Κριός
21/03-19/04


Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Τοξότη, είναι η κύρια επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά δεν προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς. Τα θέματα της περιόδου αφορούν κυρίως κάποιο ταξίδι, ίσως και μακρινό, δοσοληψίες και εμπόριο με εξωτερικό, θέματα σπουδών, ΜΜΕ, εκδόσεις ή νομικές υποθέσεις. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν σχέση με τους στενούς συγγενείς σας. Κυρίως επηρεάζεστε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 Απριλίου. Ακόμη κι αν στριμωχθείτε λίγο, όμως, θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κανονίσετε μια απόδραση.
Ταύρος
20/04-20/05


Η επιρροή του Αρη σε ανάδρομη πορεία σαφώς είναι πιο κύρια επιρροή για εσάς σε σύγκριση με την Πανσέληνο. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε με θέματα υγείας ή σχέσεων. Πιθανώς τώρα να προκύψουν εμπόδια ή δυσκολίες. Η Πανσέληνος, από την άλλη, πραγματοποιείται σε έναν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό μπορεί να σημάνει εξελίξεις στο πορτοφόλι σας. Κάποιοι θα πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν, άλλοι θα χρειαστεί να πληρώσετε σπασμένα του παρελθόντος (ακόμη και του συντρόφου σας).
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε ένα καλό νέο.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Μια Πανσέληνος που επηρεάζει τον τομέα σχέσεων – συνεργασιών απλώνει την επιρροή της σε αυτή την εβδομάδα και ίσως κάποια πράγματα σας ζορίσουν, ιδιαίτερα αν έχετε γενέθλια κοντά στις 20/06. Μπορεί τώρα να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις ή ίσως αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση σχετικά με έναν συνεργάτη ή τον σύντροφό σας. Μεγαλύτεροι ανταγωνισμοί, ίσως και κάποιες άδικες κρίσεις των άλλων απέναντί σας, ένταση στις σχέσεις, είναι μερικά από τα δύσκολα του γεμάτου φεγγαριού που πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιλύσετε ερωτικά προβλήματα.
Καρκίνος
22/06-22/07


Μια Πανσέληνος στον τομέα υγείας – εργασίας δίνει χρώμα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αν και η επιρροή της δεν είναι τόσο καταλυτική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Παρ’ όλα αυτά, καλό είναι να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, γιατί μπορεί να ανακαλύψετε πως κάποιος μπορεί να δουλεύει μυστικά, κόντρα στα συμφέροντά σας. Ακόμη, προσέξτε θέματα υγείας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν νιώθετε ότι χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια δίαιτα, ξεκινήστε 2-3 ημέρες μετά την Πανσέληνο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να καταπιαστείτε με θέματα υγείας.
Λέων
23/07-22/08


Σε έναν πραγματικά απαιτητικό μήνα, η πρώτη και μεγαλύτερη προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η καλή κατάσταση της υγείας σας. Ο Ιούνιος προσφέρεται για να κάνετε το απαραίτητο τσεκάπ και να ακολουθήσετε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα διατροφής και ξεκούρασης. Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει έμφαση στις καλές πλευρές της ζωής, σας επιτρέπει να κάνετε γνωριμίες, να διασκεδάσετε ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Αν το επάγγελμά σας είναι δημιουργικό, μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να το ρίξετε λίγο έξω.
Παρθένος
23/08-22/09


Η εβδομάδα που αρχίζει με μια κάπως ενοχλητική Πανσέληνο θα είναι πιθανώς η πιο απαιτητική του Ιουνίου, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Βλέπετε, αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο. Θέματα ακίνητης περιουσίας, όπως η απόφασή σας για μια μετακόμιση ή για μια επαγγελματική χωροταξική αλλαγή είναι μερικά από τα σενάρια της περιόδου που διανύουμε. Με κάποιον τρόπο οι γεννημένοι κοντά στις 21 Σεπτεμβρίου καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με το σπίτι σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από ένα σχετικά κουραστικό δίμηνο έχετε ανάγκη από διακοπές, και ακόμη κι αν δεν σας επιτρέπει η δουλειά σας να φύγετε μακριά, μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή της Πανσελήνου, που δίνει έμφαση στα ταξίδια, για να κάνετε έστω μια ολιγοήμερη εκδρομή. Η Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει και θέματα επικοινωνίας, να σας προκύψει η υπογραφή ενός συμβολαίου ή μια συμφωνία (προτιμήστε να αναβάλετε την υπογραφή για το τέλος του μήνα) ή να μπείτε σε πειρασμό να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ετοιμάσετε βαλίτσες.
Σκορπιός
24/10-21/11


Οικονομικά θέματα φαίνεται να σας προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα με την επιρροή της Πανσελήνου από τον Τοξότη. Μάλιστα, αυτά τα οικονομικά πιθανώς να σχετίζονται και με τα επαγγελματικά σας. Ισως νιώθετε την ανάγκη να ζητήσετε μεγαλύτερη αύξηση για τις υπηρεσίες σας ή μπορεί οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες να σας οδηγήσουν στο να ψάξετε άλλη εργασία, από την οποία θα αμείβεστε καλύτερα με αποτέλεσμα να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι από τις εύκολες για εσάς και ίσως δυσκολέψει κι άλλο…
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναζητήσετε εργασία.
Τοξότης
22/11-21/12


Μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι σίγουρα σημαντικός παράγοντας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Φαίνεται, λοιπόν, πως μια σχέση ή συνεργασία φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο και καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το αν θα τη συνεχίσετε ή όχι. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και ίσως δεν έχετε την ψυχραιμία ή την υπομονή να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση. Προσπαθήστε, όμως, να έχετε μια λιγότερο επιθετική προσέγγιση για να μη δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα. Μερικοί μπορεί να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λήξετε μια δυσάρεστη σχέση.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Υπάρχει ένα αρκετά δυνατό παρασκήνιο, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή, και δεν είναι απίθανο με αυτή την Πανσέληνο να έρχονται στην επιφάνεια συζητήσεις που σας αφορούν. Αυτό που πρέπει ωστόσο να διαφυλάξετε είναι τα μυστικά σας ή και μυστικά συνεργατών, για να μην περιπλέξετε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ακόμη, η Πανσέληνος μπορεί να σχετίζεται με θέματα υγείας που είχατε αγνοήσει και τώρα ζητούν την προσοχή σας. Οπως και να έχουν τα πράγματα, χειριστείτε τα θέματά σας με τη δέουσα προσοχή.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανέλθετε επαγγελματικά.
Υδροχόος
20/01-18/02


Σε έναν πραγματικά αγχωτικό μήνα που οι προοπτικές της καριέρας σας βρίσκονται υπό την επιρροή του ανάδρομου Αρη, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαντάζουν όαση με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Δεν είναι απίθανο να λάβετε κάποιες προσκλήσεις για μια κοινωνική εκδήλωση ή να συναντήσετε καλούς φίλους που θα σας τείνουν χείρα βοηθείας. Δεν αποκλείεται, ανάλογα με το ωροσκόπιό σας, να περάσετε και μια μίνι κρίση με τον σύντροφο ή με έναν σημαντικό συνεργάτη σας, η οποία θα επηρεάσει εμμέσως τη διάθεσή σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βγείτε με φίλους.
Ιχθύες
19/02-20/03


Με εξελίξεις στα θέματα της καριέρας ξεκινά η εβδομάδα με την επιρροή της Πανσελήνου από τον Τοξότη. Φαίνεται, λοιπόν, πως είτε μια συνεργασία φτάνει στο τέλος της και ξεκινάτε κάτι νέο επαγγελματικά, ή μπορεί να προκύπτει μια προαγωγή. Το διάστημα μέχρι το τέλος Ιουλίου είναι και το πιο σημαντικό για τα επαγγελματικά και μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Αν δεν εργάζεστε, η επιρροή αυτή μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά του συντρόφου σας ή μπορεί και να σχετίζεται με την ανάγκη αλλαγής σπιτιού.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πυροδοτήσετε εξελίξεις.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ