αυτόν τον μήνα. Το ένα αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, όπου τώρα ίσως βγαίνουν κάποιες υπερβολές που κάνατε και χρειάζεται να επαναφέρετε την ισορροπία, ή προγραμματίζετε να φροντίσετε για ένα θέμα υγείας που σας απασχολούσε και όλο το αναβάλλατε. Το δεύτερο αφορά τη δουλειά, όπου σας πέφτει ένα πιο βαρύ κομμάτι υποχρεώσεων, είτε επειδή κάποιος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις δικές του είτε επειδή εσείς αλλάζετε χώρο εργασίας. Η Πανσέληνος, πάντως, δεν είναι αρνητική.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ορθοποδήσετε αισθηματικά.
Ζυγός
23/09-23/10


Το ενδιαφέρον σας αυτόν τον μήνα εστιάζεται κυρίως στα οικονομικά, αφού ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε κάτι καλύτερο για τα έσοδά σας, αλλά και στα ερωτικά, καθώς η επιθυμία να αποκτήσετε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο και να απαλλαγείτε από διάφορα άγχη θα είναι έντονη. Ο Αρης όλον τον μήνα στον Υδροχόο και ο Δίας στο ζώδιό σας στηρίζουν τις αποφάσεις σας και προσφέρουν καλύτερες προοπτικές, ενώ δεν θα λείψουν και η υποστήριξη και τα καλά λόγια από συμπαθούντες ή φίλους.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας.
Σκορπιός
24/10-21/11


Οσοι από εσάς έχετε γεννηθεί την εβδομάδα αυτή έχετε έναν επιπλέον λόγο να τη θεωρείτε σημαντική, αφού η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σας αφορά και θα επηρεάσει τη ζωή σας τουλάχιστον για έναν χρόνο, μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας. Ο Νοέμβριος για εσάς, αλλά και για όλους τους Σκορπιούς, έχει έναν χαρακτήρα «μεταμόρφωσης», αφού επιμένει να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό, απλώς θα έχετε μια ώθηση να κάνετε τα ξεκινήματα που αναβάλλατε καιρό.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναζωογονήσετε τον γάμο σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Ο Νοέμβριος είναι ένας απαιτητικός αλλά όχι τόσο πολύπλοκος μήνας. Εως το τέλος του μπορείτε να επιτύχετε παντού πιο συμφέρουσες οικονομικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Βοηθάει ακόμη και στον έρωτα, είτε έχετε είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε σχέση. Το υπόλοιπο του μήνα είναι πιο εσωστρεφές κι εσείς νιώθετε ότι θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και κυρίως τη φυσική και ψυχολογική σας υγεία, όπως υποδεικνύει άλλωστε και η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα, ή κάνετε κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εξοικονομήσετε ποιοτικό χρόνο.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Πιο φιλικές διαθέσεις απέναντί σας έχει ο Νοέμβριος, αφού ακόμη και η Πανσέληνος δεν σας προβληματίζει τόσο πολύ, με εξαίρεση τον οικονομικό τομέα, που τον τσακίζει κάπως, αφού τα έξοδα είναι περισσότερα από αυτά που βάζετε στην τσέπη σας. Πέραν τούτου, και στα ερωτικά, ειδικά μετά το πρώτο δεκαήμερο, και στα επαγγελματικά μπορείτε να βρείτε πιο γόνιμο κλίμα και να αισιοδοξήσετε. Πρακτικά, τα ζόρια τελειώνουν προς το τέλος της εβδομάδας και αν κάνετε υπομονή θα διαπιστώσετε ότι η συνέχεια αξίζει τον κόπο που έχετε υποστεί.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να «κλείσετε» υποχρεώσεις.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο μήνας αυτός δεν είναι ο πιο εύκολος της χρονιάς, αλλά επειδή ακριβώς οι προηγούμενοι ήταν πιο ευχάριστοι, έχετε αποθέματα ενέργειας και υπομονής να αντέξετε τις αυξημένες απαιτήσεις που παρουσιάζει, με την Πανσέληνο να επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας ή του σπιτιού (ως ακίνητο). Κάποιοι πιθανώς ξοδεύετε αυτή την εποχή για το σπίτι σας ή είστε σε φάση αναζήτησης για αγορά ή ενοικίαση νέου χώρου. Από την άλλη, ίσως ορισμένοι από εσάς αλλάζετε και χώρο δουλειάς, φεύγετε, για παράδειγμα, από μια εταιρεία με μεταγραφή σε κάποια άλλη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δημιουργήσετε μια σχέση.
Ιχθύες
19/02-20/03


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Νοέμβριος είναι από τους ευνοϊκούς μήνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού παρέχει ευκαιρίες να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως θέλετε. Εκτός από τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας, ο υπόλοιπος μήνας εξελίσσεται καλύτερα και από ό,τι προσδοκάτε, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά. Οι δουλειές σας ανοίγουν, τα έσοδα βελτιώνονται, κερδίζετε πόντους γοητείας –τι άλλο θέλετε για να νιώσετε ευτυχισμένοι; Μοναδικό εμπόδιο στην εικόνα της απόλυτης νιρβάνας, ένας δύστροπος ωροσκόπος…
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανοίξετε την πόρτα στον έρωτα!

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ