«Ωµή. Αληθινή. Αστεία. Πού είναι το Νοµπέλ της;». Τον παραπάνω τίτλο φύλαξε για το εξώφυλλό του το αµερικανικό περιοδικό «Vanity Fair». Φυσικά αναφέρεται στην πολυπλατινένια τραγουδίστρια της ποπ Aντέλ, η οποία ποζάρει στο ίδιο εξώφυλλο και, βεβαίως, σαρώνει σε πωλήσεις, παρουσιάζοντας «ανοσία» σε ό,τι κι αν είναι αυτό που έχει καταποντίσει τη µουσική βιοµηχανία τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Οµως, όπως εκµυστηρεύεται στη συνέντευξη που συνοδεύει την παρουσίασή της από το περιοδικό, πέρα από την ωµή, αληθινή και αστεία πλευρά της, προσφάτως πέρασε και κατάθλιψη.
Συγκεκριμένα, η 28χρονη τραγουδίστρια αναφέρεται στην περίοδο μετά τη γέννηση του γιου της τον Οκτώβριο του 2012, οπότε υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη. Οπως δηλώνει στο περιοδικό, αισθανόταν ότι η μητρότητα «ήταν μία από τις χειρότερες επιλογές που έκανα στη ζωή μου». Ενώ ξεκαθαρίζει ότι αγαπάει τον γιο της περισσότερο από οτιδήποτε, εξομολογείται επίσης ότι της ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί στη μητρότητα. «Είχα πάθει εμμονή με το παιδί μου. Αισθανόμουν εντελώς ανεπαρκής ως μητέρα». Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα λύθηκαν (έπειτα από μια μεγάλη κουβέντα με μια φίλη της, όπως λέει η ίδια) και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η Aντέλ απολαμβάνει το πιο «ακριβό» συμβόλαιο όλων των εποχών με την εταιρεία της, τη Sony. Και, βεβαίως, βλέπει με λιγότερο άγχος τον γιο της να μεγαλώνει.
Ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα που θίγει στην εκτενή συνέντευξή της είναι και ο φόβος της σκηνής, από τον οποίο ακόμη υποφέρει. «Θα ήθελα να συνεχίσω να γράφω δίσκους, αλλά θα ήμουν μια χαρά αν δεν ξανάκουγα ποτέ το χειροκρότημα. Περιοδεύω για συναυλίες μόνο και μόνο για να δω από κοντά όλους εκείνους που με στηρίζουν τόσο πολύ».
Ο.Π.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ