Κριός
21/03-19/04


Η νέα θέση του κυβερνήτη σας Αρη στον Σκορπιό, σε ανάδροµη πορεία µέχρι το τέλος Ιουνίου, σας ωθεί να ανασυνταχθείτε και να ρίξετε όλο το βάρος σας στον οικονοµικό τοµέα. Αν υπήρχαν οικονοµικά προβλήµατα, χρέη προς τρίτους, δύσκολοι διακανονισµοί ή οικονοµικές συµφωνίες, ίσως τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο, αλλά θα µπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε άκρη και να τα ρυθµίσετε. Αν το προσδοκώµενο είναι αύξηση των εισοδηµάτων σας και νέες συνεργασίες, οι νέες θέσεις Ερµή, Αρη και Αφροδίτης θα βοηθήσουν.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανακάµψετε οικονοµικά.
Ταύρος
20/04-20/05


Ξεκινά ένα διάστηµα απαιτητικό και σύνθετο ως προς τις επιρροές του, το οποίο εκτείνεται µέχρι τις αρχές Αυγούστου. Ο Αρης ανάδροµος στον Σκορπιό, στον τοµέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάµου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στους άλλους και στις απαιτήσεις τους. Για κάποιους αυτό µπορεί να σηµαίνει προσαρµογή σε νέα δεδοµένα και ανθρώπους, για άλλους µπορεί να είναι ένα ξεκαθάρισµα σε παλιές σχέσεις και φθαρµένες συνεργασίες. Μέχρι τον επόµενο µήνα θα χρειαστείτε βιταµίνες και ψυχραιµία για να αντεπεξέλθετε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να δεχθείτε πρόταση συνεργασίας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Ιούνιος δεν θα είναι και τόσο δύσκολος µήνας, αφού και οι επαγγελµατικές σας προοπτικές είναι κάπως καλύτερες και τα οικονοµικά µπορεί να βελτιωθούν, και το πιο σηµαντικό, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη. Ηλιος και Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύουν τις σχέσεις σας, φέρνουν νέα άτοµα στη ζωή σας και βοηθούν στην προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων σας. Ο Αρης στον Σκορπιό, έστω και ανάδροµος, σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσετε έναν επαγγελµατικό σας στόχο, µολονότι τα αποτελέσµατα θα φανούν τον Ιούλιο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να εστιάσετε σε θέµατα υγείας.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η είσοδος του Αρη στον Σκορπιό σηµατοδοτεί ένα καινούριο κεφάλαιο εµπειριών στη ζωή σας, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Μέχρι τις 11/06 υπάρχουν ακόµη προβλήµατα ή µεγαλύτερη ρευστότητα και καλό είναι να µην πάρετε σηµαντικές αποφάσεις. Τα οικονοµικά σας, αν αυτό είναι το άγχος σας, δείχνουν σηµάδια βελτίωσης µετά τις 17/06 που θα µπει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Τον Ιούνιο, πάντως, εξαιτίας του ανάδροµου Αρη στο ζώδιο του Σκορπιού, ενδεχοµένως να έχετε επαφές µε πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αποκτήσετε καλύτερη διάθεση.
Λέων
23/07-22/08


Ο Ιούνιος µόνο ξεκούραστος δεν µπορεί να χαρακτηριστεί, χωρίς αυτό να σηµαίνει όµως ότι θα λείψουν οι ευχάριστες στιγµές. Αλλωστε, έως τις 17/06 έχετε προοπτικές να αυξήσετε τα έσοδά σας, να ψάξετε νέες συνεργασίες, να δεχτείτε προτάσεις. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελµατίες, τώρα µπορεί να αυξηθεί το πελατολόγιό σας ή να κλείσετε µια συµφωνία µε έναν σηµαντικό πελάτη. Ο Αρης, όµως, µπαίνοντας στον Σκορπιό ανάδροµος, θα αποδυναµώσει αρκετά τις άµυνες της υγείας σας, άρα χρειάζεται προσοχή σε ένα οικογενειακό σας ζήτηµα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προωθήσετε τη δουλειά σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Σηµαντικός µήνας ο Ιούνιος, αφού θα έχετε την αίσθηση καθ’ όλη τη διάρκειά του ότι παίρνετε το αίµα σας πίσω, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά σας. Τώρα που πέρασε και ο Αρης στον Σκορπιό σε µια πιο φιλική θέση προς το ζώδιό σας, έστω και ανάδροµος, µπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση των σχέσεών σας, να αποκοµίσετε µεγαλύτερα κέρδη ή να έχετε λιγότερα έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει µεγαλύτερη σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις. Αν είστε µόνοι/ες, βγείτε, κυκλοφορήστε και κάντε γνωριµίες µετά τις 17/06.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανελιχθείτε επαγγελµατικά.
Ζυγός
23/09-23/10


Τον Ιούνιο ξεκινάει ένα πιο ουσιαστικό, ασφαλές και αποδοτικό διάστηµα, συνεπώς ευκαιρία να αναβαθµίσετε το οικονοµικό σας προφίλ αλλά και να κερδίσετε πόντους στον επαγγελµατικό στίβο. Ακόµη, µπορείτε µε µεγαλύτερη άνεση να βελτιώσετε τις δηµόσιες σχέσεις σας ή να βγείτε για να διασκεδάσετε. Οι πλανήτες στους Διδύµους είναι πολύ πιο φιλικοί και θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε καλύτερα. Επειδή ο ανάδροµος Αρης µπορεί να φέρει κάποιες οικονοµικές αµαρτίες του παρελθόντος στην επιφάνεια, αποφύγετε στο εξής τα οικονοµικά ρίσκα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κανονίσετε ένα ταξίδι.
Σκορπιός
24/10-21/11


Πολύ διαφορετικός ο Ιούνιος σε σχέση µε τους προηγούµενους µήνες, αφού όλα αλλάζουν γύρω σας κι εσείς καλείστε να προσαρµοστείτε στα νέα δεδοµένα. Για άλλους η αλλαγή προκύπτει στις διαπροσωπικές σχέσεις, για άλλους στη δουλειά, ενώ για όλους η αλλαγή συντελείται στον τρόπο µε τον οποίο αντιµετωπίζετε τη ζωή σας. Ο Αρης πέρασε ανάδροµος στο ζώδιό σας, προσφέροντάς σας περισσότερη ενέργεια, παρορµητισµό και διάθεση για ανάληψη δράσης, αλλά και αρκετό θυµό, όταν νιώθετε ότι αδικείστε. Καλύτερα νέα µετά τις 17/06.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σώσετε τα οικονοµικά σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Ενα είναι σίγουρο τον Ιούνιο για εσάς: αυτό που θα κουραστεί περισσότερο είναι το µυαλό σας! Οι πλανήτες στους Διδύµους σάς βάζουν σε ένα τρέξιµο (µε τη µεταφορική ή κυριολεκτική σηµασία της λέξης) ώστε να τα προλάβετε όλα και να κερδίσετε πόντους στη δουλειά ή σε άλλους τοµείς. Οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελµατικές, θα είναι σε προτεραιότητα όλον τον µήνα, αλλά πιθανώς να µην µπορείτε να κατανοήσετε τις προθέσεις ή τα κίνητρα των άλλων. Ο Αρης στον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στο παρασκήνιο ή σε θέµατα υγείας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να το ρίξετε στη δουλειά.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Πλέον ξεδιπλώνεται ένα διαφορετικό πλαίσιο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, πιο φιλικό και ξεκούραστο, και σαφώς πιο αποδοτικό. Αν περιµένετε να δείτε την απόδοση στην τσέπη σας, βέβαια, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόµη υποµονή. Ο Αρης περνάει ανάδροµος στον Σκορπιό και φέρνει µια µεγάλη γκάµα σχέσεων σε προτεραιότητα, κυρίως σχέσεις φιλικές, προσωπικές ή και επαγγελµατικές, στις οποίες µπορεί να προκύψουν µπερδέµατα ή και ξεκαθαρίσµατα. Πιθανώς ακόµη και να αναθεωρήσετε τους στόχους σας στη δουλειά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να λάβετε τη στήριξη φίλων.
Υδροχόος
20/01-18/02


Εξαιρετικής σηµασίας η εβδοµάδα αυτή για εσάς, αφού ο Αρης από τη νέα θέση του στον Σκορπιό δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Πολλά αυτά που θα έχετε να «τρέξετε» τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, και όσο πιο ψύχραιµοι είστε, τόσο πιο άνετα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τα δύσκολα. Για καλή σας τύχη, έως τις 17/06 η Αφροδίτη από τους Διδύµους βοηθά εκεί που κλείνει µια πόρτα να ανοίγει ένα παράθυρο. Ο Ηλιος στο ίδιο ζώδιο δείχνει ότι στις προσπάθειές σας για αντιµετώπιση ξαφνικών καταστάσεων δεν είστε µόνοι.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βιώσετε επαγγελµατικές αλλαγές.
Ιχθύες
19/02-20/03


Το τέλος του µήνα και η αρχή του επόµενου σας περιβάλλουν µε περισσότερη εύνοια, ιδιαίτερα µετά την είσοδο του Αρη στον Σκορπιό που ανοίγει τους ορίζοντές σας κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά. Το µόνο που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστηµα είναι οι υπερβολές και φυσικά φροντίστε να µην είστε ανυπόµονοι. Τα οικονοµικά σας µπορούν να πάνε καλύτερα µετά τις 17/06 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Μέχρι τότε αποφύγετε τις σπατάλες. Ενα οικογενειακό ζήτηµα ή το θέµα ενός ακινήτου θα σας ταλαιπωρήσει λίγο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σχεδιάσετε µια απόδραση.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ