Κριός
21/03-19/04


Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου είναι σαφώς πιο χαλαρές και σας φτιάχνουν το κέφι, είτε φεύγετε για διακοπές είτε όχι. Σημαντικός παράγοντας της ανανεωμένης διάθεσής σας είναι είτε κάποιο φως που βλέπετε στα οικονομικά είτε η υπόσχεση βελτίωσης στα ερωτικά. Πιθανώς κάποιοι από εσάς να ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που έκαναν μέσα στον μήνα μια σημαντική γνωριμία, η οποία θα τους συνοδεύσει και στις διακοπές. Ακόμη όμως και εσείς που αναζητάτε μια καινούργια σχέση, τώρα οι πλανητικοί συσχετισμοί είναι μαζί σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να οργανώσετε εξόδους με φίλους.
Ταύρος
20/04-20/05


Οι ημέρες αμφιβολίας και ανησυχίας είτε για τις σχέσεις είτε για το μέλλον μιας κατάστασης στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας συνεχίζονται όσο εξακολουθεί ο Αρης να κινείται στον Σκορπιό απέναντί σας –θα φύγει από αυτή τη δύσκολη θέση στις 02/08. Οι πλανήτες στον Λέοντα (Ηλιος, Ερμής και Αφροδίτη) εστιάζουν το ενδιαφέρον σας στα της οικίας και των προσφιλών σας προσώπων και ενδεχομένως να παίρνετε την απόφαση να ανακαινίσετε έναν χώρο, να μετακομίσετε ή να ενδιαφερθείτε για ένα οικογενειακό σας ζήτημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με το σπίτι σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Οσο περνάει ο καιρός διαπιστώνετε πόση χαρά μπορεί να σας δώσουν μικρές στιγμές ή λεπτομέρειες που μέχρι τώρα παραβλέπατε. Το ζητούμενο τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου δεν είναι τίποτε άλλο από το να ξεφύγετε από το άγχος και τις έγνοιες και να ζήσετε όσο πιο ανώδυνα και χαλαρά μπορείτε κάνοντας διακοπές. Μια πιο αισιόδοξη ματιά στο μέλλον και στη σχέση σας θα υιοθετήσετε όσοι από εσάς είχατε προβλήματα σε μια μόνιμη σχέση ή στον γάμο σας, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής σάς κάνει πιο διαλλακτικούς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιχειρήσετε διορθωτικές κινήσεις.
Καρκίνος
22/06-22/07


Εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των κοσμικών επιρροών για πολλούς και διάφορους λόγους, αφού ο Αύγουστος, ο μήνας που θα σας κάνει όλες τις χάρες και δεν θα απαιτήσει τίποτε από εσάς ακόμη δεν ήρθε. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου προσφέρεται τόσο για διακοπές όσο και για να θέσετε τις βάσεις για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να συνειδητοποιήσετε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε και να διώξετε την ασάφεια από τη ζωή σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διεκδικήσετε ό,τι σας οφείλουν.
Λέων
23/07-22/08


Τα γενέθλιά σας, απαλλαγμένα από τους φόβους, τα άγχη και τις ανασφάλειες των προηγούμενων χρόνων, πρέπει να τα γιορτάσετε φέτος με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και χαρά γιατί τίποτε πια δεν μπορεί να σας πάει κόντρα και τίποτε δεν μπορεί να σας στερήσει την αισιοδοξία. Το ξέρετε ενδόμυχα ότι όλα μπορούν και θα πάνε καλύτερα, ειδικά στους τομείς που σας ταλάνιζαν για καιρό. Ο Ηλιος μπήκε στο ζώδιό σας και βοηθά να σβήσετε από τη μνήμη σας ό,τι ανήκει σε ένα επιβαρυμένο παρελθόν και να ξεκινήσετε μια νέα σελίδα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε πάρτι γενεθλίων!
Παρθένος
23/08-22/09


Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου σάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός σημαντικού στόχου τον οποίο είχατε σχεδόν εγκαταλείψει πριν από λίγο καιρό γιατί δεν σας απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αυτές τις ημέρες, επίσης, οι πλανητικές επιρροές σάς φέρνουν και ένα μήνυμα θάρρους και ελπίδας ότι τελικά βιαστήκατε να απογοητευθείτε και πρέπει να επιμείνετε περισσότερο σε ό,τι κι αν ήταν αυτό που ονειρευόσασταν να κάνετε. Και, κάπως έτσι, το φετινό καλοκαίρι ξαφνικά αποκτά άλλη διάσταση!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ετοιμάσετε βαλίτσες.
Ζυγός
23/09-23/10


Ο Ιούλιος τώρα που πλησιάζει στο τέλος του σας χαμογελά πιο ανοιχτά και στηρίζει τα σχέδια και τις αποφάσεις σας τα οποία είναι ούτως ή άλλως πιο ξεκάθαρα σε σχέση με το ξεκίνημά του. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σας δίνει το πάνω χέρι στις σχέσεις, ιδιαίτερα στις ερωτικές, και ανεπαίσθητα βελτιώνει και την οικονομική σας κατάσταση, παρόλο που τα έξοδα καλά κρατούν. Κοντά στις 24/07 μην προσπεράσετε μια γνωριμία γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι το πραγματικά ενδιαφέρον στη συνέχεια του καλοκαιριού.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεσμευτείτε ερωτικά.
Σκορπιός
24/10-21/11


Πιθανώς να μετράτε ήδη αντίστροφα για τις διακοπές σας και αυτή την εβδομάδα απλώς να προετοιμάζεστε για τη διαδικασία του ταξιδιού. Ο Ιούλιος στις τελευταίες ημέρες του δεν σας προβληματίζει τόσο με δουλειές, υποχρεώσεις και άγχη. Ολα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν και αργότερα, όταν επιστρέψετε. Προς το παρόν, προέχει να ξεκουραστείτε και να περάσετε καλά. Βέβαια, τα θέματα της καριέρας, με τους πλανήτες στον Λέοντα, δεν φεύγουν από το μυαλό σας αλλά θα καταφέρετε τον άλλο μήνα να έχετε αποτελέσματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά.
Τοξότης
22/11-21/12


Κάποιες από τις απαντήσεις που σας έκαιγαν μάλλον τις έχετε ήδη στα χέρια σας και κάπου εδώ αρχίζει το πραγματικό καλοκαίρι για εσάς. Τώρα παίρνετε λοιπόν μια ανάσα, καταστρώνετε ένα πλάνο στο μυαλό σας σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα είναι καθοριστικός για την επαγγελματική σας πορεία και χαλαρώνετε κάπως από τις εντάσεις. Βέβαια, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, την πραγματική σας ησυχία (ψυχή τε και σώματι) θα την επιτύχετε περίπου σε δύο μήνες από τώρα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναζωογονηθείτε.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Ενας διαφορετικός, πιο ευνοϊκός άνεμος έχει αρχίσει να φυσάει προς την πλευρά σας τις τελευταίες ημέρες και σίγουρα μέχρι το τέλος Ιουλίου θα παρατηρήσετε ότι όλα αυτά που σας ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να ξεθωριάζουν σιγά σιγά. Οι διακοπές φαίνονται ήδη πιο κοντά και έστω κι αν δεν ταξιδέψετε θα μπορέσετε να βρείτε ησυχία ακόμη και στο σπίτι σας. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά θετική για τα οικονομικά σας. Οσο για το καλύτερο διάστημα για διακοπές, αυτό είναι σίγουρα ο Αύγουστος που πλησιάζει!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε μια σχέση.
Υδροχόος
20/01-18/02


Στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου ίσως βρείτε λύσεις και απαντήσεις για όσα σας απασχολούσαν εδώ και καιρό ή έστω την ευκαιρία να περάσετε καταπληκτικά και ερωτικά. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 24/07 και αν σας έχει λείψει ο έρωτας ή ένα καλύτερο εισόδημα τότε πρέπει να περιμένετε ακόμη και ουρανοκατέβατα θαύματα να σας συμβούν κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Περιττό να πω πόσο μοναδική είναι και για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προχωρήσετε σε επενδύσεις.
Ιχθύες
19/02-20/03


Μπαίνετε στην πιο δημιουργική και ερωτική περίοδο του καλοκαιριού, με αποκορύφωμα, βέβαια, τον επόμενο μήνα. Ενα άλλο κομμάτι που ενισχύεται σημαντικά στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου είναι τα οικονομικά σας, αφού έρχονται στα χέρια σας χρήματα που είτε δεν τα περιμένατε είτε τα είχατε ξεγράψει. Το κλίμα, πάντως, γύρω σας, τόσο στην οικογένεια όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον, έχει βελτιωθεί σημαντικά και όσο περνούν οι μέρες θα νιώθετε όλο και πιο χαρούμενοι και απαλλαγμένοι από άγχη και ανησυχίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ