Σίγουρα μετά την 1η Οκτωβρίου θα εξελιχθούν πιο ομαλά τα πράγματα. Η εβδομάδα ξεκινά με δύο σημαντικές αλλαγές: την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού (που θα ευνοήσει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) και την είσοδο του Αρη – ύστερα από εννέα ολόκληρους μήνες που περιηγήθηκε σε Σκορπιό και Τοξότη – στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Αιγόκερω. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα βρεθούν στο εξής στις επάλξεις και μάλιστα με μεγάλες φιλοδοξίες.

Κριός
21/03-19/04


Δικός σας κυβερνήτης ο Αρης και οπωσδήποτε εσείς επηρεάζεστε περισσότερο κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο. Τώρα, από τη νέα θέση του, σας στρώνει για τα καλά στη δουλειά και µάλιστα µε απαιτήσεις. Το υπόλοιπο του µήνα και ο Οκτώβριος θα είναι από τα πιο σηµαντικά διαστήµατα για τα επαγγελµατικά σας και θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να ζητήσετε και να λάβετε το κάτι παραπάνω είτε σε status είτε σε χρήµα. Μην αφήνετε τις ηµέρες να περάσουν χωρίς να ψαχτείτε. Κάποια νέα έρχονται και για ένα οικογενειακό θέµα ή για το σπίτι σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Αφού ο Αρης επί αρκετούς µήνες σάς έβαλε σε πολλές περιπέτειες µε τα οικονοµικά σας, σας αφήνει προσωρινά ήσυχους –πραγµατικά ήσυχοι δύσκολα θα είστε στο συγκεκριµένο θέµα, αφού σε αυτόν τον τοµέα αναµένονται σηµαντικές διαφοροποιήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδροµής του Κρόνου στον Τοξότη. Τώρα, όµως, ο Αρης µπαίνει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και είναι καιρός να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να κάνετε νέα ξεκινήµατα σε σπουδές ή να αποκτήσετε στενή επαφή (µάλλον επαγγελµατικής µορφής) µε ξένους.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Πιθανώς προσπαθείτε τώρα να προσαρµοστείτε στις απαιτήσεις ενός νέου πόστου ή δουλεύετε ένα καινούργιο σχέδιο που αφορά τα επαγγελµατικά σας. Στο εξής τα άγχη και οι παγίδες αφορούν περισσότερο τα οικονοµικά σας, αφού η παρουσία του Αρη για αρκετές εβδοµάδες πιέζει για αποπληρωµές και εξοφλήσεις, αλλά δίνει και µια ώθηση σε δανειοδοτήσεις και χρήµατα που πιθανώς σας οφείλονταν από τρίτους. Προσπαθήστε να βρείτε άκρη µε όλα αυτά, ακόµη και να ανακαλύψετε µια νέα πηγή εσόδων, για να µην ανησυχείτε πλέον για τίποτε άλλο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να τελειώνετε µε ένα παλαιό χρέος.
Καρκίνος

22/06-22/07
Είτε το θέλετε είτε όχι, θα είστε πρωταγωνιστές σε ένα έργο που το σενάριο έχει γραφεί από άλλους. Τώρα αυτοί οι άλλοι µπορεί να είναι ο σύντροφός σας, ο προϊστάµενος, ο συνέταιρος, οποιοσδήποτε θα µπορούσε να σας δυσκολέψει τη ζωή ή, αντιθέτως, να σας προσφέρει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή σας. Ετσι, δεν είναι απίθανο αυτή και την επόµενη εβδοµάδα να ακούσετε από µια πρόταση νέας συνεργασίας, µέχρι ότι απολύεστε –από το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή. Πάντως, είστε υποψιασµένοι για ό,τι προκύψει. Σηµάδια λάβατε αρκετά µέσα στο 2016!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ξεκινήσετε από την αρχή.
Λέων
23/07-22/08


Δύο είναι οι τοµείς στους οποίους θα πρέπει να εστιάσετε αυτή την περίοδο και να περιµένετε αποτελέσµατα. Ο ένας αφορά την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και τις διατροφικές σας συνήθειες. Αν νιώθετε ότι το παρακάνατε το καλοκαίρι και φτάσατε στα όρια των αντοχών σας, τώρα µπείτε σε πρόγραµµα «αποτοξίνωσης». Αν ακόµη είχατε ένα πρόβληµα υγείας, µην αναβάλλετε την επίσκεψη στον γιατρό. Ο δεύτερος τοµέας αφορά τα επαγγελµατικά και την πρακτική πλευρά της δουλειάς –εκεί έρχονται αλλαγές που ίσως σας ξεβολέψουν.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε τα ερωτικά σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Αν αναζητούσατε ένα διάστηµα για να τύχετε κάποιας εύνοιας στον ερωτικό τοµέα, για να ξεµπλέξετε από περίεργες καταστάσεις ή για να «µπλέξετε» πιο σοβαρά, αυτό ξεκινά από ετούτη την εβδοµάδα και εκτείνεται σχεδόν έως τις αρχές Νοεµβρίου. Τόσο, άλλωστε, θα µείνει ο Αρης στον τοµέα των φλερτ και των ερωτικών σχέσεων και θα κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει. Εκτός από τα ερωτικά, η παρουσία του βοηθά να ανακτήσετε και την αυτοπεποίθηση και το σθένος σας, ενώ γίνεστε πιο δηµιουργικοί και σε θέµατα δουλειάς.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να διώξετε το στρες.
Ζυγός
23/09-23/10


Μπαίνοντας ο Αρης στο ζώδιο του Αιγόκερω την εβδοµάδα αυτή, θα φέρει και πάλι στην επιφάνεια θέµατα και προβληµατισµούς που ήδη γνωρίζετε και στα οποία ακόµη δεν έχετε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητικές λύσεις και απαντήσεις. Καιρός, λοιπόν, να το πράξετε τώρα. Η καριέρα και το σπίτι σας είναι τα φλέγοντα ζητήµατα της περιόδου, αλλά µέσα σε όλα αυτά ψάχνετε να βρείτε τη νέα σας ταυτότητα και τους ανθρώπους που σας εκφράζουν. Ο Οκτώβριος δεν θα αλλάξει µόνο την καθηµερινότητά σας αλλά και ολόκληρη την κοσµοθεωρία σας!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αλλάξετε περιβάλλον.
Σκορπιός
24/10-21/11


Ο Αρης επιτέλους σας απαλλάσσει από την ενοχλητική παρουσία του στα οικονοµικά σας, αφού έβγαλε από τις τσέπες σας όσα µπορούσε περισσότερα, χωρίς να φροντίζει να τα αναπληρώσει. Ετσι, αν µη τι άλλο, το πορτοφόλι σας αρχίζει σιγά σιγά να γνωρίζει καλύτερες ηµέρες. Την εβδοµάδα αυτή, βέβαια, έχετε και άλλα άγχη που σχετίζονται κυρίως µε την καριέρα σας. Ή εσείς δεν είστε µε τίποτε ευχαριστηµένοι ή όντως τα ταλέντα σας δεν αναγνωρίζονται ή δεν αξιοποιούνται στην παρούσα δουλειά. Ο δρόµος είναι ανοιχτός. Γιατί δεν τολµάτε;
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ξεκινήσετε επαγγελµατικές συζητήσεις.
Τοξότης
22/11-21/12


Επειτα από ένα µεγάλο διάστηµα κατά τη διάρκεια του οποίου οι ρυθµοί της καθηµερινότητας ήταν εξαντλητικοί και αφού κατά πάσα πιθανότητα περάσατε και µια σειρά από δυσκολίες µε το σπίτι σας ή ακόµη και µε την υγεία σας, τώρα τα πράγµατα ηρεµούν κάπως. Ο Αρης, αφού έκανε αρµένικη βίζιτα στο ζώδιό σας, µπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω και σας προτρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο µε τα οικονοµικά σας. Να είστε διεκδικητικοί, µη διστάσετε να εκφράσετε τη γνώµη σας και µην κάνετε πίσω αν δεν πάρετε ό,τι σας ανήκει.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κυνηγήσετε συµφωνίες.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Ο Αρης µπαίνει στο ζώδιό σας και σας δίνει το πάνω χέρι ακόµη και αν εσείς έχετε διαφορετική αίσθηση. Δύο χρόνια περιµένατε να σας συµβεί κάτι τέτοιο, γι’ αυτό τώρα που τελικά το βιώνετε σταµατήστε να δυσπιστείτε και περάστε στη µοναδική ενδεδειγµένη λύση, τη δράση! Τώρα, µε τον Αρη στο πλευρό σας, µπορείτε να διεκδικήσετε, να αποκτήσετε συµπαθούντες και θαυµαστές ακόµη, καθώς και να δοκιµάσετε την τύχη σας σε καινούργια µονοπάτια, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά σας και την πορεία της καριέρας σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναλάβετε νέα καθήκοντα.
Υδροχόος
20/01-18/02


Αρκετά είναι αυτά που σας απασχολούν το φθινόπωρο και σίγουρα τα θέµατα της υγείας και της εργασίας βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Χωρίς απαραίτητα να συµβαίνει κάτι που σας ενοχλεί στους δύο αυτούς τοµείς, εκεί θα πρέπει να αφιερώσετε τη φροντίδα και την προσοχή σας. Το µεγαλύτερο όπλο σας αυτή την περίοδο είναι η έντονη διαίσθησή σας. Θα µπορέσετε να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος, ενώ µυρίζεστε από µακριά ποιος σας βλέπει θετικά και ποιος απλώς προσποιείται, ειδικά στον επαγγελµατικό χώρο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να δηµιουργήσετε καινούργιες σχέσεις.
Ιχθύες
19/02-20/03


Μια πραγµατική ανάσα ανακούφισης φέρνει η εβδοµάδα αυτή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού σας απαλλάσσει από το βαρύ φορτίο της παρουσίας του Αρη στον τοµέα της καριέρας από τον περασµένο Μάρτιο µέχρι σήµερα. Κούραση, στρες, άγχος αρχίζουν να φεύγουν µέρα µε την ηµέρα και τη θέση τους έρχονται να πάρουν πιο χαλαρά και θετικά συναισθήµατα. Πολύ σηµαντικό ρόλο στα επαγγελµατικά σας αυτή την περίοδο παίζουν και οι φίλοι σας, γι’ αυτό πάντα να ακούτε µε ενδιαφέρον όσα έχουν να σας προτείνουν.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να επιλύσετε ένα φλέγον ζήτηµα.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ