Αλλαγές που θα ευνοήσουν περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (δηλαδή τους Λέοντες, τους Κριούς και τους Τοξότες), καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν πλέον στο ζώδιο του Λέοντος. Ξεκινά, με λίγα λόγια, ένα διάστημα το οποίο ενδείκνυται για θερινές αποδράσεις χωρίς απρόοπτα. Πιο προσεκτικοί, πάντως, θα πρέπει να είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς αυτοί εξακολουθούν να δέχονται την επιρροή του Αρη από τον Σκορπιό.

Κριός
21/03-19/04


Περάστε µερικές από τις επόµενες ηµέρες µακριά από υποχρεώσεις και δουλειά, ώστε να µπορείτε απερίσπαστοι να αφιερωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και στον έρωτα. Ανεξάρτητα από την ηµεροµηνία γέννησής σας, η εβδοµάδα τονίζει ιδιαίτερα την ανάγκη σας να νιώσετε ερωτευµένοι, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε µε αγαπηµένα σας πρόσωπα. Αν είστε µόνοι ή αν έχετε χωρίσει, µπορείτε τώρα να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριµίες, ενώ εάν βρίσκεστε σε µόνιµη σχέση, ετοιµαστείτε για τις πιο ανέµελες διακοπές.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να διασκεδάσετε.
Ταύρος
20/04-20/05


Η νέα εβδοµάδα βάζει ψηλά στις προτεραιότητές σας τα θέµατα του σπιτιού και της οικογένειας. Με αυτά πρέπει να ασχοληθείτε, όσο κι αν θα προτιµούσατε να λιάζεστε σε κάποια παραλία. Παράλληλα, το διάστηµα αυτό ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονοµικά θέµατα (αν περιµένατε κάποια έξτρα έσοδα ή νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδηµά σας, ιδού η ευκαιρία). Αφροδίτη και Ερµής τονίζουν την εσωτερική σας ανάγκη να µένετε σε έναν χώρο που σας ταιριάζει, γι’ αυτό και οι ενέργειές σας πρέπει να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αποφασίσετε µια µετακόµιση.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Ιούλιος προχωράει χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις για εσάς, αλλά µε χιλιάδες ιδέες, σχέδια, συζητήσεις και ταξίδια, πιθανώς ακόµη και για επαγγελµατικούς λόγους. Επειτα από αρκετό καιρό που νιώθατε κάπως καθηλωµένοι, ο µήνας αυτός φέρνει αυξηµένη κινητικότητα. Αν γράφετε, αν ασχολείστε µε την επικοινωνία, τη διαφήµιση, τα ΜΜΕ, αν ακόµη διδάσκετε ή ασχολείστε µε τα νοµικά, αν έχετε επαγγελµατικές συναλλαγές µε ξένους και εξωτερικό, δεν θα µπορούσατε να βρείτε ευνοϊκότερο διάστηµα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να φύγετε για διακοπές.
Καρκίνος
22/06-22/07


Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα κάτι µαγικό αρχίζει να συµβαίνει στην αυτοπεποίθησή σας! Κάθε µέρα που περνάει βελτιώνεται, ενώ αρχίζετε να βλέπετε µε πιο καθαρό µυαλό τις πραγµατικές διαστάσεις των ικανοτήτων και της αξίας σας. Σιγά σιγά θα αρχίσετε να µπαίνετε στο πετσί του καινούργιου ρόλου σας που είναι πιο διεκδικητικός και πιο αποτελεσµατικός. Και αυτή την εβδοµάδα, τα οικονοµικά και οι σταθερές σχέσεις είναι το πεδίο στο οποίο εστιάζετε τις σκέψεις σας, ωστόσο µη βιαστείτε ακόµη να βγάλετε συµπεράσµατα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ρυθµίσετε τα οικονοµικά σας.
Λέων
23/07-22/08


Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας µετά τις 12/07 (και από τις 14/07 και ο Ερµής) φέρνει δώρα τα οποία µπορείτε να εκµεταλλευτείτε µε τον καλύτερο τρόπο. Η αστρολογία, άλλωστε, δεν είναι πεπρωµένο, είναι απλώς η µελέτη των κύκλων της ζωής. Τίποτε δεν γίνεται από µόνο του εάν εσείς δεν αναλάβετε δράση –η αστρολογία απλώς υποδεικνύει το κατάλληλο διάστηµα για να το κάνετε. Ενα τέτοιο διάστηµα είναι και αυτό εδώ. Σχέσεις και συνεργασίες είναι προτιµότερο να τακτοποιηθούν µετά τις 12/07, µε την ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να επιτύχετε έναν στόχο σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Μολονότι πολλά από όσα θα θέλατε να τακτοποιηθούν σε δουλειά και προσωπική ζωή είναι ακόµη ρευστά, ο Ιούλιος δεν σας αγχώνει ιδιαίτερα ώστε να τα κυνηγήσετε. Απεναντίας, ακολουθείτε το κυρίαρχο ρεύµα, απολαµβάνετε δηλαδή τις διακοπές σας προσπαθώντας να ξεχάσετε τις υποχρεώσεις σας ή να παρατείνετε το διάστηµα της χαλάρωσης και της ξεκούρασης. Απλώς λάβετε υπόψη ότι µε τον Αρη από τον άλλο µήνα σε κόντρα θα έχετε ιδιαίτερο άγχος και τρέξιµο και οι προτάσεις που θα δεχτείτε ίσως να µην είναι τόσο αξιόπιστες.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να τακτοποιήσετε επαγγελµατικά θέµατα.
Ζυγός
23/09-23/10


Ενα πιο χαρούµενο, αισιόδοξο και εξωστρεφές πρόσωπο αναδεικνύει αυτή η εβδοµάδα του Ιουλίου και ακόµη κι αν δεν κάνετε διακοπές είστε διαρκώς µε κόσµο και περνάτε καλά, όπου κι αν βρίσκεστε. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι εγγύηση ότι το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή στη διασκέδαση, στις κοινωνικές επαφές, στον έρωτα και στα ταξίδια. Εκµεταλλευτείτε αυτό το διάστηµα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και να πάρετε σηµαντικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας χωρίς φόβο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να οργανώσετε ένα ταξίδι.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η εβδοµάδα αυτή είναι από τις πιο σηµαντικές για την καριέρα σας, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αναβάλετε για αργότερα τις διακοπές σας ή, έστω, να είστε σε κατάσταση ετοιµότητας ώστε αν προκύψουν εξελίξεις στη δουλειά να µη µείνετε απέξω. Ο εφετινός Ιούλιος είναι πολύ ιδιαίτερος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και αυτό ίσως το διαισθάνεστε. Επίσης, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί µε το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, ενώ δεν πρέπει να αντιµετωπίζετε επιπόλαια τα θέµατα ασφάλειας της οικογένειάς σας…
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να διαπραγµατευτείτε στη δουλειά.
Τοξότης
22/11-21/12


Η εβδοµάδα προσφέρεται για να τακτοποιήσετε θέµατα σπουδών, επαφών µε ξένους και εξωτερικό, προβολής της δουλειάς σας και ταξιδιών. Σε σχέση µε τις εντάσεις που προηγήθηκαν, το διάστηµα αυτό είναι κατάλληλο για να προχωρήσετε σε αυτά που θέλετε, ειδικά αν χρειάζεστε και βοήθεια για να επιτύχετε κάποιον από τους στόχους σας. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, οι εκδηλώσεις φιλίας και συµπάθειας προς το πρόσωπό σας δεν θα λείψουν και θα καταφέρετε να βρείτε ανθρώπους να σας υποστηρίξουν επαγγελµατικά ή οικονοµικά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βάλετε λίγο πρόγραµµα στη ζωή σας!
Αιγόκερως
22/12-19/01


Μπορεί να µην είναι το χαλαρότερο διάστηµα της ζωής σας, όµως είναι πολύ καλύτερο από αυτό του τελευταίου διµήνου. Οι πλανητικοί συσχετισµοί ευνοούν τα επαγγελµατικά ταξίδια, τις συζητήσεις για δουλειά, τα σχέδια και τις συνεργασίες. Τα οικονοµικά υπόκεινται σε αρκετά σκαµπανεβάσµατα, µετά τις 12/07, όµως, µπορείτε να ελπίζετε σε µια σταθεροποίηση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα µπορεί να σας φέρει και µια διάθεση για ρίσκο ή εύκολο χρήµα. Καλύτερα να το αποφύγετε, τουλάχιστον όσο ακόµη τα οικονοµικά σας είναι ρευστά!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αποδράσετε από τη ρουτίνα.
Υδροχόος
20/01-18/02


Το δεύτερο δεκαήµερο του Ιουλίου είναι αρκετά περίπλοκο και σύνθετο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς φέρνει την Αφροδίτη και τον Ερµή απέναντί σας και παράλληλα αυξάνει σε όλα τα επίπεδα τις εντάσεις και την ανησυχία σας. Τα ερωτικά, πάντως, βρίσκονται σε καλύτερη µοίρα µε όλες αυτές τις πλανητικές αλλαγές, ειδικά αν δεν είστε δεσµευµένοι, άρα πιο ελεύθεροι να φλερτάρετε. Πιο πιεσµένοι θα νιώσουν όσοι έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήµερο του ζωδίου τους, κυρίως σε ό,τι αφορά τα θέµατα της καριέρας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ζήσετε µια συναρπαστική εµπειρία.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Ιούλιος είναι ίσως πιο κουραστικός σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σας, µια και σας γεµίζει ανησυχίες για το µέλλον σχέσεων και συνεργασιών, ωστόσο δεν σας επιβαρύνει µε έκτακτα γεγονότα και αυτό σας επιτρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Ισως να είστε κι εσείς λίγο υπερβολικοί µε το άγχος σας για το φθινόπωρο. Μην καταστρέφετε, λοιπόν, τις διακοπές σας µε σενάρια επιστηµονικής φαντασίας! Αν είστε σε αναζήτηση δουλειάς, προτιµήστε να κινητοποιηθείτε αυτόν τον µήνα και µην το αφήσετε για τον Αύγουστο, που θα είναι πιο ρευστός.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να πετύχετε µια συµφωνία.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ