Κατάρες, τραγωδίες, αιφνίδιοι θάνατοι και τώρα ένα διαζύγιο; Τα νέα, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθούν, θέλουν την Αθηνά Ωνάση να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό χάριν συντοµίας και ως Ντόντα, έπειτα από έντεκα χρόνια έγγαµου βίου. Σύµφωνα µε το βραζιλιάνικο περιοδικό «Εpoca» και τον δηµοσιογράφο Μπρούνο Αστούτο, φίλοι του ζευγαριού θεωρούν ότι τελικά θα συµφιλιωθούν, προς το παρόν, όµως, ο γάµος τους καταρρέει. Τα πράγµατα γίνονται και πιο µελό, µε τον Ντόντα να εµφανίζεται να λέει ότι «πρόκειται πραγµατικά για µια καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη µου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω µέχρι το τέλος».
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει οι εμφανίσεις της Αθηνάς χωρίς τον Αλβάρο, φουντώνοντας τις φήμες ενός χωρισμού. Ο Τύπος μύρισε αίμα και εισβάλλει για ακόμη μία φορά στη ζωή μιας γυναίκας που μοιάζει βγαλμένη από κακό παραμύθι. Στα δημοσιεύματα της κλειδαρότρυπας θα πρέπει να προσθέσουμε τους ισχυρισμούς γερμανικής ιστοσελίδας που θέλει την Αθηνά να έχει πιάσει επ’ αυτοφώρω τον καλό της να την απατά με ισπανίδα καλλονή, αλλά και την πληροφορία ότι η χρυσή κληρονόμος έχει αποχωριστεί πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της.
Ο,τι και να συμβαίνει πραγματικά με τη σχέση τους, σε πολύ σύντομο διάστημα θα μαθευτεί. Μην ξεχνάμε, πάντως, ότι έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα: από τις αντιρρήσεις του πατέρα της Αθηνάς, Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος θεωρούσε τον Ντόντα προικοθήρα –δεν ήταν καν καλεσμένος στον γάμο -, μέχρι την αυτοκτονία της Σιμπέλ Ντόρσα, πρώην συντρόφου του Αλβάρο, η οποία φρόντισε να τον καταστήσει υπεύθυνο για τη δεινή ψυχολογική της κατάσταση με ένα μακροσκελές γράμμα: «Ντόντα, ελπίζω μια μέρα να σε συγχωρέσει ο Θεός γι’ αυτό που μου έκανες… Λυπάμαι την Αθηνά… Ποτέ δεν θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη».
Το αν τελικά το πάλαι ποτέ πλουσιότερο κορίτσι του κόσμου γνώρισε την πραγματική αγάπη είναι σίγουρα κάτι που το ξέρει αποκλειστικά και μόνο η ίδια. Οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουμε τη βραζιλιάνικη σαπουνόπερα στα ταμπλόιντ.
Ε.Β.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ