Κριός
21/03-19/04


Δύο θέματα αναμοχλεύει η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22/04. Το ένα αφορά τα οικονομικά σας, τις δοσοληψίες που έχετε με τράπεζες, Εφορία, Δημόσιο, τυχόν χρηματοδοτήσεις ή δάνεια που μπορεί να προέλθουν από τρίτους, ακόμη και τα οικονομικά της εταιρείας όπου εργάζεστε ή της δικής σας επιχείρησης, ενώ το δεύτερο σχετίζεται με τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο που με κάποιον τρόπο γίνεται πιο ευάλωτος τις ημέρες κοντά στις 22/04 και ίσως υπερβάλλετε στην έκφραση των επιθυμιών σας ή παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να περιορίσετε τα έξοδά σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 22/04 μπορεί να αναδείξει αδυναμίες, προβλήματα ή τις δυνατότητες μιας σημαντικής σχέσης στη ζωή σας και σας αναγκάζει να πάρετε αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό ακόμη να υπάρχει και μια εμπλοκή του οικονομικού παράγοντα σε αυτή τη σχέση, μια και το ζώδιο του Σκορπιού συνδέεται και με το χρήμα. Κάποιοι ίσως αναλάβετε μια σημαντική δέσμευση μέσα στην εβδομάδα. Ο ανάδρομος Αρης στον τομέα των οικονομικών μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή έλλειψη ρευστότητας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναθερμάνετε μια σημαντική σχέση.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η Πανσέληνος αναστατώνει κάπως τη διάθεσή σας εξαιτίας αλλαγών ή ενός κλίματος ρευστότητας στον επαγγελματικό τομέα. Ισως οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά σάς κάνουν να νιώθετε ότι ο ελεύθερος χρόνος σας είναι πιεσμένος. Από την άλλη, τα θέματα υγείας, της δικής σας ή ενός ατόμου από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας, θα είναι ο αποδέκτης της επιρροής του φεγγαριού, που από τη θετική πλευρά της θα μπορούσε να σας ωθήσει να κάνετε κάτι αποτελεσματικό για την τόνωση της φυσικής σας κατάστασης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διευθετήσετε λεπτομέρειες.
Καρκίνος
22/06-22/07


Η Πανσέληνος θα αφορά κυρίως τους γεννημένους τον Ιούνιο και σχετίζεται με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας κατάσταση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τη χαρά της ζωής και τα παιδιά. Κάποιοι τώρα φτάνετε σε οριακό σημείο σε μια ερωτική σχέση και παίρνετε αποφάσεις. Ισως, από την άλλη, αν νιώθετε ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια ερωτική σχέση, σας δημιουργείται η ανάγκη να επαναστατήσετε και να απαιτήσετε διαφοροποιήσεις από τον σύντροφό σας! Με ανάδρομο Αρη στον Τοξότη προσοχή στην υγεία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να τονώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Λέων
23/07-22/08


Η εβδομάδα που ξεκινά είναι ίσως η πιο απαιτητική, αφού τόσο η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Σκορπιό όσο και η ανάδρομη πορεία του Αρη δυσχεραίνουν αρκετά τα πράγματα και έτσι βιώνετε μια έντονη κατάσταση άγχους και έντασης είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Φυσικά, θα μπορούσε να υπάρχει και μια ευχάριστη αιτία που συμβαίνει αυτό, όπως μια πιθανή μετακόμιση ή μια αλλαγή δουλειάς, αλλά η προσαρμογή στα νέα δεδομένα δεν είναι τόσο εύκολη, ειδικά για ανθρώπους όπως εσείς που λατρεύετε τη σταθερότητα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πάρετε αποφάσεις.
Παρθένος
23/08-22/09


Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τα πλάνα σας και η επιρροή της είναι έμμεση και όχι τόσο καταλυτική, τουλάχιστον για όσους δεν έχετε ωροσκόπο στα ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντος και του Υδροχόου. Το γεμάτο φεγγάρι θα μπορούσε να συμπίπτει με μια αυξημένη κινητικότητα στα επαγγελματικά, με κάποιο ταξίδι όπου θα συνδυάσετε δουλειά και αναψυχή, με προσφορές για μια δεύτερη δουλειά ή ένα έξτρα εισόδημα. Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσετε είναι το μεταφορικό σας μέσο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχθείτε προτάσεις για δουλειά.
Ζυγός
23/09-23/10


Αρκετά πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα, παρά την Πανσέληνο στον Σκορπιό, που έστω και εμμέσως θα σας αναστατώσει για μια-δυο ημέρες κοντά στις 22/04. Η Πανσέληνος αυτή «χτυπάει» στο πορτοφόλι σας, άρα στον οικονομικό τομέα θα στραφείτε για να βελτιώσετε κακώς κείμενα ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Μάλιστα, θα μπορούσε η δύναμη αυτού του φεγγαριού να μεγαλώσει μέσα σας την επιθυμία για καλύτερες αμοιβές στη δουλειά σας, ωστόσο μην προβείτε σε απαιτήσεις τώρα –ο επόμενος μήνας θα είναι πιο φιλικός για τα συμφέροντά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εντοπίσετε νέες πηγές εσόδων.
Σκορπιός
24/10-21/11


Για εσάς που έχετε γεννηθεί Οκτώβριο η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει μεγαλύτερη ανησυχία και κυκλοθυμία. Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η υγεία σας. Επίσης, μια σημαντική σχέση (ερωτική, ακόμη και ο γάμος σας) ή συνεργασία μπορεί να μπει σε μια οριστική φάση διακοπής ή διαφοροποίησης. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις με τη δύναμη αυτού του φεγγαριού, ενώ με Αρη ανάδρομο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.
Τοξότης
22/11-21/12


Δύο είναι οι τομείς που χρειάζονται τις φροντίδες και την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα. Ο ένας είναι της υγείας, την οποία πρέπει να φροντίσετε γιατί θα είστε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι –ίσως και από την υπερκόπωση ή από κάποια έντονη συγκινησιακή φόρτιση να έχετε εξασθενημένες άμυνες. Ο άλλος είναι ο τομέας της δουλειάς, που πιθανώς να παρουσιάσει ρευστότητα. Το θετικό είναι ότι η επιρροή δεν θα είναι τόσο ισχυρή ώστε να νιώθετε ότι απειλείστε. Στο εξής ο Αρης ανάδρομος στο ζώδιό σας μπορεί να ρίξει τα επίπεδα της ενέργειάς σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε την υγεία σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Αρκετά πιο ήπιες θα είναι οι επιρροές αυτής της εβδομάδας. Ακόμη και η Πανσέληνος λίγο σας ακουμπά –εκτός, βέβαια, αν έχετε σταθερό ωροσκόπο (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο). Ζητήματα που αφορούν κάποιο φιλικό πρόσωπο ή τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορεί να είναι η αφορμή για πολλές συζητήσεις και αναθεωρήσεις ακόμη και από την πλευρά σας. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη ορμή και σθένος τους δικούς σας στόχους. Λόγω ανάδρομου Αρη να είστε προσεκτικοί με το παρασκήνιο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να διασκεδάσετε με φίλους.
Υδροχόος
20/01-18/02


Η εβδομάδα είναι σίγουρα πιο απαιτητική, όχι μόνο εξαιτίας της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον άξονα καριέρας – οικογένειας, αλλά και εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Αρη. Μια μεγαλύτερη αναστάτωση στον χώρο εργασίας μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά νεύρα και άγχος, όμως δεν πρέπει να την αφήσετε να επηρεάσει τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μια αλλαγή πόστου ή μια μετακόμιση είναι μερικά από τα σενάρια που μπορούν να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Προσοχή σε μια φιλική σχέση τώρα με τον ανάδρομο Αρη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά.
Ιχθύες
19/02-20/03


Η επιρροή της Πανσελήνου έχει περισσότερο αντίκτυπο στην ψυχολογική σας διάθεση. Δεν φαίνεται να σας προβληματίζει με γεγονότα και αντιξοότητες, αλλά ίσως δεν σας αφήνει να αισιοδοξήσετε όσο θα έπρεπε για έναν στόχο ή μια επαγγελματική επιδίωξη. Θα μπορούσε να φέρει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια απόφαση για σπουδές, αν είστε στην κατάλληλη ηλικία, ή μια εντονότερη ενασχόληση με ένα νομικό ζήτημα. Η επιρροή της, πάντως, δεν θα διαρκέσει πολύ. Να είστε προσεκτικοί μόνο κοντά στις 22/04 για δυο-τρεις ημέρες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Μα αποδράσετε εκτός συνόρων.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ