Κριός
21/03-19/04


Ο Μάιος εξακολουθεί να έχει κούραση, άγχος και αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών και των οικονομικών, για καλή σας τύχη, όμως, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα δεν σας ζορίζει ιδιαίτερα –το πολύ πολύ να υπάρξει κάποια ένταση και εσείς να οδηγηθείτε σε αποφάσεις. Προσέξτε λίγο παραπάνω σε δοσοληψίες με ξένους και εξωτερικό, σπουδές και νομικά θέματα. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να κυνηγήσετε νομικά κάποιον ακόμη κι αν έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε συμφωνίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ακίνητο.
Ταύρος
20/04-20/05
Ο Μάιος είναι ευνοϊκός για τα συμφέροντά σας, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ανάδρομη πορεία του Ερμή που φέρνει καθυστερήσεις και μια σχετική υποτονικότητα στα οικονομικά μέχρι τις 22/05. Αυτή την εβδομάδα, πάντως, η Πανσέληνος σας οδηγεί σε κάπως ριψοκίνδυνες αποφάσεις, γι’ αυτό δείξτε φειδώ, ειδικά αν αυτό το οποίο αποφασίζετε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας. Κληρονομικά, φορολογικά, θέματα ασφαλειών και οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια και πιστώσεις χρειάζεται φροντίδα –όπως και το έτερον ήμισυ άλλωστε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο Μάιος δεν είναι δύσκολος μήνας στο σύνολό του, απλώς έχει ημέρες με μεγαλύτερη ένταση, όπως αυτές λίγο πριν και μετά την Πανσέληνο. Από την Παρασκευή και μετά οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί, ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι τόσο στον τομέα των ερωτικών όσο και των επαγγελματικών σας σχέσεων. Μετά τις 22/05, που θα γυρίσει ορθός ο Ερμής, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη εύνοια για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Αυτή την εβδομάδα, όμως, «δεν σας παίρνει» για μεγάλα ρίσκα, κόντρες ή αντιπαλότητες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκαθαρίσετε μια σχέση.
Καρκίνος
22/06-22/07
Μια ρευστότητα λόγω της Πανσελήνου την έχει αυτή η εβδομάδα και μάλιστα η νευρικότητα κάνει εμφανή την παρουσία της στον χώρο της εργασίας όπου κάποια πράγματα διαφοροποιούνται, ίσως όχι με τον τρόπο που επιθυμείτε. Μια αλλαγή θέσης, πόστου ή αντικειμένου είναι από τα πιθανά σενάρια του μήνα, τουλάχιστον κοντά στις 22/05, αλλά ακόμη κι αν κάτι δεν αλλάξει, η αγωνία σας για να παραμείνουν όλα ως έχουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, που παρουσιάζεται πιο ευάλωτη αυτό το διάστημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε την υγεία σας.
Λέων
23/07-22/08


Ο Μάιος στο μεγαλύτερο μέρος του δεν ήταν τόσο απαιτητικός σε σχέση με τον επερχόμενο Ιούνιο που θα σας ενεργοποιήσει προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα, στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών, οξύνει κάπως τα πνεύματα, αλλά από την άλλη πλευρά βοηθά να επιλύσετε εκκρεμότητες και να δώσετε λύσεις σε κάποιο ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί. Αν βρίσκεστε σε σχέση που βλέπετε ότι δεν έχει προοπτικές, ίσως πάρετε και την οριστική απόφαση να την εγκαταλείψετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ερωτευθείτε.
Παρθένος
23/08-22/09
Ο Μάιος ήταν σχετικά ήρεμος, αλλά από τώρα και στο εξής, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, σας ξεβολεύει, καθώς το φεγγάρι γεμίζει στο δυσαρμονικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις, τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε και τους στενούς συνεργάτες σας, ενώ αν δεν είστε σίγουροι για μια απάντηση που πρέπει να δώσετε σε μια επαγγελματική πρόταση, πάρτε τον χρόνο σας και προτιμήστε να την επεξεργαστείτε καλύτερα. Το σπίτι, η οικογένεια ή ένα ακίνητο χρειάζονται τη φροντίδα σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αποφασίσετε μια μετακόμιση.
Ζυγός
23/09-23/10


Ο Μάιος έως τώρα σας δυσκόλευε, κυρίως λόγω των απαιτήσεων που έχουν οι άλλοι από εσάς στον επαγγελματικό τομέα, ενώ σας έδωσε και κάποιες ευκαιρίες να προωθήσετε τις επιθυμίες σας. Μετά τις 22/05, που θα γυρίσει και ο Ερμής ορθός, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα πείθετε και περισσότερο με τα επιχειρήματά σας. Οικονομικά, πρέπει σιγά σιγά να κάνετε κάποιες κινήσεις ώστε να επιτύχετε στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου μια καλύτερη κατάσταση. Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και στις μετακινήσεις σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονωθεί το ηθικό σας.
Σκορπιός
24/10-21/11


Θεωρητικά, ο Μάιος δεν συγκαταλέγεται στους δύσκολους μήνες του 2016. Μπορεί να μην είναι χειροπιαστή η εύνοια, αλλά ίσως δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να έρθει αργότερα. Τα οικονομικά και η αναδιάρθρωσή τους είναι στο μενού των ημερών. Κοντά στις 22/05 αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα και πολλά υποσχόμενες επενδύσεις. Αργότερα ας είστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικητικοί. Αν υπήρχαν εκκρεμότητες σε οφειλές και χρέη, τότε μην τις αφήσετε στην τύχη τους. Αποφύγετε τις σπατάλες αυτή την εβδομάδα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.
Τοξότης
22/11-21/12


Σημαντική η εβδομάδα αυτή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας επηρεάζει αναμφισβήτητα, ειδικά όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Το διάστημα 20-24 Μαΐου είναι οι ημέρες που η ψυχραιμία αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο σας. Αποφύγετε εντάσεις, συγκρούσεις, ειδικά με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σας, και μη βιάζεστε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης. Στα οικονομικά χρειάζεστε μεγαλύτερη οργάνωση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Αιγόκερως
22/12-19/01
Ευτυχώς ο Μάιος μέχρι τώρα είχε καλές επιρροές για εσάς προκειμένου να ισορροπήσουν τα νεύρα, η ρευστότητα και η αστάθεια στη ζωή σας. Βέβαια, υπάρχει και μια ζόρικη Πανσέληνος υπό την επήρεια της οποίας κάποιοι θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας, ενώ άλλοι θα δεχτείτε ίσως και δριμύτατη κριτική για το έως τώρα έργο σας στη δουλειά ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπόρα είναι, θα περάσει. Ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και αποφύγετε το παρασκήνιο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκουραστείτε.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης στο υπόλοιπό του θα είναι αρκετά πιο ευχάριστος ως προς τις εμπειρίες που θα σας προσφέρει, αλλά όχι όμως και ξεκούραστος. Δηλαδή, ναι μεν θα κάνετε αυτό που θέλετε, από την άλλη, όμως, θα κουραστείτε για να το πετύχετε, είτε αυτό αφορά σπουδές, είτε δουλειά, είτε όποιον άλλο στόχο έχετε θέσει. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 22/05 δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά, μολονότι για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου μπορεί να παρουσιαστεί μια έκρυθμη κατάσταση σε μια φιλική ή ερωτική σχέση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αποδράσετε από τη ρουτίνα.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η εβδομάδα αυτή στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα επαγγελματικά και σας κάνει ίσως και λίγο ανυπόμονους για το πώς θα εξελιχθούν. Από την άλλη, ίσως τώρα προκύπτουν προτάσεις τις οποίες συζητάτε και πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το αν θα τις αποδεχτείτε ή όχι. Βρίσκεστε σε κομβικό σημείο στην καριέρα σας και οφείλετε να είστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον. Ερωτας και οικονομικά δεν είναι σε μεγάλες φόρμες, αλλά ίσως συντηρείτε και εσείς αυτό το κλίμα ρευστότητας με τις πράξεις ή τις παραλείψεις σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ελιχθείτε στη δουλειά.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ