Ο Αρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω και στις 09/11 κάνει «απόβαση» στον Υδροχόο, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις στη ζωή των σταθερών του ζωδιακού, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Τοξότη, ενώ η Αφροδίτη φτάνει στον πιο σοβαρό και μετρημένο Αιγόκερω, ευνοώντας τα προσωπικά και τα οικονομικά Αιγόκερων, Ταύρων και Παρθένων.

Κριός
21/03-19/04


Οι προδιαγραφές του Νοεµβρίου είναι εξαιρετικές από κάθε άποψη και ιδιαίτερα τονωτικές για το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας! Ο Αρης φεύγει από τη θέση πολιορκίας που είχε λάβει απέναντι από το ζώδιό σας το προηγούµενο διάστηµα και περνάει στον φιλικό σας Υδροχόο. Η κοινωνική σας ζωή είναι στο εξής η προτεραιότητά σας και τα σενάρια ποικίλλουν. Νέες σχέσεις ή αναθέρµανση/βαθιά κρίση παλαιότερων είναι στα πιθανά σενάρια της περιόδου! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνει έµφαση στα επαγγελµατικά σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βρεθείτε µε φίλους.
Ταύρος
20/04-20/05


Η πορεία της καριέρας σας και ο χώρος του σπιτιού είναι τα θέµατα που θα σας απασχολήσουν τον Νοέµβριο. Η είσοδος του Αρη στον Υδροχόο δηµιουργεί συνθήκες έντασης στη ζωή σας, µε πολλές υποχρεώσεις σε όλα τα επίπεδα και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείτε µε όσα σας ευχαριστούν. Η είσοδος της Αφροδίτης µετά τις 12/11 στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τις ηµέρες πιο ευνοϊκές εάν θέλετε να κάνετε µια κίνηση και χρειάζεστε υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Ο Ερµής στον Τοξότη θα σας κάνει πιο επινοητικούς στα οικονοµικά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προσαρµοστείτε σε µια κατάσταση.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Πολύ πιο θετικό διαγράφεται το προσεχές διάστηµα, καθώς ο Αρης περνάει στον Υδροχόο. Ο Νοέµβριος είναι ο κατάλληλος µήνας για να σχεδιάσετε το µέλλον σας, τόσο στα επαγγελµατικά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ξεκίνηµα, προτιµήστε το δεύτερο δεκαπενθήµερο, που είναι πιο ασφαλές από πλευράς πλανητικών επιρροών. Σηµαντικό για τα οικονοµικά σας είναι το γεγονός ότι τη θέση του Αρη που δηµιούργησε έξοδα παίρνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να φέρει µεγαλύτερη ισορροπία στο µπάτζετ σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να οργανώσετε ένα ταξίδι.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η ένταση, οι γρήγοροι ρυθµοί και οι απαιτήσεις των άλλων λιγοστεύουν αυτόν τον µήνα, µολονότι τα θέµατα των σχέσεων εξακολουθούν να είναι πρώτα στην ατζέντα και να ζητούν λύσεις, τώρα που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το υπόλοιπο του Νοεµβρίου θα ασχοληθείτε αρκετά µε τα οικονοµικά σας, θα προσπαθήσετε να εκµεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να τα ενισχύσετε, επειδή θα είναι αρκετές. Οι γεννηµένοι το τελευταίο πενθήµερο του ζωδίου βιώνετε ριζικές αλλαγές, κυρίως στην καριέρα σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προωθήσετε τα συµφέροντά σας.
Λέων
23/07-22/08


Καθ’ όλη τη διάρκεια του µήνα θα έχετε την αντίξοη επιρροή του Αρη από τον Υδροχόο και πρώτο µέληµά σας πρέπει να είναι η υγεία σας, επειδή θα είστε πιο επιρρεπείς σε κρυολογήµατα, ιώσεις και υπερκόπωση. Από την άλλη, πρέπει να προσέξετε την επιθετική στάση σας απέναντι στους άλλους όταν νιώθετε ότι σας ζορίζουν. Οι γεννηµένοι κοντά στις 17 ή 18/08 µπορεί να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε µια σχέση ή συνεργασία. Ευτυχώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω φροντίζει καλύτερα τα επαγγελµατικά σας συµφέροντα!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσµατα.
Παρθένος
23/08-22/09


Τα επαγγελµατικά είναι σίγουρα προτεραιότητα τον Νοέµβριο και εκεί θα διοχετεύσετε το µεγαλύτερο µέρος της ενέργειας και της προσοχής σας. Εντατικοί ρυθµοί στη δουλειά, ασυνεννοησία µε συνεργάτες ή και ένα πιο έντονο παρασκήνιο είναι µερικά από τα σενάρια της περιόδου που πρέπει να αντιµετωπίσετε µε ψυχραιµία. Ακόµη, είναι σηµαντικό αυτόν τον µήνα να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω βελτιώνει αρκετά το τοπίο στην προσωπική σας ζωή.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να περιορίσετε το άγχος σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Πολύ πιο άνετες οι προδιαγραφές του Νοεµβρίου από κάθε άποψη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς ο Αρης αποχωρεί από το σηµείο πολιορκίας προς το ζώδιό σας και µπαίνει στον φιλικό σας Υδροχόο. Το κύριο θέµα του µήνα, πάντως, φαίνεται να είναι η ερωτική σας ζωή, µε τον Αρη στον τοµέα των φλερτ, των νέων γνωριµιών και του έρωτα. Ετσι, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε την αναζητάτε, σίγουρα οι συνθήκες από την εβδοµάδα αυτή θα είναι κατάλληλες ώστε να αφήσετε να σας παρασύρει το συναίσθηµα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ερωτευθείτε.
Σκορπιός
24/10-21/11


Ο Νοέµβριος σας ρίχνει στα βαθιά των υποχρεώσεων, τόσο απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια όσο και στα επαγγελµατικά. Η πορεία του Αρη στον Υδροχόο περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σας, σας γεµίζει ανασφάλειες ή κλονίζει κάποιες σταθερές. Βέβαια, θα είναι κάτι παροδικό και φυσικά θα µπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε ό,τι και αν προκύψει, αρκεί να είστε υποµονετικοί και να αντιδράτε µε ψυχραιµία. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνει το διάστηµα αυτό αρκετά θετικό για τα οικονοµικά σας, µολονότι θα έχετε αρκετά έξοδα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να εµβαθύνετε στα προσωπικά σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Τα µαθήµατα ενηλικίωσης, υπευθυνότητας και ωρίµανσης συνεχίζονται για τους γεννηµένους το δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου σας, µε τον Κρόνο να περιδιαβάζει τώρα στις δικές σας µοίρες. Ο Αρης, εξερχόµενος από το ζώδιο του Αιγόκερω, πάντως, θα σας ανακουφίσει σε θέµατα οικονοµικά, αφού το προηγούµενο διάστηµα σας πίεσε ιδιαίτερα σε αυτόν τον τοµέα. Από τη νέα θέση του, θα αυξήσει, παράλληλα µε τον Ερµή στο ζώδιό σας, τις συζητήσεις, τις µετακινήσεις και τα ραντεβού. Ετοιµαστείτε για µια πολυάσχολη, επικοινωνιακή καθηµερινότητα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βάλετε σε τάξη τα οικονοµικά σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Μετά τις 09/11 ο Αρης αποχωρεί από το ζώδιό σας και αυτό µόνο λύτρωση µπορεί να φέρει. Γιατί ναι µεν ευνόησε τα επαγγελµατικά σας και σας έκανε πιο αποφασιστικούς, από την άλλη, όµως, σας ταλαιπώρησε µε τα φορτωµένα προγράµµατα, το άγχος και την αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν όσα ξεκινήσατε. Τώρα θα συγκεντρωθείτε περισσότερο στα οικονοµικά σας, διότι εκεί υπάρχουν οι σπουδαιότερες ευκαιρίες που σας παρέχονται. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση αλλά και τα ερωτικά σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αποταµιεύσετε.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο Αρης στο ζώδιό σας έως τις 18/12 θα αυξήσει την πίεση που νιώθετε στην καθηµερινότητά σας, αλλά θα σας κάνει και πιο δυναµικούς και εξωστρεφείς. Είναι πολύ θετικό ότι στο διάβα του θα συναντήσει τον Δία στον Ζυγό και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει πιο αποφασισµένους να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω ενθαρρύνει τις µυστικές συναλλαγές. Ο Ερµής στον Τοξότη είναι πιο βοηθητικός σε θέµατα επικοινωνίας αλλά και για να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις µε φίλους.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανοιχτείτε επαγγελµατικά.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Αρης στον Υδροχόο αυξάνει τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και δεν σας αφήνει να χαλαρώνετε εύκολα. Για να µην πάθετε, όµως, καµιά υπερκόπωση, προφυλάξτε τον εαυτό σας. Ακόµη, µπορεί να προκαλεί ένα µεγαλύτερο παρασκήνιο από αυτή τη θέση έως τις 18/12, που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τονώσει τα θέµατα της προσωπικής σας ζωής, ενώ θα δεχθείτε και µεγαλύτερη υποστήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο Ερµής στον Τοξότη δυσχεραίνει κάπως την επικοινωνία σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κλείσετε εκκρεµότητες.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ