Ο τελικός του Champions League προκαλεί ενθουσιασμό από μόνος του. Το ίδιο συμβαίνει και με μια επίσκεψη στην Ιμπιζα στην αρχή του καλοκαιριού. Οταν τα παραπάνω συμπίπτουν με το opening των φημισμένων κλαμπ του νησιού, τότε η εμπειρία δεν μπορεί παρά να είναι ανεπανάληπτη. Οι νικητές διαγωνισμού, που διοργάνωσε η Heineken ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, έζησαν από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα και θα τη θυμούνται για πάντα. Οι τυχεροί από όλον τον κόσμο (η Heineken διατίθεται σε 192 χώρες) συναντήθηκαν στο πανέμορφο νησί των Βαλεαρίδων και απολαμβάνοντας παγωμένη Heineken έζησαν την έξαψη ενός σπουδαίου ποδοσφαιρικού ντέρμπι σε συνδυασμό με την αυθεντική εμπειρία ενός πάρτι που δεν σταματά ποτέ. Το BHMAgazino τούς ακολούθησε και κατέγραψε το μοναδικό κλίμα.

Ο φετινός τελικός του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης στις 28 Μαΐου ήταν, βεβαίως, ισπανική υπόθεση. Δεν υπήρχε καλύτερο σημείο για να παρακολουθήσει κάποιος τον αγώνα από τον παραλιακό πολυχώρο Nikki Beach στη Santa Eulalia της Ιμπιζα. Εκεί, ο παλμός των τυχερών χτύπησε κόκκινο, αφού τα απίθανα εδέσματα, οι απολαυστικές Heineken, η εμφάνιση-έκπληξη των πρώην διεθνών Ιβάν Ελγκέρα και Μανίς καθώς και το συναρπαστικό dj set δίπλα στη θάλασσα είχαν δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για έναν αγωνιώδη τελικό. Το «θρίλερ» του Μιλάνου, που διήρκεσε περισσότερες από δυόμισι ώρες, εκτυλίχθηκε στη γιγαντοοθόνη πάνω από την πισίνα και κάθε γκολ συνοδευόταν από ένα μικρό σόου, με καπνό, χορό, φωτορυθμικά, δυνατά beats και βεβαίως παγωμένες Heineken. Η αθλητική γιορτή συνεχίστηκε έως τα ξημερώματα.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και την Κυριακή, με το κέφι να κορυφώνεται. Αρχικά με πάρτι στο κατάστρωμα ενός γιοτ, το οποίο όσο η ώρα προχωρούσε άναβε ακόμη περισσότερο. H μουσική «ανέβαζε στροφές», οι νοστιμιές και οι πανταχού παρούσες Heineken πρωταγωνιστούσαν, ενώ γύρω είχε στηθεί ένα συναρπαστικό σόου με τζετ σκι και flyboard. Ωσπου, ξαφνικά, ήρθε! Το αυθεντικό τρόπαιο του UEFA Champions League «πέταξε» από το Μιλάνο για να «παρευρεθεί» σε αυτό το τρελό, απίθανο happening. Τα smartphones πήραν φωτιά! Ωστόσο, το πάρτι κάθε άλλο παρά στο τέλος του είχε φτάσει. Συνεχίστηκε by the beach στο κλαμπ Blue Marlin, για να κορυφωθεί το βράδυ στο διάσημο Pacha, με το dj set του Γερμανού Solomun.
Γεμάτοι θετική ενέργεια και ενθουσιασμό, οι τυχεροί ποδοσφαιρόφιλοι που ακολούθησαν τη Heineken αυτό το φανταστικό Σαββατοκύριακο αποχαιρέτησαν τις Βαλεαρίδες με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους. Salud!
* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ