Κριός
21/03-19/04


Η εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη στους φιλικούς σας Διδύμους. Ταξίδια, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε και με αναψυχή είναι ένα από τα σενάρια αυτού του διαστήματος, ενώ είναι πιθανό επαγγελματικές προτάσεις ή προσφορές να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ακόμη, ίσως λάβετε κάποια νέα τα οποία αφορούν ένα ακίνητο ή εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με αδέλφια και στενούς συγγενείς σας. Το σημαντικό είναι ότι η διάθεσή σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση όλη την εβδομάδα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φύγετε σε επαγγελματικό ταξίδι.
Ταύρος
20/04-20/05


Με εξελίξεις στον οικονομικό τομέα έρχεται η καινούργια εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα, Κυριακή 05/06, για εσάς σημαίνει αναπροσαρμογή του εισοδήματος που προέρχεται από τη δουλειά σας. Μπορεί να σας κάνουν μια αύξηση ή το αντίθετο, μείωση, να βρείτε μια καλύτερη δουλειά με πιο σημαντικές αποδοχές ή μια εποχική εργασία προκειμένου να τονώσετε τον λογαριασμό σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα διάστημα με ευκαιρίες να ανεβεί η αυτοπεποίθησή σας και να πιστέψετε στις δυνατότητές σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, χρίζεστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τουλάχιστον δεν γίνεται χωρίς άγχος και ανησυχία. Εάν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, δέχεστε και τη μεγαλύτερη επιρροή. Θέματα σχέσεων, κυρίως, αγγίζει αυτό το φεγγάρι και ίσως τώρα αποκρυσταλλώσετε την άποψή σας για μια ερωτική σχέση ή συνεργασία που σας παιδεύει καιρό. Ισως να υπάρχει και μεγαλύτερη ένταση, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Επίσης, εστιάστε και στα επαγγελματικά.

Ευκαιρία της εβδομάδας
Να ξεκινήσετε διακοπές.
Καρκίνος

22/06-22/07
Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι σημαντική για εσάς σε θέματα υγείας και εργασίας. Θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την εβδομάδα αυτή για να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκλέψετε μερικές ώρες ύπνου και να ξεκουραστείτε ή να μπείτε σε μια περίοδο πιο προσεγμένης διατροφής. Επίσης, μπορεί να υπάρξει και έντονο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς: είτε εσείς συζητάτε μυστικά για κάποια σχέδιά σας είτε οι εργοδότες σας μπορεί να έχουν πλάνα που θα αποκαλυφθούν αργότερα.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση.
Λέων
23/07-22/08


Με μια αρκετά ενθαρρυντική Νέα Σελήνη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, τα πράγματα διαγράφονται κάπως πιο αισιόδοξα. Μολονότι το θέμα που σας καίει, τα επαγγελματικά – οικονομικά σας δηλαδή, σημειώνει στασιμότητα, υπάρχουν άλλοι τομείς στη ζωή σας που δέχονται πιο ευνοϊκές επιρροές. Αν έχετε νέους στόχους, όνειρα, αν περιμένετε υποστήριξη από ένα φιλικό σας πρόσωπο, τότε μπορείτε να ελπίζετε σε ευχάριστα νέα. Ιδιαίτερα θετική είναι αυτή η περίοδος για να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια νέα γνωριμία.
Παρθένος
23/08-22/09


Με εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα υποδέχεστε τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι αρχές Σεπτεμβρίου, τότε για εσάς τα νέα θα είναι πιο άμεσα. Μια προσφορά εργασίας ή αλλαγή πόστου είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών. Βέβαια, η ανυπομονησία και το άγχος σας σχετικά με την καριέρα θα είναι ιδιαίτερα έντονα, γι’ αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να συζητήσετε πολύ, να σχεδιάσετε και φυσικά να είστε προσεκτικοί σε όλα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να έχετε εξελίξεις στην εργασία σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Η Νέα Σελήνη είναι φιλική προς το ζώδιό σας και αν έχετε γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου, τότε ίσως ανοίξει και νέους ορίζοντες στον επαγγελματικό αλλά και σε άλλους τομείς. Γενικώς, πρόκειται για ένα αρμονικό καινούργιο φεγγάρι του οποίου την εύνοια θα μπορούσατε να εξαργυρώσετε είτε κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής είτε διερευνώντας τις προοπτικές σπουδών, σεμιναρίων και επιμόρφωσης. Αν ασχολείστε με ΜΜΕ, εκδόσεις, τουρισμό, ανώτατη εκπαίδευση ή νομικά, ή αν υπάρχει εκκρεμότητα σε μια νομική υπόθεση, να περιμένετε εξελίξεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κανονίσετε μια εκδρομή.
Σκορπιός
24/10-21/11
Η εβδομάδα σάς ωθεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, τότε η ενασχόλησή σας με οικονομικά ζητήματα θα είναι ακόμη πιο έντονη. Ο,τι έχει να κάνει με Εφορία, δάνεια, κάρτες, διατροφές, χρηματοδοτήσεις και κέρδη από χρηματιστήρια ή επενδύσεις θα έχει εξελίξεις υπό την επήρεια του καινούργιου φεγγαριού. Ακόμη, αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας που πρέπει να τακτοποιηθεί, μπορείτε εύκολα και άμεσα να το ρυθμίσετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ακούσετε καλά νέα.
Τοξότης
22/11-21/12


Με νέα για την ερωτική σας ζωή έρχεται η Νέα Σελήνη, αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων που για εσάς συμβολίζει σχέσεις, γάμο, σημαντικές συνεργασίες. Φυσικά, οι εξελίξεις ίσως έρχονται και από τον επαγγελματικό στίβο και αφορούν μια συνεργασία στην οποία ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε. Με την επιρροή αυτού του φεγγαριού φαίνεται να κατασταλάζετε στην απόφασή σας για την πορεία μιας ερωτικής σχέσης. Επίσης, θα είστε αρκετά αγχωμένοι για κάποια θέματα, ειδικά αν έχετε γενέθλια αρχές Δεκεμβρίου.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Μια Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική και αν μάλιστα έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου, τότε ίσως υπάρχουν αυτό το διάστημα σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα επαγγελματικά και υγείας. Βέβαια, σε ένα καινούργιο φεγγάρι ακόμη και το καλό μπορεί να προκύπτει μέσα από ένταση και μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις. Ιδιαίτερη κινητικότητα υπάρχει και στα αισθηματικά θέματα. Μια αλλαγή στην έκφραση των συναισθημάτων σας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτή την περίοδο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αλλάξετε τα δεδομένα στη δουλειά.
Υδροχόος
20/01-18/02


Με πολλές δραστηριότητες ξεκινάτε την καινούργια εβδομάδα που φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στους φιλικούς σας Διδύμους. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 04/02, κάποιες προσκλήσεις για εξόδους με κοινωνική αφορμή (ένας γάμος, ένα πάρτι κ.ο.κ.) καθώς και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή έρχονται από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Αν είστε μόνοι/ες, μια καταλυτική γνωριμία μπορεί να σας ανοίξει τα φτερά και να ξαναερωτευτείτε, ενώ αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας ίσως τώρα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κυκλοφορήσετε και να γοητεύσετε!
Ιχθύες
19/02-20/03


Η Νέα Σελήνη θα είναι αρκετά δύσκολη για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του Μαρτίου, αφού πραγματοποιείται στο δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο των Διδύμων. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο είναι οικογενειακά, καθώς και θέματα σπιτιού: κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίζετε μια μετακόμιση, επισκευές στον χώρο του σπιτιού ή ακόμη και μια αγοραπωλησία. Βέβαια, αυτό που σας προβληματίζει θα μπορούσε να είναι και η κατάσταση ενός προσώπου από την οικογένειά σας που περνάει δύσκολες στιγμές.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ