Καθώς ο Αρης προχωρά στον Τοξότη για να συναντήσει τον Κρόνο και παράλληλα ξεκινά η περίοδος των εκλείψεων καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, κυρίως στα ταξίδια και δη στο εξωτερικό, αλλά και στις εντάσεις που προκαλούν οι πλανητικοί συσχετισμοί στις σχέσεις μας ή σε θέματα υγείας. Τα πιο δύσκολα διαστήματα είναι: 11-14 και 17-19 Αυγούστου με την έκλειψη στον Υδροχόο, 23-26/08 με την ακριβή σύνοδο Αρη – Κρόνου και το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα και 29/08-03/09 με την έκλειψη στην Παρθένο και τις παράλληλες δυσαρμονίες του Αρη με τους δεσμούς της Σελήνης.

Κριός
21/03-19/04


Η επερχόμενη σύνοδος Αρη – Κρόνου στον φιλικό σας Τοξότη συμβολίζει την ανάγκη τροποποίησης και μεταβολής του «σκέπτεσθαι» αλλά και του «πράττειν» τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας με το περιβάλλον σας και τους άλλους ανθρώπους. Ηδη έχετε κάνει αρκετές υποχωρήσεις και έχετε ρίξει μπόλικο νερό στο κρασί σας και στις σχέσεις και στις συνεργασίες, οπότε τώρα επιβάλλεται να αλλάξετε τελείως γραμμή πλεύσης και να βγάλετε προς τα έξω τη διαφορετική εικόνα που κρύβατε λόγω ανασφάλειας όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε επαφές και σχέδια.
Ταύρος
20/04-20/05


Μολονότι η σύνοδος Αρη – Κρόνου πραγματοποιείται σε ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας είναι τόσο δυνατή ως όψη που δεν θα μπορούσε να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Προσωπικές αξίες, ό,τι έχει για εσάς ξεχωριστή βαρύτητα και το μετράτε πολύ, σχέσεις, βαθύτερα συναισθήματα, αλλά και τα οικονομικά σας μετατρέπονται σε πεδίο μάχης και εκεί θα τα παίξετε όλα για όλα παίρνοντας ρίσκα ή κάνοντας ριζικές ανακατατάξεις ανεξάρτητα από το κόστος. Τα ζόρια θα έρθουν μετά τις 17/08. Μέχρι τότε απολαύστε τις διακοπές αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γίνετε πιο διαλλακτικοί.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται ιδιαίτερα από την κόντρα Αρη – Κρόνου που λαμβάνει χώρα ακριβώς απέναντί σας, στο ζώδιο του Τοξότη, στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Αν κάτι από τα παραπάνω δείχνει σημάδια κόπωσης, τότε ήρθε ο καιρός να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και να μην το αφήσετε στην τύχη του. Βάλτε κάτω τα θετικά και τα αρνητικά, και χωρίς να σκεφτείτε το κόστος αναλογιστείτε μόνο τι είναι αυτό που θα σας έκανε ευτυχισμένους και πλήρεις. Η λογική σας, άλλωστε, αποτελεί και το μεγάλο σας ατού!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η σύνοδος Αφροδίτης, Δία και Βόρειου Δεσμού στο ηλιακό σας ωροσκόπιο δυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας στην επικοινωνία, αυξάνοντας τη γοητεία και την όρεξή σας για ζωή, περιπέτεια και έρωτα. Με τόσους άσους στο μανίκι σας είναι κρίμα να στέκεστε σε λεπτομέρειες ή παλιές αστοχίες. Είναι κακό να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τύχη όταν κάθε μέρα του Αυγούστου, τουλάχιστον μέχρι τις 18/08, σας βοηθά με ποικίλους τρόπους. Η επερχόμενη σύνοδος Αρη – Κρόνου θα πλήξει θέματα υγείας και δουλειάς και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τέλος του μήνα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Λέων
23/07-22/08


Με τόσους πλανήτες στην Παρθένο τα οικονομικά σας αποτελούν προτεραιότητα και χρειάζονται καλή διαχείριση. Βέβαια, με Αφροδίτη και Δία το πιθανότερο είναι να εισπράττετε τώρα χρωστούμενα. Πάντως, δεν είναι κακό να βάλετε μερικά πράγματα σε τάξη ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αργότερα. Η κόντρα Αρη – Κρόνου στον Τοξότη μόνο θετική θα μπορούσε να είναι για εσάς αν αποφασίσετε να συγκεκριμενοποιήσετε τις ανάγκες και τις ερωτικές σας επιθυμίες και να υιοθετήσετε αυστηρότερα κριτήρια επιλογής συντρόφου.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κλείσετε μια αξιόλογη συμφωνία.
Παρθένος
23/08-22/09


Η κόντρα Αρη – Κρόνου στον άξονα καριέρας – οικογένειας στο ωροσκόπιό σας μπορεί να εξελιχθεί σε προσωπική υπόθεση όχι μόνο αυτόν τον μήνα αλλά και τον Σεπτέμβριο. Αλλαγές, μεταβολές και τροποποιήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και όσο τους αντιστέκεστε τόσο δυσκολεύετε τα πράγματα. Βέβαια, ο άνεμος της αλλαγής δεν φυσάει μόνο σε έναν τομέα στη ζωή σας αυτή την περίοδο, αλλά εσείς ξέρετε να ελίσσεστε! Στα θετικά του μήνα προσμετράται και η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας που αυξάνουν κατακόρυφα τις μετοχές σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ρυθμίσετε επαγγελματικά ζητήματα.
Ζυγός
23/09-23/10


Η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τη λέξη «υπερβολή» στα συναισθήματα, σε όσα λέτε, ξοδεύετε και προσδοκάτε. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, στο ίδιο ζώδιο με τον Δία από τη μία σάς φτιάχνουν τη διάθεση και από την άλλη σάς σπρώχνουν σε ατασθαλίες. Το μυστικό για να μην έχετε προβλήματα είναι να παραμείνετε μετριοπαθείς και να κρατάτε και μικρό καλάθι όταν σας τάζουν κάτι. Η επερχόμενη σύνοδος Αρη – Κρόνου χρειάζεται προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και ταξίδια, ιδιαίτερα μετά τις 18/08.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε διακοπές.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η επερχόμενη σύνοδος Αρη – Κρόνου στο δικό σας ωροσκόπιο αφορά την ίδια σας την αυτοπεποίθηση, το δικό σας σύστημα αξιών και ό,τι θεωρείτε δικό σας, κτήμα σας. Πολλά από αυτά τα οποία στο παρελθόν σάς πρόσφεραν την αίσθηση της ασφάλειας μεταβάλλονται τώρα και είστε υποχρεωμένοι να κάνετε και εσείς τις αναθεωρήσεις σας. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, που πρέπει να συμβεί αυτή τη στιγμή είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κτίσετε σταθερά την πίστη στα προσόντα και στα ταλέντα σας. Δεν γίνεται εύκολα, όμως γίνεται!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε τη διάθεσή σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Αν υπάρχει ένα ζώδιο που επηρεάζεται τα μάλα από την επερχόμενη σύνοδο Αρη – Κρόνου, τότε σίγουρα είναι το δικό σας, αφού και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας πολιορκούν ανελέητα. Εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας, αλλά και στα επαγγελματικά. Σχέσεις, συνεργασίες, ακόμη και η ίδια σας η εμφάνιση ή ο τρόπος με τον οποίο χειριζόσασταν τα πράγματα μέχρι τώρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, απαιτούν ρεαλισμό και μετρημένα βήματα. Εσείς, όμως, δεν φοβάστε το διαφορετικό και την αλλαγή, έτσι δεν είναι; Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανανεωθείτε!
Αιγόκερως
22/12-19/01


Δικός σας κυβερνήτης είναι ο Κρόνος και όταν μπαίνει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας με τον Αρη σαφώς και επηρεάζεστε. Καλό είναι με αυτή την όψη να προσέξετε το παρασκήνιο, αλλά και τα θέματα υγείας, κυρίως μετά τις 18/08. Επηρεάζονται επίσης και τα επαγγελματικά σας. Σίγουρα τον Αύγουστο, με τις βοήθειες Αφροδίτης – Δία, οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες πολλαπλασιάζονται και ο δρόμος γίνεται λιγότερο δύσβατος. Προς το παρόν, χαρείτε τη γοητεία που εκπέμπετε και την ερωτική διάθεση του συντρόφου σας που είναι ιδιαίτερα έντονη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να μαγευτείτε από μια νέα γνωριμία.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο Αύγουστος προχωράει χωρίς να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί δυσάρεστες εκπλήξεις. Αλλωστε, όλα αυτά τα περάσατε το προηγούμενο δίμηνο… Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε λίγο και να απολαύσετε την καθημερινότητά σας. Επειδή η έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 18/08 πρέπει να επιστρατεύσετε ψυχραιμία προκειμένου να την αντιμετωπίσετε. Γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε προηγουμένως τις διακοπές σας ή να εξομαλύνετε τυχόν διαφορές σε σχέσεις που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λύσετε παρεξηγήσεις.
Ιχθύες
19/02-20/03


Εσείς αναμένεται να είστε από τους πιο ευνοημένους αυτή την εβδομάδα. Πρέπει, με λίγα λόγια, να προσπαθήσετε πολύ για να μην περάσετε καλά αυτή την περίοδο. Δίας και Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σάς ανοίγουν δρόμους σε θέματα σχέσεων, ενώ η κόντρα του Κρόνου με τον Αρη που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απαιτεί από εσάς να οπλιστείτε με το θάρρος και την υπομονή που χρειάζεται ώστε να ζητήσετε όλα αυτά που σας ανήκουν και σε θέματα σπιτιού και σε ζητήματα καριέρας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ερωτευθείτε σφόδρα!

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ