Κριός
21/03-19/04


Και ενώ τα οικονομικά σάς έχουν γίνει εμμονή τον τελευταίο καιρό, τώρα έχετε πραγματικά την ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, να επιτύχετε αύξηση της πελατείας σας ή να εγκαινιάσετε μια παράλληλη δραστηριότητα που θα σας αποφέρει κέρδος. Το πορτοφόλι σας από εμμονή γίνεται σοβαρή προτεραιότητα και έτσι πρέπει να το δείτε κι εσείς, προκειμένου να σας αποφέρει τα αναμενόμενα. Βέβαια, εξαιτίας μιας δύσκολης γωνίας με τον Κρόνο μπορεί να έχετε και μια μικρή απώλεια στον ίδιο τομέα. Μην πτοείστε, όλα θα φτιάξουν.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πάρετε πρωτοβουλίες.
Ταύρος
20/04-20/05


Η εβδομάδα μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς, με την παρουσία του Δία σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και με αρκετούς πλανήτες σε βοηθητικές θέσεις για τα ζώδια της γης. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό και για άλλους λόγους, κυρίως επειδή επηρεάζεται ακόμη θετικά από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, να αναλάβετε νέες ευθύνες ή να έχετε ταυτόχρονα κάποιες αξιόλογες προσφορές. Στα οικονομικά θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι και να μη δράτε παρορμητικά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια νέα αρχή.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η συγκεκριμένη εβδομάδα έχει δύο πρόσωπα και σίγουρα το πιο γλυκό όσο και ανάλαφρο πρόκειται να σας το δείξει στο ξεκίνημά της, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Τότε ακριβώς μπορείτε να βάλετε μπροστά ένα νέο εγχείρημα, να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, να έρθετε πιο κοντά με φίλους και ανθρώπους από το κοινωνικό σας περιβάλλον και να χαρείτε με την παρέα δικών σας προσώπων. Στο τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, η ανησυχία και η αγωνία σας για την έκβαση ενός προβλήματος μπορεί να σας αποδιοργανώσει.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βρεθείτε σε ένα ρομαντικό περιβάλλον.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η νέα εβδομάδα σάς φέρνει εντελώς απροσδόκητα ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου, ενός ονείρου, που τώρα πια δεν φαντάζει και τόσο μακρινό. Ολο αυτό με τη βοήθεια ενός φίλου ή κάποιων ανθρώπων οι οποίοι είναι θετικά διακείμενοι απέναντί σας και σας δείχνουν άμεσα την εύνοια και τη συμπαράστασή τους, ενώ προσφέρουν και τη μεσολάβησή τους ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε. Ούτως ή άλλως, είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε προτάσεις, συμβουλές και δραστηριότητες που απαιτούν ομαδικό πνεύμα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα σχέση.
Λέων
23/07-22/08


Στο κατώφλι μιας σειράς αλλαγών στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή είναι λογικό και αναμενόμενο και άγχος να έχετε και να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Ετσι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μην παραξενευτείτε αν δεν μπορείτε να ηρεμήσετε ιδιαίτερα. Οι όψεις που σχηματίζονται αυτό το διάστημα σας αφορούν και φέρνουν εξελίξεις σε οικογένεια ή δουλειά, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσετε για να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Γι’ αυτό μη διστάσετε να φύγετε από μια κατάσταση που βρίσκεται σε τέλμα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κινητοποιηθείτε εργασιακά.
Παρθένος
23/08-22/09


Οι περισσότεροι προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται στον φιλικό σας Ταύρο, αλλά δυστυχώς ταυτόχρονα είστε και κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Αρη και Κρόνου στον Τοξότη και ίσως έρθετε στη δύσκολη θέση να πάρετε μια απόφαση που θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και θα αφορά είτε το περιβάλλον του σπιτιού είτε τη δουλειά σας. Οποια κι αν είναι η απόφαση που θα πάρετε, είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα δείτε τις συνέπειες και πιθανώς να χρειαστεί να αναθεωρήσετε, γι’ αυτό μην κλείνετε ελαφρά τη καρδία όλες τις πόρτες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε τα οικονομικά σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Καλώς ή κακώς, και αυτή η εβδομάδα σάς υποχρεώνει να δραστηριοποιηθείτε έντονα στα οικονομικά, αφού οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας κάποιες αλλαγές στα εισοδήματά σας (και θετικές, με καινούργιες προσφορές, αλλά και αρνητικές, με πολλά έξοδα, κυρίως για οικογενειακούς λόγους, ή επειδή αυτή την περίοδο ασχολείστε με το σπίτι ή με κάποια μετακόμιση –μπορεί και μετακόμιση εργασιακού χώρου). Μέσα σε όλα, μπορεί να έχετε και ένα θετικό νέο που αφορά ένα ακίνητο ή την οικογένειά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας.
Σκορπιός
24/10-21/11


Μπερδεμένα συναισθήματα, ανησυχία και μια αίσθηση ότι κινείστε επάνω σε πάγο έχει το μενού της εβδομάδας. Ακόμη κι αν εσείς έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε να κάνετε με μια σχέση ή μια συνεργασία, φαίνεται ότι ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας δεν σκέπτονται αναλόγως. Μετά τις 13/05, πάντως, τα πράγματα διαφοροποιούνται υπέρ σας και ακόμη κι αν δυσαρεστηθείτε στην αρχή της εβδομάδας, προς το τέλος της θα είστε σαφώς πιο ευχαριστημένοι. Από 14/05 και έπειτα ορίζετε πιο ικανοποιητικά την επαγγελματική σας ζωή.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.
Τοξότης
22/11-21/12


Η εβδομάδα φέρνει αρκετές εξελίξεις στα επαγγελματικά, με άμεση επίδραση και στα οικονομικά σας. Προσέξτε κατ’ αρχάς μη χάσετε από επιπολαιότητα ή απροσεξία κάποιο ακριβό προσωπικό σας αντικείμενο και επίσης προσπαθήστε να δείτε –όσο κι αν δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά –τις θετικές πλευρές μιας επαγγελματικής ανακατάταξης. Υγεία και δουλειά επιδέχονται βελτιώσεις, γεγονός που ναι μεν σας ζορίζει, από την άλλη, όμως, σας δημιουργεί και μια αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας σε τομείς όπως τα προσωπικά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Με τους πλανήτες στον φιλικό σας Ταύρο να πραγματοποιούν θετικές όψεις με Δία και Πλούτωνα στο ζώδιό σας, συνειδητοποιείτε πόσο δημιουργικοί, πόσο ερωτικοί και πόσο προστατευτικοί μπορείτε να γίνετε απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας και, κυρίως, απέναντι σε νεότερα άτομα. Οι πλανήτες στον Ταύρο, στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας, υπόσχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που αφορούν τα παραπάνω θέματα, και δίνουν ακόμη την υπόσχεση να σας κάνουν πιο χαρούμενους στο μέλλον.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε την κοινωνικότητά σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Η κούραση είναι τεράστια, η αγωνία για την έκβαση κάποιων θεμάτων ακόμη μεγαλύτερη, και ορατό φως στο τούνελ προς το παρόν δεν υπάρχει –ή μήπως υπάρχει; Οι θετικές όψεις της εβδομάδας έρχονται να δώσουν καταφατική απάντηση στο ερώτημα αυτό και να προσφέρουν βοήθεια ώστε να πάρετε επιτέλους τις πρωτοβουλίες που αναβάλλατε καιρό, να κινήσετε τα νήματα στην προσωπική, στην οικογενειακή και στην επαγγελματική σας ζωή και να γίνετε κύριοι της τύχης σας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε τις λύσεις στη διάθεσή σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο,τι έχει σχέση με ένα καινούργιο σχέδιο, μια νέα επαγγελματική ενασχόληση, ένα εκδοτικό ή συγγραφικό εγχείρημα, τις σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι επηρεάζεται πιο πολύ αυτή την εβδομάδα από τις καλές όψεις των πλανητών, δίνοντάς σας ικανοποίηση. Αν το προηγούμενο διάστημα κάνατε διάφορες συζητήσεις και περιμένατε απάντηση ή κάποιες προτάσεις, κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα, αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Φυσικά, εντελώς ευχαριστημένοι δεν μπορείτε να είστε ποτέ…
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σκεφτείτε μια επαγγελματική πρόταση.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ