Το μήνυμα που δίνει ο Ερμής από τη νέα θέση του στην Παρθένο μέχρι το τέλος του μήνα που θα γυρίσει ανάδρομος είναι «Τακτοποιήστε» – όχι μόνο τα συρτάρια του σπιτιού αλλά και του μυαλού. Βάλτε σε μια σειρά σκέψεις, ιδέες, δείτε με πρακτικό πνεύμα τα πράγματα γύρω σας, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και στην επικοινωνία. Το καινούργιο φεγγάρι ανοίγει νέα κεφάλαια στη ζωή μας, κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου ή στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Κριός
21/03-19/04


Το καλοκαίρι προχωράει και σας βρίσκει αποφασισµένους να πάρετε το αίµα σας πίσω για όλα τα περίεργα και τα δύσκολα που σας ταλαιπώρησαν το προηγούµενο διάστηµα. Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται στον Λέοντα και η έλευση του κυβερνήτη σας Αρη την ίδια ηµέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη φέρνουν µια σειρά από «καλά» στη ζωή σας. Κάτι που σηµαίνει µεγαλύτερη οικονοµική άνεση, επιτυχία σε νέες σχέσεις, αναζωογόνηση των παλαιότερων δεσµών σας, αλλά και περισσότερο κέφι για καλοπέραση, περιπέτεια και ταξίδια.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα.
Ταύρος
20/04-20/05


Η καινούργια εβδοµάδα θα εµφανίσει έναν σύνθετο χαρακτήρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού από τη µία η Νέα Σελήνη σάς βγάζει έξω από τα νερά σας, ίσως και λίγο εξαιτίας κάποιας απρόσµενης εξέλιξης σε ένα θέµα οικογένειας – σπιτιού, ή και καριέρας ακόµη, και από την άλλη έχετε και τις βοήθειές σας µε τον Ερµή ήδη στη φιλική σας Παρθένο. Ετσι, κάποιος ή κάτι σας βγάζει από τη δύσκολη θέση και συνεχίζετε είτε να απολαµβάνετε τις διακοπές σας είτε να συνεχίζετε µε πιο χαλαρούς ρυθµούς τη ρουτίνα στην πόλη.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο κυβερνήτης σας Ερµής στο ζώδιο της Παρθένου σάς προσφέρει το απαραίτητο υλικό για να συγκεκριµενοποιήσετε τις ανάγκες σας, για να λειτουργήσετε πρακτικά κάποια θέµατα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους για καιρό αλλά και για να µπείτε σε ένα πρόγραµµα µε πιο έντονους ρυθµούς στον επαγγελµατικό χώρο. Μην αναβάλλετε τυχόν προτάσεις, αφού το διάστηµα µετά τη Νέα Σελήνη είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε καινούργια πράγµατα. Ακόµη, σας ανοίγει η όρεξη για κάποιο κοντινό ταξιδάκι ή για να βρεθείτε µε αγαπηµένα σας πρόσωπα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προβάλετε τις ιδέες σας.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η είσοδος του Ερµή στην Παρθένο σάς παρέχει ευκολίες στην επικοινωνία και κάνει την καθηµερινότητά σας πιο ευχάριστη. Ακόµη, µε την υποστήριξη του Δία, βοηθάει να βελτιώσετε αρκετά την ερωτική σας ζωή και τις δηµόσιες σχέσεις σας. Η εβδοµάδα, ωστόσο, ξεκινάει µε ένα µικρό αγκάθι που εµφανίζεται στον οικονοµικό τοµέα. Κάτι εναντιώνεται στις προσπάθειές σας ή κάτι σας βγάζει εκτός προϋπολογισµού. Ο,τι και αν είναι, θα το αντιµετωπίσετε πιο αποτελεσµατικά στο τέλος της εβδοµάδας. Μετά τις 02/08 ίσως προκύψει µια νέα πηγή εσόδων.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να νιώσετε επιθυµητοί.
Λέων
23/07-22/08


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας ανοίγει πραγµατικά ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Κατ’ αρχάς, νιώθετε έτοιµοι να επιχειρήσετε σχέδια και συνεργασίες που θα δικαιώσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Η δηµιουργικότητά σας αυξάνεται, το ίδιο, βέβαια, και οι οικονοµικές σας απαιτήσεις. Μόνο που για να ξεκινήσετε κάτι νέο πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάτι παλιό και φθαρµένο, είτε µιλάµε για την επαγγελµατική είτε για την ερωτική σας ζωή. Οσο κι αν η µετάβαση στον καινούργιο σας εαυτό είναι επίπονη, χωρίς αλλαγή δεν υπάρχει πρόοδος.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να λάβετε προτάσεις για µια νέα δουλειά.
Παρθένος
23/08-22/09


Μολονότι νιώθετε κουρασµένοι, παράλληλα αισθάνεστε δικαιωµένοι για µερικά πράγµατα. Κάτι καινούργιο µπορεί να προέκυψε µέσα στο καλοκαίρι (µια νέα δουλειά, µια νέα σχέση, µια βελτιωµένη συνεργασία ή µια αίσθηση ότι ελέγχετε τα πράγµατα κάπως καλύτερα ή ότι κάποιοι από το περιβάλλον σας σάς εκτιµούν περισσότερο), και µάλλον αυτή είναι η αιτία της καλής σας διάθεσης. Από την άλλη µπήκε ήδη ο Ερµής στο ζώδιό σας και µετά τις 05/08 θα περάσει και η Αφροδίτη. Φυσικά, δεν υπάρχει µήνας χωρίς αγκάθι –για εσάς θα είναι ο Αρης στον Τοξότη!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε διακοπές.
Ζυγός
23/09-23/10


Αυτή την εβδοµάδα η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαιτέρως τις συλλογικές δραστηριότητες, τις κοινές εξορµήσεις σας µε φίλους και συγγενικά πρόσωπα και σας ωθεί να γίνετε πιο κοινωνικοί, να πλησιάσετε ανθρώπους οι οποίοι µπορούν να σας βοηθήσουν και να λάβετε και µια αποτελεσµατική ώθηση στα θέµατα της καριέρας. Ακόµη, εξαιρετική πρόκειται να αποδειχθεί η επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγµατοποιείται στο ζώδιο του Λέοντος και σας «στέλνει» για διακοπές αν το είχατε παραµελήσει µέχρι τώρα, πάντα µε καλή παρέα ή µε το έτερον ήµισυ.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αξιοποιήσετε την εύνοια των άστρων.
Σκορπιός
24/10-21/11


Δύο είναι τα σηµεία στα οποία εστιάζετε αυτή την εβδοµάδα και απορροφούν αρκετή από την ενέργεια και την προσοχή σας. Το ένα είναι σίγουρα ο άξονας καριέρας – οικογένειας. Εκεί σχηµατίζεται άλλωστε η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, η οποία πιθανώς να σας φέρει αντιµέτωπους µε κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη σε αυτούς τους τοµείς. Το άλλο που σας απασχολεί θετικά είναι ο έρωτας και γενικώς οι διασκεδάσεις και η ευχάριστη πλευρά της ζωής που µπορεί να γίνει ακόµη πιο ευχάριστη τώρα που οι πλανήτες Ερµής και Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναδιοργανωθείτε.
Τοξότης
22/11-21/12


Αρκετά σύνθετη είναι η εικόνα του Αυγούστου µε τις θετικές πλευρές της αλλά και µε κάποιες δυσκολίες τις οποίες πρέπει να υπερπηδήσετε για να έχετε τα αποτελέσµατα που περιµένετε. Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αφού έρχεται στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντος και σας ανοίγει τον δρόµο για κάποιο ταξίδι ή για ένα εκδοτικό εγχείρηµα ή για κάτι σχετικό µε το θέµα ανώτατη εκπαίδευση. Από την άλλη, στο ζώδιό σας περνάει την ίδια ηµέρα και ο Αρης που θα ενώσει τις δυνάµεις του µε τον Κρόνο και θα σας υποχρεώσει σε πειθαρχία και σκληρή δουλειά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αποσυνδεθείτε.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Οι θερινές διακοπές συνεχίζονται και ακόµη κι αν οι δικές σας είναι πνιγµένες σε σκέψεις και σενάρια για την εξέλιξη των σηµαντικών σχέσεων ή των συνεργασιών στη ζωή σας, τουλάχιστον τα πράγµατα είναι πολύ καλύτερα τώρα, τον Αύγουστο, σε σχέση µε την αρχή του καλοκαιριού. Ο Ερµής περνάει στο φιλικά διακείµενο απέναντί σας ζώδιο της Παρθένου και τον ακολουθεί κατά πόδας και η Αφροδίτη, η οποία βελτιώνει τη διάθεσή σας αυξάνοντας την όρεξή σας για εξωτικές αποδράσεις µε καλή παρέα και ενδεχοµένως για µακρινά ταξίδια αυτογνωσίας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κανονίσετε ένα ταξίδι.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο Αύγουστος είναι ίσως και το πιο χαλαρό και µη απαιτητικό διάστηµα µέσα στο φετινό καλοκαίρι. Ούτε θα χρειάζεται να πετάγεστε στον ύπνο σας γιατί κάτι ξεχάσατε στη δουλειά ούτε θα κάνετε µε µισή καρδιά µπάνιο στη θάλασσα επειδή τρέχουν εκκρεµότητες στο γραφείο. Πάντως, µε τη Νέα Σελήνη απέναντί σας οι προοπτικές να ξεκινήσετε καινούργια και ενδιαφέροντα πράγµατα στην καριέρα ή στις σχέσεις σας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες. Ειδικά οι γεννηµένοι τέλος Ιανουαρίου µπορεί να κάνετε µια σηµαντική προσωπική ή επαγγελµατική γνωριµία.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η Νέα Σελήνη σάς φέρνει κάποιες νέες υποχρεώσεις στον επαγγελµατικό τοµέα τις οποίες θα αναλάβετε µέσα στις επόµενες δύο εβδοµάδες µε τις ανάλογες, βέβαια, παροχές, που δεν θα σας είναι καθόλου αδιάφορες, ειδικά αν λάβουµε υπόψη τα έξοδα που έχετε κάνει το τελευταίο εξάµηνο. Αυτή θα είναι ωστόσο και η τελευταία εβδοµάδα της περιόδου αυτής που θα την περάσετε τόσο χαλαρά, αφού προς το τέλος της θα αρχίσουν οι πιο έντονοι ρυθµοί µε τον Αρη στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας τη διάθεσή σας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο επαγγελµατικό.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ερωτευθείτε.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ