Στην παραδοσιακή αστρολογία μια τέτοια συνάντηση θα προκαλούσε φόβο και τρόμο, καθώς οι δύο κακεργέτες (έτσι θεωρούνταν ο Αρης και ο Κρόνος) φημίζονταν για την εμπλοκή τους σε πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς. Η μοντέρνα αστρολογία, η οποία δεν δίνει τόσο χώρο στη μοιρολατρία, κάνει λόγο για την ανάγκη έκφρασης του θυμού που καταπιέζουμε, την πειθαρχία και τη διοχέτευση της ενέργειας σε έναν πιο θετικό και δημιουργικό σκοπό. Φυσικά, σε παγκόσμιο επίπεδο η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε αρκετές εξελίξεις έντασης. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες καλό θα ήταν να δώσουν βάση σε θέματα υγείας και σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών.

ΚΡΙΟΣ

21/03-19/04

Ο Αύγουστος σας βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά θέματα υποχρεώσεων και δουλειάς. Ο κυβερνήτης σας Αρης συναντά αυτή την εβδομάδα τον κυβερνήτη της καριέρας στο ωροσκόπιό σας (τον Κρόνο) και απαιτεί στρατηγική, καλή οργάνωση και πειθαρχία στα επαγγελματικά για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Επειδή δεν θα λείψουν τα απρόοπτα, φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε. Ακόμη, χρειάζεται να δώσετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Να επιβληθείτε σε θέματα δουλειάς.
ΤΑΥΡΟΣ
20/04-20/05

Δύο είναι οι τομείς που θα επηρεαστούν αυτή την εβδομάδα από τη σύνοδο Αρη – Κρόνου στον Τοξότη. Από τη μία τα οικονομικά σας, που μπορεί να σας δημιουργήσουν απογοήτευση, και από την άλλη θέματα υγείας και ψυχολογίας. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να είστε πολύ μεθοδικοί και προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Αν σας οφείλονται χρήματα, αναβάλετε τη διεκδίκησή τους για τον Σεπτέμβριο που αναμένεται πιο θετικός. Επίσης, μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Ενδεχομένως να αισθανθείτε λίγο περισσότερο μελαγχολικοί αυτό το διάστημα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να οργανώσετε το ταμείο σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05-21/06

Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, αυτή η εβδομάδα φορτίζει την ψυχολογία σας ιδιαίτερα αρνητικά σε κάποια σχέση ή συνεργασία. Μπορεί η αιτία του κακού να σχετίζεται με έναν οικονομικό παράγοντα. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε μεγαλύτερη πίεση και ίσως οδηγηθείτε σε μια απόφαση αυτό το διάστημα για το μέλλον μιας σχέσης, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μέσα σε όλα, φροντίστε τις άμυνες του οργανισμού σας, καθώς με τον Κρόνο απέναντί σας δοκιμάζεστε καθ’ όλη τη διάρκεια Αυγούστου – Σεπτεμβρίου.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να ξεκαθαρίσετε μια σχέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06-22/07

Εχουν αρκετά ζόρια αυτές οι ημέρες που ενδεχομένως αφορούν τις επαγγελματικές ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Μπορεί επιστρέφοντας από διακοπές να χρειαστεί να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά για να καλύψετε εκκρεμότητες, για νέα εγχειρήματα ή απλώς για να καλύψετε έναν συνάδελφο που λείπει σε άδεια. Πάντως, μην αμελείτε την υγεία σας αυτή την περίοδο. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο χρόνιο πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό τώρα να παρουσιάσει μια έξαρση. Επίσης, αφήστε τα μεγάλα ρίσκα για αργότερα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.
ΛΕΩΝ
23/07-22/08

Επιστροφή στους γνώριμους ρυθμούς δουλειάς, και μάλιστα με αρκετή πίεση, δείχνει η εβδομάδα αυτή, καθώς αφήνετε πίσω σας πιο ανέμελες ημέρες. Η διάθεσή σας σίγουρα δεν θα είναι στα καλύτερά της, αφού θα ζοριστείτε να επανενταχθείτε στην απαιτητική εργασιακή ρουτίνα. Αυτό το διάστημα μπορεί να σας πιέσει και σε θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή, αν είστε γονείς, σε ζητήματα που αφορούν ένα παιδί. Πολλά θα αλλάξουν και θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να δράσετε!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/08-22/09

Από εδώ και στο εξής πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με όλα και όλους αν δεν θέλετε να υποστείτε τις συνέπειες. Κατ’ αρχάς, εστιάστε σε θέματα υγείας, είτε δικά σας είτε κάποιου μέλους της οικογένειάς σας. Δευτερευόντως, αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις σε σχέσεις. Αν, φυσικά, οι αποφάσεις σας δεν είναι αποτέλεσμα θυμού αλλά προϊόν ώριμης σκέψης, τότε προχωρήστε άφοβα, καλύτερα όμως από την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί θα πιεστείτε από μια ενδεχόμενη χωροταξική αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι. Υπομονή και κουράγιο. Θα περάσει κι αυτό.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας.
ΖΥΓΟΣ
23/09-23/10

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν από την αυγή και κάπου εκεί βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς που η αυγή δεν αργεί, αφού από τον άλλο μήνα χαράζει για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας μια νέα, πιο αισιόδοξη μέρα και ένα νέο κεφάλαιο εξέλιξης. Ομως αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και όταν οδηγείτε ή ταξιδεύετε ή παίρνετε δεσμευτικές αποφάσεις. Τα μεγάλα ζόρια τελειώνουν σε ένα εικοσαήμερο και με αυτό κατά νου θα κάνετε όσο μπορείτε υπομονή.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να δρομολογήσετε ένα σχέδιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10-21/11

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Αρης συναντά τον Κρόνο και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλειες σε σχέση με το μέλλον των οικονομικών σας ή να σας υποχρεώσει σε αρκετά εντατικούς ρυθμούς εργασίας που ίσως σας κακοφανούν έπειτα από μια περίοδο διακοπών και χαλάρωσης. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα, τα οποία, για κάποιον λόγο, πιθανώς διαφορετικό για τον καθέναν από εσάς, θα είναι αρκετά αυξημένα. Επίσης, μεγάλη προσοχή στην οδήγηση!

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11-21/12

Αρης και Κρόνος στο ζώδιό σας συναντώνται σε μια μοίρα όπου υπάρχει ο βασιλικός αστέρας Αντάρης, ο οποίος, όπως δείχνει και το όνομά του, δημιουργεί «αντάρες» στην καθημερινότητά σας. Οσοι έχετε γενέθλια τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξετε πρωτίστως τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Τα μικροατυχήματα είναι συχνά με αυτή την όψη και σίγουρα δεν θα θέλατε να σας συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτή την εβδομάδα πιθανώς να νιώσετε και πίεση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, ιδιαίτερα αν μπαίνετε σε διαδικασία αλλαγών στη δουλειά.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να υλοποιήσετε έναν στόχο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12-19/01

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, σε μια στενή επαφή με τον Αρη αυτή την εβδομάδα, στο ζώδιο του Τοξότη, προκαλεί μεγαλύτερο στρες και άγχος, ενώ δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε έντονο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς. Πιθανόν κι εσείς οι ίδιοι να κινείτε τα νήματα, αν θέλετε να κάνετε μια μετάβαση στα επαγγελματικά σας. Τα θέματα της καριέρας είναι σε προτεραιότητα και θα πάνε εξαιρετικά από τον Σεπτέμβριο και μετά, με τον Δία στον Ζυγό. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς παραμονεύει ο κίνδυνος μικροατυχημάτων.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να κλείσετε μυστικά ραντεβού.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01-18/02

Αρης και Κρόνος σε σύνοδο εξηγούν τη βαριά ατμόσφαιρα αυτής της εβδομάδας για όλους, μολονότι για το δικό σας ζώδιο δεν βρίσκονται σε τόσο αρνητική θέση. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να συναντήσετε εμπόδια σε έναν στόχο ή ένα πλάνο σας ή μπορεί ακόμη να υπάρξει μια απογοητευτική κατάσταση με ένα στενό φιλικό σας πρόσωπο κι αυτό να σας ρίξει κάπως ψυχολογικά. Αν είστε μέλος μιας ομάδας εργασίας, λάβετε υπόψη ότι ευνοείται η σκληρή και πειθαρχημένη ομαδική δουλειά, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση.
ΙΧΘΥΕΣ


19/02-20/03

Η σύνοδος Αρη – Κρόνου στον Τοξότη, που χρωματίζει με μάλλον γκρίζα χρώματα το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας και τα πιθανά σενάρια είναι πολλά. Από τη μία μπορεί να υποχρεωθείτε σε σκληρή δουλειά εξαιτίας κάποιων συνθηκών στο περιβάλλον εργασίας, από την άλλη μπορεί να κάνετε μια μετάβαση σε μια καινούργια ενασχόληση και ίσως χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε μια απαιτητική ρουτίνα. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα υγείας κάποιου από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να γίνετε εξόχως παραγωγικοί!
* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ