Κριός
21/03-19/04


Το επόμενο διάστημα είναι από κάθε άποψη πιο βοηθητικό για εσάς, καθώς δεν θα είναι ορατή πλέον η δύσκολη επιρροή του ανάδρομου Αρη (από την ορθή πορεία του στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει περισσότερο τον οικονομικό τομέα στο ωροσκόπιό σας και εκεί θα χρειαστεί να φανείτε πιο τολμηροί). Στα συν της εβδομάδας η ανάκτηση της ενέργειάς σας που ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Καρκίνο αφαιρεί κάτι από την ικανοποίηση στον ερωτικό τομέα, βοηθά όμως στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Η ορθή θέση του Αρη, που εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας στον Σκορπιό, διευκολύνει λίγο τα πράγματα, ωστόσο παραμένουν κάποια εμπόδια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τώρα και έως τις αρχές Αυγούστου είναι το πιο σημαντικό διάστημα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Εάν είχατε δείγματα φθοράς ή προβλημάτων από πιο πριν, πιθανώς, παρά τις προσπάθειες, να μην μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό. Αν κάτι τελειώσει τώρα, σημαίνει ότι μάλλον δεν άξιζε τον κόπο να συνεχιστεί.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναζητήσετε την αλήθεια σε μια σχέση.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Το επόμενο διάστημα είναι από κάθε άποψη αρκετά πιο ανάλαφρο, παρά τη σκληρή δουλειά που θα υποχρεωθείτε να φέρετε εις πέρας. Ισως επειδή αυτό που θα κάνετε είναι δημιουργικό και σας ικανοποιεί, δεν θα υπολογίσετε καθόλου τον κόπο. Με τους πλανήτες στον Καρκίνο, παρά τα έξοδα (πιθανώς για κάποιο ακίνητο ή για οικογενειακούς λόγους), θα έχετε μια ουσιαστική τόνωση των εσόδων σας από έκτακτες αμοιβές. Η εβδομάδα προσφέρεται και για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου κάνοντας ένα επαγγελματικό ταξίδι!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φτιάξετε βαλίτσες.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ο Αρης έφυγε από τη δύσκολη και κουραστική ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό και στο εξής, έως τις αρχές Αυγούστου, θα είναι στο πλευρό σας, συμπαραστάτης στα σχέδιά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος του Ιουλίου είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο πιο δύσβατο διάστημα. Πολύ καλύτερα μπορεί να εξελιχθούν τα ερωτικά και τα οικονομικά, και μάλιστα ίσως σταθεροποιήσετε σχέσεις ή μια δουλειά και, φυσικά, εάν είστε μόνοι-ες, είναι πιθανό να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διασκεδάσετε και να ερωτευθείτε.
Λέων
23/07-22/08


Ο Αρης γυρίζει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, ωστόσο και αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική για εσάς, αφού σας επηρεάζει άμεσα η δύσκολη επιρροή του. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε τώρα μια χωροταξική αλλαγή, είτε σπιτιού είτε εργασίας, και η ανάγκη προσαρμογής στα νέα δεδομένα πιθανώς θα σας ταλαιπωρήσει. Αλλοι ίσως υποχρεωθείτε από κανονισμούς, συγκυρίες ή συνθήκες να προχωρήσετε σε αλλαγές ή συμβιβασμούς προκειμένου να περισώσετε μια κατάσταση. Η Αφροδίτη δημιουργεί παρασκήνιο ή απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αλλάξετε χώρο εργασίας.
Παρθένος
23/08-22/09


Η εβδομάδα, με τη βοήθεια του Αρη από τον Σκορπιό σε ορθή πορεία, μπορεί να είναι αποδοτική σε ό,τι έχει να κάνει με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή ακόμη μια εποχική εργασία, τώρα μπορείτε να διαπραγματευτείτε πολύ καλύτερα και να έχετε και μεγαλύτερο οικονομικό συμφέρον. Οι προσφορές του Ιουλίου είναι σαφώς ανώτερες από αυτές που μπορεί να προκύψουν αργότερα. Ο μόνος τομέας που δεν φαίνεται να «κινείται» είναι ο ερωτικός, αλλά κι εκεί σιγά σιγά θα δείτε φως στο τούνελ.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ελιχθείτε επαγγελματικά.
Ζυγός
23/09-23/10


Δύο τα θετικά αυτής της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Από τη μία, η αίσθηση ανακούφισης που θα νιώσετε μετά την ανάδρομη πορεία του Αρη, ο οποίος σας ταλαιπώρησε σε θέματα οικονομικά ή αυτοπεποίθησης. Τώρα, ορθός στο ίδιο ζώδιο, θα βοηθήσει να φύγει ένα άγχος ή μια αγωνία για το άμεσο μέλλον σας και από την άλλη οι προσφορές και οι προτάσεις που θα έρθουν θα είναι πιο ικανοποιητικές. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε καλύτερη διάθεση και βοήθεια από συνεργάτες και φίλους για να επιτύχετε τους στόχους σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχτείτε προτάσεις.
Σκορπιός
24/10-21/11


Παρότι ο Αρης γυρίζει στην ορθή πορεία του, η κατάσταση παραμένει σύνθετη, αφού αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψετε είναι περισσότερα από αυτά που θα σας χαριστούν. Ο Αρης, ορθός στο ζώδιό σας, σας χαρίζει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη, όμως, φέρνει και περισσότερη επιθετικότητα ή ανταγωνισμούς, θεμιτούς ή αθέμιτους. Ολα με κάποιον τρόπο φαίνεται να περνούν από τεστ αντοχής. Προσοχή και στα έξοδά σας, γιατί ο Ερμής στον Καρκίνο σάς ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και κατανάλωση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να «ζυγίσετε» μια συνεργασία.
Τοξότης
22/11-21/12


Αρκετά πιο ξεκούραστος, αισιόδοξος και ικανοποιητικός είναι για εσάς ο Ιούνιος στο τέλος του. Τώρα φαίνεται ότι τα λόγια σας πιάνουν τόπο, θα δεχτείτε πιο ενεργή συμπαράσταση από ανθρώπους του φιλικού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και θα μπορέσετε να νιώσετε μεγαλύτερη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο, από τις ερωτικές σας σχέσεις. Η θέση του Αρη στον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει να ξεσκονίσετε θέματα υγείας και να έχετε μια πιο δυναμική προσέγγιση στα ζητήματα της φυσικής σας κατάστασης και εμφάνισης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε κούρα ομορφιάς!
Αιγόκερως
22/12-19/01


Η ενοχλητική πορεία του ανάδρομου Αρη θα αποτελέσει από τις 30/06 και μετά παρελθόν. Σε μια πιο δυναμική θέση, ο Αρης μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός σύμμαχος στο να θέσετε νέους στόχους και να έχετε επιτυχία σε αυτούς. Βέβαια, επαγγελματικά εξακολουθούν να σας απασχολούν ή και να σας ταλαιπωρούν μια σειρά από εκκρεμότητες, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα και μπορείτε να ελιχθείτε και να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Αρκετά θετικά διαγράφονται τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να έχετε προσφορές για δουλειά.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο Αρης γυρίζει σε ορθή πορεία αλλά εξακολουθεί από θέση ζωδίου να σας βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Αποφύγετε τη δραματοποίηση καταστάσεων αν θέλετε πραγματικά να είστε κερδισμένοι. Μόνο η ψύχραιμη και ρεαλιστική προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει να έχετε ουσιαστικά αποτελέσματα εκεί που τα προσδοκάτε, είτε σε σχέσεις είτε στη δουλειά. Για τους περισσότερους Υδροχόους αυτή η περίοδος σηματοδοτεί ένα πολύ αποφασιστικό διάστημα για τον επαγγελματικό τομέα και ίσως χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους.
Ιχθύες
19/02-20/03


Το διάστημα αυτό είναι από κάθε άποψη πιο βατό, πιο παραγωγικό και πιο αποτελεσματικό στους περισσότερους τομείς, άρα χρειάζεται ίσως να βιαστείτε σε κάποιες υποθέσεις σας, γιατί από τον Αύγουστο, που θα επιστρέψει ο Αρης στον Τοξότη, πιθανότατα δεν θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή και ψυχραιμία. Ο Αρης στον Σκορπιό, και ορθός μάλιστα μετά τις 30/06, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αποτελεί πάντα έναν καλό σύμμαχο στην ευόδωση των προσπαθειών και την υλοποίηση των ονείρων σας, όχι φυσικά χωρίς κόπο…
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κυνηγήσετε θέματα σπουδών.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ