Επειδή έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα και πολλοί θα ταξιδέψουν, καλό είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με αυτές τις επιρροές και φυσικά να μη βιαζόμαστε. Παρότι είναι μια καλή περίοδος για αναθεώρηση σχεδίων και κλείσιμο εκκρεμοτήτων, το διάστημα δεν προσφέρεται για καινούργια ξεκινήματα ή για πολύ σημαντικές αποφάσεις που απαιτούν δράση. Το Μεγάλο Σάββατο η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο για να φτιάξει κάπως τα κέφια των Ταύρων, των Παρθένων και των Αιγόκερων.

Κριός
21/03-19/04


Ο Ερµής ξεκινά την ανάδροµη φαινοµενικά πορεία του και αναµοχλεύει δύο θέµατα: το ένα αφορά τις δοσοληψίες που έχετε µε τράπεζες ή τις αγορές σας. Το δεύτερο αφορά τον βαθύτερο συναισθηµατικό σας κόσµο, που µε κάποιον τρόπο γίνεται πιο ευάλωτος αυτό το διάστηµα και ίσως υπερβάλλετε στην έκφραση των επιθυµιών σας ή παίρνετε προσωπικά ό,τι κι αν συµβαίνει γύρω σας. Με ανάδροµο Αρη, πιθανές καθυστερήσεις ή αναβολές σε ταξίδια, θέµατα σπουδών και επαγγελµατικών σχεδίων µπορεί να είναι πιο έντονες έως το τέλος Μαΐου.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προσέξετε τα έξοδά σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Ο ανάδροµος Αρης σάς αφήνει κάπως εκτεθειµένους σε θέµατα οικονοµικά –και κυρίως σε ό,τι αφορά φόρους, κληρονοµικά, δάνεια, κάρτες –και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να µην πάει κάτι στραβά. Αποφύγετε τις συµφωνίες, ιδιαίτερα τώρα, που είναι και ο Ερµής ανάδροµος στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 30/04, θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εικόνα σας προς τα έξω και δεν εννοώ µόνο την εµφάνιση, αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ θα είναι γλυκιά µαζί σας και στα ερωτικά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να (ξε)φύγετε.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο κυβερνήτης σας Ερµής γυρίζει και αυτός σε ανάδροµη (φαινοµενικά) πορεία, που θα επηρεάσει αρκετά τα προσωπικά ή τα επαγγελµατικά σας, φέρνοντας καθυστερήσεις ή µαταιώσεις σε πράγµατα που σχεδιάζατε. Βέβαια, θα σας δώσει την άνεση χρόνου να ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε µέρος των πλάνων σας. Προσπαθήστε να µην κλείνεστε στον εαυτό σας και θυµηθείτε ότι ακόµη και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε φτάσει σε τέλµα, κάποιος άλλος µπορεί να ξεµπλοκάρει τον τρόπο σκέψης σας, επειδή θα είναι πιο ήρεµος και αποστασιοποιηµένος.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να είστε ειλικρινείς µε τον σύντροφό σας.
Καρκίνος
22/06-22/07


Σύνθετη η εβδοµάδα αυτή για εσάς, αφού από τη µία η Αφροδίτη, από τη νέα θέση της στον Ταύρο, θα ευνοήσει τα οικονοµικά ή τα ερωτικά σας και γενικώς θα λειτουργεί σαν από µηχανής θεός σε κάποιες καταστάσεις, φέρνοντας ευκαιρίες ώστε να τις ξεπεράσετε, ενώ, από την άλλη, η σωρεία ανάδροµων πλανητών θα επιβαρύνει κι εσάς µαζί µε τους άλλους σε θέµατα επαγγελµατικά ή ζητήµατα σχέσεων µε συναδέλφους. Ισως οδηγηθείτε σε ένα ξεκαθάρισµα που αναβαλλόταν από µέρα σε µέρα τους τελευταίους µήνες και σας είχε δηµιουργήσει εκνευρισµό.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναζητήσετε εργασία.
Λέων
23/07-22/08


Στο τέλος Απριλίου και κατά το µεγαλύτερο µέρος του Μαΐου θα έχετε την αίσθηση ότι ένα αόρατο ψαλίδι έχει βάλει στο µάτι τα οικονοµικά σας και κόβει σε κάθε ευκαιρία και από ένα κοµµατάκι του budget σας! Επειδή δεν έρχονται άµεσα αντίρροπες και εξισορροπητικές δυνάµεις, αρκεστείτε στη συντηρητική διαχείριση και σίγουρα αποφύγετε τις επενδύσεις, όσο πολλά κι αν υπόσχονται… Αυτή την εβδοµάδα καλύτερα να βρείτε την άκρη σε θέµατα της δουλειάς. Η Αφροδίτη στον τοµέα της καριέρας θα αναβαθµίσει σίγουρα την επαγγελµατική σας εικόνα!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βελτιώσετε την επαγγελµατική σας ζωή.
Παρθένος
23/08-22/09


Επαγγελµατικά και οικογενειακά τα θέµατα της περιόδου, αφού εκεί, µε τον ανάδροµο Αρη και τον Κρόνο, φαίνεται να υπάρχει και η µεγαλύτερη δυσαρέσκεια ή µια αίσθηση ανικανοποίητου, είτε λόγω συνθηκών είτε λόγω δικής σας έλλειψης ενδιαφέροντος –µπορεί, πάλι, να φταίνε λεπτοµέρειες που για κάποιους είναι ψιλά γράµµατα, για εσάς, ωστόσο, είναι ουσιαστικές. Μπαίνετε στη Μεγάλη Εβδοµάδα σκεπτόµενοι σενάρια αλλαγών, όµως δεν είναι η κατάλληλη στιγµή για σηµαντικές αποφάσεις. Μετά τις 30/04, τα πράγµατα θα βελτιωθούν αισθητά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αλλάξετε πλεύση στα οικονοµικά.
Ζυγός
23/09-23/10


Το µπέρδεµα συνεχίζεται σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, αφού τίποτε δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά από τη µία πλευρά, και από την άλλη τίποτε δεν πηγαίνει κι άσχηµα! Δεν µας συµβαίνει πολλές φορές στη ζωή µας να µην ξέρουµε ακριβώς τι να κάνουµε, αλλά στη δική σας περίπτωση είναι καθαρά θέµα χρόνου να δείτε τι θα γίνει στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας… Αλλωστε, σε λίγους µήνες θα µπει ο Δίας στο ζώδιό σας, φέρνοντας τα πάνω κάτω, ενώ θα σας αναγκάσει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Προς το παρόν, κάνετε σενάρια και σκεφτείτε τις επιπτώσεις τους.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να γοητεύσετε έναν συνεργάτη.
Σκορπιός
24/10-21/11
Η Μεγάλη Εβδοµάδα είναι µια περίοδος συγκατάβασης, ακόµη και αν δεν την εννοείτε σε απόλυτο βαθµό. Μπορεί, για παράδειγµα, να σας κάνουν µια επαγγελµατική πρόταση και ενώ ακόµη τη σκέφτεστε, χωρίς όµως να ξέρετε εάν πρέπει να τη δεχτείτε, να πείτε «ίσως», προκειµένου να µην κλείσετε οριστικά την πόρτα και να έχετε το πάνω χέρι µόλις πάρετε την τελική σας απόφαση. Επειδή και τα οικονοµικά είναι κάπως πιεσµένα αυτόν τον µήνα, τίποτε δεν πρέπει να σας ξεφύγει από όσα µπορεί να σας προσφέρουν τις δυνατότητες οικονοµικής βελτίωσης.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε τις σχέσεις σας προτεραιότητα.
Τοξότης
22/11-21/12


Η ανάδροµη πορεία Αρη και Κρόνου στο ζώδιό σας φέρνει εσωτερική ένταση και αναταραχή τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελµατικά σας. Πολλές οι αλλαγές και στα δύο µέτωπα –άλλες τις περιµένετε και άλλες θα σας έρθουν ουρανοκατέβατες –πάντως, αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε έτοιµοι για όλα και σίγουρα να κρατάτε για τον εαυτό σας πολλά από αυτά που βλέπετε και ακούτε γύρω σας, όπως και τις κρίσεις σας, αφού κινδυνεύουν λόγω ανάδροµου Ερµή να παρεξηγηθούν ή και να αλλοιωθούν από διάφορους καλοθελητές.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να «µετρήσετε» τους φίλους σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01
Το τέλος του Απριλίου είναι σαφώς πιο ανάλαφρο και ευχάριστο σε σχέση µε το προηγούµενο διάστηµα. Βέβαια, µε Αρη ανάδροµο, θα υποχρεωθείτε να κάνετε αρκετή υποµονή για να περάσετε τις συµπληγάδες στα επαγγελµατικά ή στα θέµατα της υγείας. Ο τοµέας που σας δίνει, πάντως, ευχαρίστηση και κάπως εξισορροπεί τα υπόλοιπα, που µπορεί να µην πηγαίνουν όπως τα θέλετε, είναι αυτός των ερωτικών. Αυτό θα φανεί ακόµη πιο έντονα στο τέλος της εβδοµάδας, όταν περάσει και η Αφροδίτη στον Ταύρο, και θα σας φτιάξει περισσότερο τη διάθεση.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να συναντήσετε αγαπηµένα πρόσωπα.
Υδροχόος
20/01-18/02


Αυτή την εβδοµάδα θα πάρετε µια ανάσα σε ό,τι αφορά οικονοµικά και ερωτικά, µε τη θετική παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού, αλλά οπωσδήποτε οι βοήθειες σε σχέση µε αυτά που προκύπτουν σε δουλειά, σχέσεις κ.τ.λ. είναι ελάχιστες. Ο Μάιος αλλά και ο Ιούνιος, καλώς ή κακώς, θα είναι καθοριστικοί για την πορεία σας σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως σε επαγγελµατικά και οικονοµικά που υποφέρουν από τις πιέσεις και την ανάδροµη πορεία πολλών πλανητών. Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο όπλο σας είναι η ηρεµία και η ψυχραιµία.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναθεωρήσετε τους δεσµούς σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Καιρός να ανιχνεύσετε µέσα σας τη διπλωµατία, την ευελιξία, την προσαρµοστικότητα και τους καλούς τρόπους, µαζί µε δυναµισµό και αυτοπεποίθηση. Αν δεν είστε αποφασιστικοί και αποφασισµένοι για αυτά που θέλετε να αποκτήσετε στη ζωή σας, κανείς δεν θα σας τα χαρίσει, ειδικά αυτή την περίοδο, που δεν σας βλέπουν µε πολύ καλό µάτι συνάδελφοι και προϊστάµενοι. Ο ανάδροµος Αρης παρέα µε τον Κρόνο καιροφυλακτούν στα επαγγελµατικά σας. Προχωρήστε σε εκκαθαρίσεις µε ιδιαίτερη προσοχή, αλλά χωρίς να αφήνετε κανέναν να πατάει στα κεκτηµένα σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αυξήσετε το εισόδηµά σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ