Κριός
21/03-19/04


Με τους πλανήτες στον Καρκίνο, στο ξεκίνηµα του Ιουλίου τα θέµατα του σπιτιού, της οικογένειας και της προσωπικής σας ζωής αποτελούν προτεραιότητα. Αυτό είναι και το πιο ζόρικο διάστηµα του µήνα –το υπόλοιπο θα είναι σαφέστατα πιο ενδιαφέρον και ευνοϊκό. Στην αρχή της εβδοµάδας σχηµατίζεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία φέρνει στο προσκήνιο θέµατα που σχετίζονται µε την οικογένεια, την περιουσία ή το σπίτι ως ακίνητο. Επηρεάζει κυρίως τους Κριούς του δευτέρου δεκαηµέρου (οι υπόλοιποι θα µείνετε αλώβητοι).
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ρυθµίσετε οικογενειακά θέµατα.
Ταύρος
20/04-20/05


Μολονότι ο Αρης από τον Σκορπιό εντείνει το άγχος και την αγωνία σας για την έκβαση κάποιων θεµάτων, η εβδοµάδα θα είναι αρκετά παραγωγική και πολύ κερδοφόρα για τους Ταύρους (κυρίως) του Μαΐου. Στα οφέλη συγκαταλέγονται επιτυχίες επαγγελµατικές, οικονοµικές ευκαιρίες αλλά και ταξίδια µε σκοπό την ξεκούραση και τη διασκέδαση. Η Νέα Σελήνη δεν σας δυσκολεύει ιδιαίτερα, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά για τα συµφέροντά σας σε επίπεδο συµφωνιών, προώθησης της δουλειάς σας και διαφήµισης των ταλέντων σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να φύγετε για διακοπές.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Ιούλιος προσφέρει την εύνοιά του στους περισσότερους τοµείς της ζωής σας, από τον έρωτα µέχρι τα επαγγελµατικά σας, γι’ αυτό και πρέπει να τον εκµεταλλευτείτε δεόντως. Η εβδοµάδα αυτή είναι θετική για να κάνετε διακοπές, για να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή ή για να κλείσετε κάποια ανοιχτά θέµατα που αφορούν τα επαγγελµατικά ή τα οικονοµικά σας. Συνεπώς, εκµεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη για να πράξετε τα δέοντα. Ειδικά στον οικονοµικό τοµέα, οι προοπτικές είναι ίσως οι καλύτερες της χρονιάς έως τώρα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε µια οικονοµική συµφωνία.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ο Ιούλιος είναι ευνοϊκός για τους περισσότερους από εσάς, χωρίς αυτό να σηµαίνει απαραίτητα ότι δεν θα κουραστείτε. Αλλο η κούραση και οι απαιτήσεις και άλλο οι επιτυχίες ή η ανάληψη σηµαντικών ευθυνών που προϋποθέτουν εργατικότητα. Αφροδίτη και Αρης δουλεύουν για λογαριασµό σας, προσφέροντας στήριξη από το περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας µπορεί µέσα στο υπόλοιπο του µήνα να δώσει τη λύση σε ένα πρόβληµα. Οι γεννηµένοι κοντά στις 04/07 θα έχουν νέα ξεκινήµατα σε προσωπικό ή επαγγελµατικό επίπεδο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανεβάσετε τις µετοχές σας.
Λέων
23/07-22/08


Ο Αρης, ορθόδροµος πλέον στον Σκορπιό, κάνει αρκετά έντονη την παρουσία του και αυτό δεν σας επιτρέπει να ονειροπολείτε, αλλά σας προτρέπει να διαχειρίζεστε σύνθετες καταστάσεις µε ρεαλισµό και δυναµικότητα. Μια δυσκολία που ενδεχοµένως αφορά την οικογένεια, τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή µπορεί να είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο και γι’ αυτό ίσως νιώθετε αγχωµένοι. Στην αρχή της εβδοµάδας, µε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ξεκινάει ένα επαγγελµατικό παρασκήνιο το οποίο µπορεί να προκαλείτε οι ίδιοι ή να συµµετέχετε σε αυτό.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κανονίσετε µια απόδραση.
Παρθένος
23/08-22/09


Ανέφελος ο Ιούλιος στο µεγαλύτερο µέρος του, αν και η ανησυχία για κάποια πράγµατα που αφορούν είτε την οικογενειακή είτε την επαγγελµατική σας ζωή εξακολουθεί να υπάρχει. Η επιρροή του Κρόνου σε έναν τοµέα που έχει να κάνει µε την ψυχολογία σάς πιέζει αρκετά. Στο ξεκίνηµα αυτής της εβδοµάδας πραγµατοποιείται και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, που σας επιτρέπει να κανονίσετε κοινές δραστηριότητες µε φίλους, διακοπές ή, αν χρειαστεί, να συµπαρασταθείτε σε ένα αγαπηµένο πρόσωπο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σχεδιάσετε ταξίδια µε φίλους.
Ζυγός
23/09-23/10


Ο Ιούλιος σαφώς είναι µήνας ξεκούρασης και καλοπέρασης για τους περισσότερους από εσάς, όµως µπορεί να είναι και ο µήνας που µαθαίνετε ένα πολύ καλό νέο για τις επαγγελµατικές σας επιδιώξεις. Αν δεν έχετε ήδη αναλάβει σηµαντικά καθήκοντα ή δεν έχετε πάρει προαγωγή, τότε η Νέα Σελήνη στο ξεκίνηµα της εβδοµάδας φέρνει την «ευκαιρία» που ψάχνατε. Για το επόµενο 15νθήµερο υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για το άνοιγµα της καριέρας σας και σιγά σιγά θα αρχίσετε να νιώθετε ότι τα πράγµατα κυλούν πιο ευχάριστα για εσάς.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κλείσετε ένα deal.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η αναστάτωση που προκαλεί ο Αρης στο ζώδιό σας συνεχίζεται, για άλλους µε θετικά αποτελέσµατα και για άλλους µε εκνευρισµό και άγχος. Η εβδοµάδα αυτή δεν αλλάζει ιδιαίτερα το σκηνικό, απλώς προσθέτει έναν βοηθητικό παράγοντα –ειδικά για εσάς που είστε γεννηµένοι το δεύτερο δεκαήµερο -, που δεν είναι άλλος από τη Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου. Για τις επόµενες 15 ηµέρες θέµατα που αφορούν ξένους και εξωτερικό, µακρινά ταξίδια, σπουδές, δικαστικές αποφάσεις και επαγγελµατικούς στόχους µπορεί να βγουν στην επιφάνεια.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προχωρήσετε επαγγελµατικά.
Τοξότης
22/11-21/12


Προχωρώντας στον Ιούλιο, υπάρχει λιγότερη πίεση σε ό,τι έχει να κάνει µε τον επαγγελµατικό τοµέα. Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να κάνετε µερικές ηµέρες διακοπές και µετά τις 04/07, και για τις δύο επόµενες εβδοµάδες που επηρεάζει η Νέα Σελήνη, να προχωρήσετε σε σηµαντικές κινήσεις για τα οικονοµικά σας ή ένα ακίνητο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου προσφέρει ευκαιρίες κέρδους στους περισσότερους από εσάς, ενώ µπορεί να προκύψει τώρα και µια ευκαιρία επένδυσης σε ένα ακίνητο ή µια επωφελής αγοραπωλησία.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Τα φεγγάρια του Ιουλίου έχουν πολύ ειδική σηµασία για εσάς, αφού πραγµατοποιούνται στον άξονα προσωπικότητας και σχέσεων. Ετσι, και αυτή η εβδοµάδα, που φέρνει µια Νέα Σελήνη απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου, σας ωθεί να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις προοπτικές µιας σηµαντικής ερωτικής σχέσης ή του γάµου σας, καθώς και τις προοπτικές µιας επαγγελµατικής συνεργασίας. Για ορισµένους από εσάς τις επόµενες δύο εβδοµάδες µπορεί να έρθει η επισηµοποίηση µιας σχέσης, η οριστική απαλλαγή από αυτήν ή η συνεργασία της ζωής σας!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ασχοληθείτε µε τα προσωπικά σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο Ιούλιος κυλά µε τις εντάσεις του από τη µία πλευρά, αλλά και µε αρκετές ευτυχισµένες στιγµές από την άλλη. Βλέπετε, επιδρούν στο ωροσκόπιό σας ταυτόχρονα κάποιες σηµαντικές αντιφατικές όψεις. Αυτή την εβδοµάδα υπάρχει και µια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που δηµιουργεί αναστάτωση στον επαγγελµατικό τοµέα, είτε επειδή έχετε πολλές υποχρεώσεις και πιθανώς να σας φορτώνουν κι άλλες είτε επειδή αλλάζουν κάποια πράγµατα στην επαγγελµατική σας ρουτίνα, τα οποία καλείστε να επιµεληθείτε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να φροντίσετε θέµατα υγείας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Μολονότι ο Ιούλιος δεν θα µπορούσε να περιγραφεί ως ξεκούραστος και απολαυστικός µήνας, επειδή ακόµη κι αν δεν εργάζεστε υπάρχει άγχος για κάποιες επαγγελµατικές εξελίξεις, αυτή η εβδοµάδα είναι πιο φιλική και σας παρέχει τη δυνατότητα ολιγοήµερων διακοπών και έντονης κινητικότητας στον ερωτικό τοµέα για τους γεννηµένους στο δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου (εσείς έχετε την ευκαιρία νέων γνωριµιών, σχέσεων αλλά και διασκέδασης). Ακόµη, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο βοηθά τους ελεύθερους επαγγελµατίες και τους επιχειρηµατίες να έχουν κέρδη.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να γνωρίσετε τον έρωτα.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ