Κριός
21/03-19/04
Eάν τα οικονομικά ήταν έως τώρα πηγή άγχους, τότε μέσα στην εβδομάδα αυτή θα αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα ελπιδοφόρα μηνύματα βελτίωσης, ίσως και εξεύρεσης ενός νέου πόρου, είτε από μια καινούργια δουλειά είτε από μια αύξηση ή προαγωγή στην ήδη υπάρχουσα. Φυσικά, χρειάζεται να προσέχετε ακόμη τα έξοδά σας, όσο βρίσκεται ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα, και επίσης να αποφύγετε σημαντικές αγορές. Πάντως, το διάστημα αυτό προσφέρεται για να τακτοποιήσετε οφειλές του παρελθόντος.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να επιδοθείτε σε διαπραγματεύσεις.
Ταύρος
20/04-20/05
Αυτή την εβδομάδα διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και πιστέψτε όχι μόνο στον εαυτό σας, αλλά και στην καλή και θετική πλευρά της ζωής, που πιθανώς είχατε αρχίσει να ξεχνάτε για διάφορους λόγους. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς διευκολύνει σε προσωπικά και εργασιακά θέματα και σας εμπνέει να ταξιδέψετε. Εάν από καιρό επεξεργάζεστε κάποια σχέδια, είναι ώρα να τα βγάλετε από το συρτάρι του γραφείου και του μυαλού σας και να τα παρουσιάσετε στον κόσμο. Ευκαιρία να στραφούν οι «κοσμικές κάμερες» επάνω σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πάρετε τον έλεγχο στις σχέσεις σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Το διάστημα αυτό σάς μπερδεύει, καθυστερεί να σας δώσει σαφείς ενδείξεις για το αν οι προσπάθειες που κάνετε στη δουλειά ή στις σχέσεις αξίζουν τον κόπο, και πιθανώς φέρνει την αποκάλυψη ενός παρασκηνίου ή μυστικού που αλλάζει την κοσμοθεωρία σας. Ο Ερμής (ο κυβερνήτης σας) είναι ανάδρομος και παίζει άγρια με τους άλλους πλανήτες, προκαλώντας σας μελαγχολία ή απογοήτευση. Από την άλλη, η μεγαλύτερη «παγίδα» δεν είναι άλλη από την ίδια σας τη διάθεση, που πιάνει τα δύο άκρα, χωρίς να βλέπετε εναλλακτικές λύσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να υποδεχτείτε αλλαγές στη δουλειά.
Καρκίνος
22/06-22/07


Εάν τον τελευταίο καιρό γκρινιάζατε ότι οι φίλοι σας απομακρύνθηκαν από κοντά σας, ότι δεν σας θυμούνται, τότε χαρείτε, γιατί τόσοι πλανήτες στον Ταύρο, και ανάμεσά τους και η Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την πίστη σας στη φιλία και θα φέρει κοντά σας όχι μόνο παλιούς (και μετανιωμένους) αλλά και νέους φίλους. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, που η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον τομέα της φιλίας, δεν υπάρχει ιδανικότερη περίοδος για να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε ή να ξεφύγετε με τον σύντροφό σας!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ετοιμάσετε ένα πάρτι.
Λέων
23/07-22/08


Αυτή εδώ είναι η εβδομάδα που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε έναν δικό σας σημαντικό στόχο, ειδικά αν είναι εργασιακής ή οικονομικής φύσης. Στις 06/05, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα καριέρας – οικογένειας και φέρνει νέες ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής αποκατάστασης. Βέβαια, επειδή υπάρχει κάποια «Κρόνια» χροιά σε αυτό το φεγγάρι, καλά θα κάνετε να είστε κάπως πιο καχύποπτοι και κυρίως ρεαλιστές στις μεγάλες υποσχέσεις και στα οικονομικά ανταλλάγματα που σας υπόσχονται αφειδώς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας.
Παρθένος
23/08-22/09


Η νευρικότητα και οι έντονες αντιπαραθέσεις στη δουλειά ή στο σπίτι σάς έχουν κουράσει αρκετά τον τελευταίο καιρό, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην ξεκουραστείτε ούτε κατά τις διακοπές του Πάσχα, αφού ακόμη κι αν δεν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχετε στο σπίτι και στην οικογένεια. Το ξεκίνημα του Μαΐου, πάντως, είναι σαφώς πιο άνετο από ό,τι το τελευταίο κομμάτι του Απριλίου και σας επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, επαφών και επικοινωνίας, ακόμη και τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να επιμορφωθείτε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γνωρίσετε την επιτυχία.
Ζυγός
23/09-23/10


Πρακτικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν με την πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου και αφορούν κυρίως ζητήματα οικονομικά, τακτοποίηση οφειλών του παρελθόντος, επανεξέταση της οικονομικής σας διαχείρισης κ.τ.λ. Ολο αυτό, βέβαια, θα σας βοηθήσει να διώξετε ένα μεγάλο μέρος του άγχους σας. Για κάποιους μπορεί να είναι μια περίοδος αναθεώρησης και σε θέματα προσωπικά. Πολύ πιο άνετα θα είναι τα πράγματα για εσάς στο τέλος Μαΐου, με τους πλανήτες να έχουν προχωρήσει στους Διδύμους.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κλείσετε ένα παλιό χρέος.
Σκορπιός
24/10-21/11


Μια πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, τουλάχιστον για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού η Νέα Σελήνη σάς αφορά ιδιαιτέρως. Αν από καιρό σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι καινούργιο, και πιθανώς πιο αποδοτικό οικονομικά, τότε δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα για να το επιδιώξετε. Εάν αναζητούσατε οικονομική στήριξη, όμως, ή δανεικά κεφάλαια για να αρχίσετε κάτι δικό σας, προσέξτε τους όρους και τα ψιλά γράμματα στις συμφωνίες, γιατί ο Αρης ανάδρομος και ο Κρόνος σε αυτόν τον τομέα δεν συγχωρούν λάθη και απροσεξίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Τοξότης
22/11-21/12


Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, ειδικά όσες έχουν μια μακροχρόνια βάση, δοκιμάζονται για το βάθος και την αξία τους από τον Κρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάνε άσχημα. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα μπορείτε να μιλήσετε και να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας σε μια αξιόλογη σχέση ή δουλειά, εάν δεν θέλετε να τις χάσετε. Η Νέα Σελήνη του Μαΐου αναφέρεται στις καθημερινές σας συνήθειες, στην υγεία και στα θέματα της εργασίας, όπου μπορείτε διαφοροποιώντας τη στάση σας να επιτύχετε καλά αποτελέσματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να θέσετε νέους στόχους.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Νιώθετε ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα για την ψυχολογία σας, η οποία επιβαρύνθηκε ποικιλοτρόπως το προηγούμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη έχει για εσάς απόλυτα ερωτική ταυτότητα, και μάλιστα με αρκετές δόσεις εξιδανίκευσης, λόγω της «Ποσειδώνιας» επιρροής επάνω της. Ετσι, ο έρωτας, η δημιουργία, η έμπνευση, ειδικά για εσάς που κάνετε μια καλλιτεχνική δουλειά, αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και γίνονται πηγή χαράς και ενθουσιασμού. Με Αρη και Κρόνο στον τομέα της υγείας, ενδιαφερθείτε για τη διατροφή σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προγραμματίσετε ένα τσεκάπ.
Υδροχόος
20/01-18/02


Η εβδομάδα σάς προκαλεί να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις για το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα σας. Προκειμένου να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι άχρηστο και επιζήμιο δεν σας επιτρέπει να ανθήσετε, μη διστάσετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες, ακόμη και αν χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ώρες ή να έρθετε σε κάποια κόντρα με συνεργάτες και προϊσταμένους. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας βάλει σε πειρασμούς να πάρετε οικονομικά ρίσκα, μην το κάνετε, όμως, χωρίς να έχετε έστω και μια ελάχιστη εξασφάλιση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λύσετε τα θέματα ενός ακινήτου.
Ιχθύες
19/02-20/03
Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου έχει αρκετή κινητικότητα σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης. Εάν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, την εκπαίδευση, τη διαφήμιση, το εμπόριο, τότε μπορείτε να περιμένετε αξιόλογες προσφορές, αλλά για να τις εκμεταλλευτείτε πρέπει να πάρετε και κάποιες πρωτοβουλίες. Μέσα σε όλα, μπορείτε να ξεκλέβετε χρόνο και να κάνετε ταξίδια που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερο σθένος τις προκλήσεις της καριέρας σας, που συνεχίζονται έως τον Σεπτέμβριο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να οργανώσετε μια εκδρομή.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ