Κριός
21/03-19/04


Η Πανσέληνος πραγµατοποιείται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο προς το δικό σας και παρότι δεν σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για ζητήµατα τα οποία δεν έδειχναν να εξελίσσονται σε ικανοποιητικό βαθµό τον τελευταίο καιρό, σιγά σιγά από τη νέα εβδοµάδα θα αρχίσετε να βλέπετε σηµαντικές διαφορές. Η Αφροδίτη, σαφώς µε πιο ήπιες διαθέσεις απέναντί σας, είναι έτοιµη να προσφέρει χείρα βοηθείας σε οικονοµικά και προσωπικά θέµατα, ενώ δεν αποκλείεται να σας ανοίξει την όρεξη για ταξιδάκια, εκδροµές και εξόδους µε φίλους.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να τερµατίσετε µια σχέση.
Ταύρος
20/04-20/05


Η Πανσέληνος σας αφήνει κάπως εκτεθειµένους στα οικονοµικά και κυρίως σε ό,τι αφορά φόρους, κληρονοµικά, θέµατα κοινής οικονοµικής διαχείρισης, δάνεια, κάρτες κ.τ.λ. και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να µην πάει κάτι στραβά µε τα παραπάνω. Αποφύγετε τις οικονοµικές συµφωνίες έως το τέλος Μαΐου. Η Αφροδίτη που σας κράτησε συντροφιά σχεδόν έναν µήνα αλλάζει ζώδιο και µπαίνει στους Διδύµους, φέρνοντας καλύτερες ηµέρες για τα αισθηµατικά και το πορτοφόλι σας, που πέρασαν πολλά σκαµπανεβάσµατα τον τελευταίο καιρό.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Μπορεί η Πανσέληνος να σας αποθαρρύνει προσωρινά, αλλά στην πορεία τα πράγµατα θα βελτιωθούν. Οι καθυστερήσεις και οι µαταιώσεις που είχατε λόγω του ανάδροµου κυβερνήτη σας Ερµή σιγά σιγά θα πάψουν. Οταν νιώθετε ότι έχετε φτάσει σε τέλµα, κάποιος µπορεί να ξεµπλοκάρει τον τρόπο σκέψης σας επειδή είναι πιο ήρεµος και αποστασιοποιηµένος από όσα σας αγχώνουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 24/05 θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εικόνα σας προς τα έξω, ενώ θα είναι γλυκιά µαζί σας και στα ερωτικά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να εστιάσετε στη φυσική σας κατάσταση.
Καρκίνος
22/06-22/07


Σύνθετη η εβδοµάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού από τη µία η Πανσέληνος σε ένα σηµείο του ωροσκοπίου σας που αφορά την καθηµερινότητα, τη δουλειά και την υγεία σάς ταλαιπωρεί, ενώ από την άλλη η σωρεία ανάδροµων πλανητών επιβαρύνει και εσάς µαζί µε τους άλλους, πιθανώς σε θέµατα επαγγελµατικά ή σχέσεων µε συναδέλφους κ.τ.λ. Πάντως, το φεγγάρι φέρνει ένα ξεκαθάρισµα που αναβαλλόταν το τελευταίο διάστηµα. Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει κρυφές περιπέτειες, µυστικότητα στα προσωπικά ή απογοητεύσεις.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ασχοληθείτε µε την υγεία σας.
Λέων
23/07-22/08


Αρκετά πιο ευχάριστη γίνεται η καθηµερινότητά σας από αυτή την εβδοµάδα, αφού δύο πλανήτες ακόµη έφυγαν από το δύσκολο προς το δικό σας ζώδιο του Ταύρου και εγκαταστάθηκαν στους Διδύµους. Ετσι, τουλάχιστον βελτιώνεται η επικοινωνία σας µε τους άλλους. Η Πανσέληνος µπλέκει τα αισθηµατικά και τα οικονοµικά σας. Για κάποιους από εσάς, όµως, µπορεί να τίθενται επί τάπητος κάποια ζητήµατα που αφορούν µια ερωτική σχέση ή τα παιδιά σας, αν έχετε. Κοντά σε όλα τα άλλα, η αιτία µπορεί να κρύβεται και στα οικονοµικά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Καθώς ένας ένας οι πλανήτες παίρνουν θέση στο ζώδιο των Διδύµων, φαίνεται ότι αυξάνεται ραγδαία και η κινητικότητα στον τοµέα της καριέρας. Προτάσεις, σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις, αλλά ίσως και κάποιες διαφωνίες µπορεί να προκύψουν τώρα στα επαγγελµατικά, που όµως θα σας οδηγήσουν σε κάποιας µορφής συνειδητοποίηση. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα δηµιουργήσει ίσως ένα κλίµα µεγαλύτερης έντασης, το οποίο πιθανώς να επηρεάσει και τον χώρο του σπιτιού –εάν δηλαδή υπήρχαν οικογενειακά προβλήµατα, καθόλου απίθανο να οξυνθούν.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βοηθήσετε τους οικείους σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Μπροστά σας έχετε ίσως την πιο ευνοϊκή εβδοµάδα του Μαΐου, η οποία βοηθά όχι µόνο να τελειώνετε µε κάποιες εκκρεµότητες (ίσως µάλιστα να υπογράψετε και µια συµφωνία), αλλά και να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε τις τελευταίες ηµέρες της. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη µπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για ένα Σαββατοκύριακο µακριά από τη ρουτίνα και τους βάρβαρους ρυθµούς της καθηµερινότητας, ενώ µε Ερµή ορθόδροµο πια και Αφροδίτη – Ηλιο στους Διδύµους, η καλοπέραση είναι σίγουρη, τουλάχιστον για το τέλος του µήνα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αντιµετωπίσετε τα άγχη σας.
Σκορπιός
24/10-21/11


Η εβδοµάδα αυτή έχει το χρώµα του χρήµατος όχι µόνο επειδή ο ένας µετά τον άλλον οι πλανήτες µπαίνουν στο ζώδιο των Διδύµων, που για εσάς συµβολίζει έµµεσα τα οικονοµικά σας, αλλά και επειδή η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγµατοποιείται στον τοµέα των εσόδων σας και ίσως οριστικοποιεί καταστάσεις και σας πιέζει περισσότερο. Αν θέλατε να ζητήσετε αύξηση ή γενικώς επιθυµούσατε να αναπροσαρµόσετε το οικονοµικό σας προφίλ, κάντε υποµονή µερικές ηµέρες ακόµη και επιχειρήστε το από την άλλη εβδοµάδα, που θα έχετε εύνοια.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ενισχύσετε τα οικονοµικά σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Μια εβδοµάδα αρκετά έντονη από όλες τις απόψεις είναι αυτή, καθώς ξεκινά µε µια Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Ακόµη και αν τα πράγµατα κυλήσουν ήρεµα στην αρχή, µην ξεχνάτε ότι το φεγγάρι λόγω κάποιων δύσκολων όψεων µπορεί να φέρει στρες και άγχος. Μια πολύ σηµαντική σχέση ή µια συνεργασία είναι πιθανό να φτάσει στο τέλος της, µπορεί όµως στη θέση της να γεννιέται κάτι καινούργιο. Παρόλο που νιώθετε πολύ κουρασµένοι και ταλαιπωρηµένοι τα τελευταία χρόνια, κάντε λίγη υποµονή και σύντοµα θα έρθουν καλύτερες ηµέρες.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ξεκαθαρίσετε µια συνεργασία.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Θα πρέπει να έχετε ήδη αντιληφθεί ότι ο Μάιος δεν εξελίσσεται και στον πιο ξεκούραστο µήνα της σεζόν, καθώς δεν αποκλείεται να κληθείτε να δουλέψετε ακόµη και υπερωρίες ή εκτός προγράµµατος. Το θετικό είναι ότι η δουλειά µερικές φορές µπορεί να είναι και ευχάριστη ή αποδοτική για το πορτοφόλι σας. Η εβδοµάδα αυτή, µε την Πανσέληνο να ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει ακόµη περισσότερες ευθύνες. Πάντως, µην αποθαρρύνεστε. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ταξιδάκι αναψυχής τώρα που γυρίζει ορθός ο Ερµής.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Το διάστηµα ξεκινά µε πολλές υποχρεώσεις και προβλήµατα στην επικοινωνία, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα καταλήξει θαυµάσια, ίσως ακόµη και µε αποδράσεις ή έστω εξόδους που θα σας κάνουν να ξαναβρείτε φίλους αλλά και το κέφι σας. Ηλιος και Αφροδίτη από αυτή την εβδοµάδα στους Διδύµους αποτελούν εγγύηση ότι η ερωτική σας ζωή µπορεί να ανακάµψει ή τουλάχιστον να αυξηθούν οι πιθανότητες, αν είστε µόνοι-ες, να κάνετε µια σηµαντική γνωριµία και αν είστε στην κατάλληλη ηλικία και το επιθυµείτε, να αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδί.
eυκαιρία της εβδοµάδας
Να διασκεδάσετε.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η εβδοµάδα ξεκινά µε µια Πανσέληνο στον Τοξότη, στον χώρο της καριέρας, και ίσως έχετε αρκετά και σηµαντικά νέα σχετικά µε το επαγγελµατικό µέλλον σας. Με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται ότι οι εξελίξεις στον τοµέα της απασχόλησης δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Βέβαια, ως µεταβλητό ζώδιο δεν αρκείστε στο βόλεµα και στην ησυχία σε µια δουλειά και προτιµάτε τις αλλαγές και τα ρίσκα. Οµως αυτή η περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τέτοιου είδους αποφάσεις. Προσπαθήστε να κάνετε υποµονή έως τον Ιούλιο, που είναι θα πιο «φιλικός».
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανανεώσετε το σπίτι σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ