Κριός
21/03-19/04


Η Πανσέληνος του Ιουλίου που σας επηρεάζει σε θέματα καριέρας επισφραγίζει μια σημαντική αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Ισως τώρα μαθαίνετε για μια προαγωγή, ξεκαθαρίζει ένα θέμα που αφορούσε την ιεραρχία στη δουλειά σας ή υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ανταγωνιστική επιχείρηση για εσάς, συνοδευόμενο από προσφορές. Θυμηθείτε, όμως, μη συμφωνήσετε ή υπογράψετε στις 19 ή στις 20/07. Περιμένετε δυο-τρεις ημέρες για να μην υπάρχει ρευστότητα στη συμφωνία σας. Η είσοδος του Ηλιου στον Λέοντα θα σας αναζωογονήσει.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε επαγγελματικές προσφορές.
Ταύρος
20/04-20/05


Μια φιλική Πανσέληνος πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και σας επηρεάζει θετικά. Ζητήματα που αφορούν ένα ταξίδι, πιθανώς και για επαγγελματικούς λόγους, θέματα σπουδών, εκδόσεων ή επικοινωνίας τίθενται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Επειδή, όμως, έχουμε και μια όψη που κάνει το φεγγάρι με τον απρόβλεπτο Ουρανό, προσέξτε τις λεπτομέρειες και μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Οργανώστε τα πάντα ή αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις/μετακινήσεις για τον Αύγουστο που σας ευνοεί περισσότερο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ταξιδέψετε.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Μετά τους φρενήρεις ρυθμούς του πρώτου 15νθήμερου του Ιουλίου μπορείτε επιτέλους να ηρεμήσετε λίγο, να ξεκουραστείτε και να βρείτε χρόνο για κάποιες, μικρές έστω, αποδράσεις από τη ρουτίνα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο, κάτι που δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αφού τώρα μπορείτε να «μαζέψετε» χρήματα που σας οφείλουν ή να κάνετε συμφέροντες διακανονισμούς για δικές σας οφειλές και χρέη. Σε ψυχολογικό επίπεδο, μπορεί να υπάρχει αναστάτωση για μια ερωτική σχέση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προκύψουν έκτακτα έσοδα.
Καρκίνος
22/06-22/07


Τα γενέθλιά σας συνεχίζονται έως τις 22/07 και κοσμούνται από μια Πανσέληνο που σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Για κάποιους από εσάς μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα σύμπραξη στα επαγγελματικά ή την απόφαση επισημοποίησης ενός δεσμού. Επειδή το φεγγάρι κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό, δεν είναι απίθανο τα νέα που θα έρθουν να είναι κάπως ξαφνικά και να σας βρουν απροετοίμαστους. Ενα ακόμη σενάριο αφορά μια ξαφνική επαγγελματική αλλαγή.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχτείτε προτάσεις.
Λέων
23/07-22/08


Ο Αρης εξακολουθεί να σας κοντράρει και να σας κάνει πιο δυναμικούς, απαιτητικούς και αποφασιστικούς, αλλά, δυστυχώς, το πλαίσιο του Ιουλίου δεν είναι το ιδανικότερο για σημαντικές αποφάσεις, γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα αν βλέπετε ότι καθυστερούν. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει υπερωρίες καθώς αυξάνονται οι ανάγκες στην εργασία σας και ίσως πρέπει να καλύψετε συναδέλφους που βρίσκονται σε θερινή άδεια ή, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αυξάνεται ο αριθμός των πελατών σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε τις διακοπές σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Επειδή ο Αύγουστος αναμένεται να εξελιχθεί σε μήνα δουλειάς και υποχρεώσεων, εκμεταλλευτείτε τον Ιούλιο για να κάνετε όλα όσα σάς ξεκουράζουν και σας προσφέρουν ευχαρίστηση, όπως διακοπές, βόλτες, συναντήσεις με φίλους και ταξίδια. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε με πρόσωπα που είχατε πολύ καιρό να δείτε και να νιώσετε υπέροχα μαζί τους. Η Πανσέληνος στον τομέα του φλερτ, του έρωτα και της διασκέδασης προσφέρει τις καλύτερες προδιαγραφές, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συναντήσετε αγαπημένους φίλους.
Ζυγός
23/09-23/10


Τα θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν δεόντως. Μόνο που αν πρέπει να κλείσετε κάποια συμφωνία, καλύτερα να βρείτε μια δικαιολογία για να αποφύγετε τις ημέρες της Πανσελήνου (18, 19 και 20/07). Ισως πρέπει να επαναδιαπραγματευθείτε ή να αναθεωρήσετε, όμως δεν θα είστε πολύ σίγουροι μέσα στη γενικότερη ρευστότητα που επικρατεί. Ενας ακόμη λόγος είναι η δύσκολη όψη της Πανσελήνου με τον Ουρανό, που δυσχεραίνει περαιτέρω τα πράγματα. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα σπιτιού.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακάμψετε οικονομικά.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η πορεία του Αρη στο ζώδιό σας σίγουρα μεγεθύνει τις αγωνίες σας για το μέλλον, αλλά σας κάνει και πιο αποφασισμένους να κυνηγήσετε καλύτερες συνθήκες. Αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να υπάρχει αυξημένη κινητικότητα σε θέματα επικοινωνίας, πιθανώς να δεχτείτε και προτάσεις. Μέσα σε όλα, όμως, καταφέρνετε να απολαύσετε και λίγες ημέρες διακοπών ή, έστω, χαλάρωσης. Ακόμη και στις συζητήσεις μπορεί τώρα να διαφοροποιηθούν πολλά δεδομένα. Μεγαλύτερη σιγουριά για όλα θα έχετε τον Αύγουστο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.
Τοξότης
22/11-21/12


Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα τονίζει ιδιαίτερα τα οικονομικά θέματα στο ωροσκόπιό σας και προκαλεί μια σειρά αναταράξεων σε συναισθηματικό επίπεδο. Ενδεχομένως κορυφώνεται τώρα μια κατάσταση που αφορά τα επαγγελματικο-οικονομικά σας και ίσως καταλήγετε επιτέλους κάπου! Πιθανώς να εμπλέκεται σε ένα οικονομικό ζήτημα και ο σύντροφός σας ή ένας καλός φίλος. Πάντως, αυτή προδιαγράφεται μια θετική εβδομάδα για να ξεκινήσετε συζητήσεις, κυρίως μετά τις 22/07, αλλά και να προχωρήσετε σε μια συμφωνία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ακούσετε καλά νέα.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας έχουμε αυτή την εβδομάδα και εσείς είστε οι πρώτοι που επηρεάζεστε. Βέβαια, δεν είναι τόσο δύσκολη, αλλά, όπως και να το κάνουμε, μια αναστάτωση, ακόμη και από ευτυχία (δεν είναι απαραίτητο να σας συμβαίνουν μόνο δύσκολα), θα την έχετε. Σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, καριέρα, όλα βρίσκονται σε μια ρευστότητα αυτή την εβδομάδα και εσείς πρέπει να έχετε μάτια παντού για να μη γίνουν παρεξηγήσεις και λάθη. Το διάστημα αυτό είναι το πιο δύσκολο του Ιουλίου, αλλά ταυτόχρονα και διαφωτιστικό.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αλλάξετε παραστάσεις.
Υδροχόος
20/01-18/02


Η Πανσέληνος σας καλεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα υγείας, καθώς τώρα μπορεί να νιώθετε λίγο άτονοι ή κουρασμένοι μετά τους φρενήρεις ρυθμούς του τελευταίου διαστήματος στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να μην καταφέρετε, βέβαια, να αποφύγετε υπερωρίες, δυσκολίες στη δουλειά και κάποια μπερδέματα, λάθη ή παρεξηγήσεις, αλλά, όπως και να ‘χει, είναι καλό να το ξέρετε και να προσέχετε περισσότερο. Η Αφροδίτη στον Λέοντα διατηρεί την καλή σας διάθεση και μάλιστα σας κάνει και ιδιαίτερα ερωτικούς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η εβδομάδα αυτή είναι πιο ξεκάθαρη στις επιρροές της από τις προηγούμενες. Ακόμη και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν θα έλεγα ότι σας θίγει άμεσα. Πιθανώς επηρεάζει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή περιπλέκει μια κατάσταση, ανάμεσα σε εσάς και έναν καλό φίλο ή φίλη. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα κοινούς κώδικες με τον περίγυρό σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και, αν δεν μπορείτε να περιμένετε ως τον Αύγουστο, ίσως και να καταλήξετε σε συμφωνίες για επαγγελματικά ζητήματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συζητήσετε για το μέλλον.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ