Κριός
21/03-19/04


Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους σάς φέρνει σχετικά καλά νέα σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και εντείνει την ανάγκη σας να προοδεύσετε και να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες. Είναι επίσης σώφρον να μη ματαιώσετε ούτε να αναβάλετε για αργότερα κάποιες συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αν εργάζεστε στα ΜΜΕ, στη διαφήμιση ή στο εμπόριο, ή αν σπουδάζετε. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά σας ανοίγει και ένα παράθυρο στην τύχη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακάμψουν τα οικονομικά σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να ανακαλύψετε λύσεις στα οικονομικά που σας έχουν γίνει εμμονή τις τελευταίες ημέρες, αλλά και στα αισθηματικά, ειδικά αν το ζητούμενο είναι να ενισχύσετε μια σοβαρή σχέση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου βοηθά να κατανοήσετε τις ελλείψεις σας στις σχέσεις και στον τομέα των εσόδων και να κάνετε πιο τολμηρά βήματα για να τακτοποιήσετε τα κακώς κείμενα. Η ανάδρομη πορεία του Αρη στον Σκορπιό εξακολουθεί να παίζει με τα νεύρα και την υγεία σας, γι’ αυτό ψυχραιμία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να θέσετε υψηλούς στόχους.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας καθιστά την εβδομάδα αυτή εξαιρετική για να προωθήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ο,τι έχει σχέση με τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά, τα οικονομικά, τις σπουδές, τα ταξίδια και τις φιλοσοφικές σας ανησυχίες μπορεί να πάρει μια άλλη, πιο θετική τροπή και να σας προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ακόμη και αν χρειαστεί ό,τι κάνετε –ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας –να γίνει παρασκηνιακά ή κρυφά, τα οφέλη αυτής της εβδομάδας δεν θα είναι λίγα και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ισχυροποιηθείτε εργασιακά.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ξεκινά πιθανότατα η καλύτερη, πιο ανώδυνη και ίσως λιγότερο ενοχλητική σε όλα τα επίπεδα εβδομάδα του Ιουνίου και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Τώρα μπορείτε να ανανεωθείτε, να κάνετε κάποιες πιο τολμηρές κινήσεις, ειδικά στα οικονομικά, αλλά και να συζητήσετε σε παρασκηνιακό επίπεδο ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Η ανάκαμψη δεν θα αργήσει, αλλά όχι χωρίς τους απαραίτητους κόπους. Προς το παρόν, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι, μη χαλάτε σχέσεις και δραστηριοποιηθείτε όσο γίνεται περισσότερο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πλησιάσετε τους φίλους σας.
Λέων
23/07-22/08


Εχετε μπροστά σας μια εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας μπορείτε να δείτε σε όλο τους το μεγαλείο τα οφέλη της φιλίας. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους βοηθά να κάνετε τις σωστές διασυνδέσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο ή φέρνει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας επηρεάσει πολύ σε βάθος χρόνου. Η γνωριμία αυτή μπορεί να προκύψει και σε ερωτικό επίπεδο, γι’ αυτό να έχετε μάτια και αφτιά ανοιχτά. Η ανάδρομη πορεία του Αρη στον Σκορπιό σάς κρατά σε διαρκή αγωνία για το μέλλον μιας σχέσης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Η είσοδος του Ερμή, κυβερνήτη σας στον τομέα της καριέρας, σας ανοίγει νέους ορίζοντες, αλλά μην περιμένετε από μηχανής θεούς να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες για εσάς. Εσείς πρέπει να τις αντιληφθείτε και να δουλέψετε αρκετά ώστε να τις εκμεταλλευθείτε στο έπακρο. Ταυτόχρονα, όμως, με τις ευκαιρίες θα υπάρχουν και εμπόδια που πρέπει να υπερβείτε ώστε να μη διαταραχθούν ισορροπίες. Προσέξτε επίσης τα λόγια σας. Με ανάδρομο Αρη στον Σκορπιό, ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεστε και εκφράζεστε είναι πιθανώς αρνητικά φορτισμένος.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διαπραγματευθείτε στη δουλειά.
Ζυγός
23/09-23/10


Πολλά έχετε στο μυαλό σας αυτή την εποχή και ίσως σε ορισμένα από αυτά να εμπλέκονται και νομικές διαδικασίες. Συμφωνίες, συμβόλαια, οικονομικές υποθέσεις που σας έχουν προκαλέσει προβλήματα, ζητήματα δηλαδή για τα οποία χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ειδικού, σας απασχολούν έντονα αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι μετά τις 13/06 θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις ή έστω τον κατάλληλο άνθρωπο για να σας συμβουλεύσει ή να αναλάβει τις διεκδικήσεις σας. Μετά τις 17/06, πάντως, θα βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να παραμερίσετε τους εγωισμούς.
Σκορπιός
24/10-21/11


Αν τα οικονομικά σάς έχουν γίνει εμμονή τελευταία και αναζητάτε τρόπους για να τα συνεφέρετε, μη χάσετε την ευκαιρία την εβδομάδα αυτή να δραστηριοποιηθείτε αρκετά, ακόμη και αν τα αποτελέσματα αργήσουν κάπως να φανούν. Πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο είναι το κλίμα στον χώρο εργασίας και οι σχέσεις σας με συναδέλφους ή ανθρώπους που μπορεί να επηρεάζουν την καριέρα σας. Ο ανάδρομος Αρης στο ζώδιό σας σίγουρα δεν βοηθά πολύ. Τουλάχιστον, μετά τις 17/06, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο αμβλύνει τις αντιπαραθέσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε κακώς κείμενα σε σχέσεις.
Τοξότης
22/11-21/12


Η ρευστότητα συνεχίζει ακάθεκτη και ίσως σας έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα σε συνεργασίες και σχέσεις (εκεί, όμως, φαίνεται ότι θα σας δώσει και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αποκατάστασης). Με ανάδρομο Αρη να λειτουργεί παρασκηνιακά, καλά θα κάνετε να σχεδιάζετε, να συζητάτε, αλλά να μην οριστικοποιείτε τις αποφάσεις σας και να μην προχωράτε σε νέα ξεκινήματα. Τα θέματα μιας συνεργασίας ή σχέσης θα σας απασχολήσουν περισσότερο με τον Ερμή στους Διδύμους, ενώ τα οικονομικά μετά τις 17/06 θα βελτιωθούν αρκετά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προγραμματίσετε το μέλλον.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Οι καλές και χωρίς ιδιαίτερες έγνοιες ημέρες συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και οπωσδήποτε, αν ήδη έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για μερικά ζητήματα και έχετε κάνει και τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ο Ιούνιος στην πορεία του θα είναι θετικός. Αυτό το διάστημα είναι καλό και για τα επαγγελματικά σας, τα οποία μπορείτε να κυνηγήσετε με κάθε τρόπο. Ο τομέας, όμως, που απογειώνεται αυτές τις ημέρες είναι ο ερωτικός, αφού θα μπορέσετε να εδραιώσετε τη σχέση σας μετά τις 17/06, που περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Υδροχόος
20/01-18/02


Αν αυτός ο μήνας μπορούσε να συνοψιστεί σε μία λέξη, αυτή θα ήταν μάλλον η «προσαρμογή». Αργά ή γρήγορα πολλά θα αλλάξουν στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας και ενώ η έκβαση των γεγονότων εξαρτάται από το ωροσκόπιό σας, το πιθανότερο είναι ότι οι μισοί θα βλέπετε τον Ιούνιο σαν τον μήνα με τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στη ζωή σας και οι άλλοι μισοί σαν το χειρότερο διάστημα των τελευταίων ετών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα σας διευκολύνει τη ζωή είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά σας στα νέα δεδομένα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Ιχθύες
19/02-20/03


Οι ανακατατάξεις στην καριέρα δεν φαίνεται να τελειώνουν ούτε εύκολα ούτε γρήγορα και ακόμη κι αν υπάρχει η εντύπωση ότι τα πράγματα δεν κινούνται και δεν εξελίσσονται, είναι σαφώς ψευδής και μάλλον επηρεασμένη από την ανάδρομη κίνηση του Αρη. Πολλά αναμένεται να αλλάξουν σε αυτόν τον τομέα τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες, ιδιαίτερα το διάστημα Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Αυτή την εβδομάδα, όμως, κυρίως μετά τις 17/06, έχετε την εύνοια της Αφροδίτης στον ερωτικό τομέα καθώς και σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά, αν έχετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε αλλαγές.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ