Κριός
21/03-19/04


Οικονοµικής φύσεως θα είναι τα θέµατα που σας απασχολούν, µε τον Ερµή στον Ταύρο για αρκετά µεγάλο διάστηµα (λόγω και της ανάδροµης πορείας του), στον τοµέα αυτόν του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Για τους γεννηµένους το δεύτερο δεκαήµερο, ίσως προκύψουν περισσότερα έξοδα τις επόµενες δύο εβδοµάδες, για να ανανεώσετε έναν χώρο ή να κάνετε σηµαντικές αγορές. Για κάποιους άλλους, µπορεί αυτή η πλανητική κίνηση να σηµάνει την έναρξη µιας επαγγελµατικής δραστηριότητας (κύριας ή δευτερεύουσας) που θα ενισχύσει το εισόδηµά σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να επενδύσετε στην εργασία σας.
Ταύρος
20/04-20/05


Ο Ερµής στο ζώδιό σας προηγείται του Ηλιου και αυξάνει τους ρυθµούς στην καθηµερινότητά σας. Η πνευµατική εργασία, οι σπουδές, οι µετακινήσεις, τα ταξίδια και οι διαπραγµατεύσεις σας λαµβάνουν χώρα µε πιο ευνοϊκό τρόπο από τώρα και στο εξής, ενώ ένα ζήτηµα το οποίο αφορά το σπίτι σας ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, είτε ακόµη και ένα ακίνητο, φαίνεται ότι σας απασχολεί αρκετά. Τουλάχιστον οι καλύτερες όψεις αυτής της εβδοµάδας εγγυώνται µια πιο θετική έκβαση στα θέµατα που µπορεί να σας απασχολούν πιο έντονα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να πραγµατοποιήσετε ένα ταξίδι.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Δύο είναι οι τοµείς που επηρεάζονται από την παρουσία του κυβερνήτη σας Ερµή στον Ταύρο: η υγεία και η εργασία. Για κάποιους από εσάς ξεκινούν τώρα πυρετώδεις προετοιµασίες για την υλοποίηση επαγγελµατικών στόχων, και µάλιστα όλα φαίνεται ότι γίνονται κεκλεισµένων των θυρών και µε κάποια µυστικότητα, για να βγουν στο άµεσο µέλλον στο προσκήνιο. Σε θέµατα υγείας, µπορεί τώρα να µπαίνετε σε µια φάση ανανέωσης της εµφάνισής σας, να ακολουθείτε ειδική διατροφή ή να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες, αν υπάρχουν προβλήµατα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κρατήσετε χαµηλούς τόνους.
Καρκίνος
22/06-22/07


Ο Ερµής, σε µια θέση σχετικώς φιλική προς το ζώδιό σας, είναι αυτός που σας βοηθά στα δύσκολα και έτσι τα πράγµατα κινούνται ευνοϊκά στη ζωή σας. Κατ’ αρχάς, πρόκειται για µια καλή περίοδο για ό,τι σχετίζεται µε ταξίδια –µπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι για το Πάσχα ή να κανονίσετε µε φίλους να ταξιδέψετε για ένα διήµερο. Ακόµη, µπορεί αυτές τις ηµέρες να συζητήσετε τους επαγγελµατικούς σας στόχους µε άτοµα από το φιλικό ή το επαγγελµατικό περιβάλλον και να λάβετε βοήθεια ή υποστήριξη αν τη χρειάζεστε, ώστε να τους προωθήσετε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να εκδράµετε στη φύση.
Λέων
23/07-22/08


Μια νέα εποχή στον επαγγελµατικό τοµέα σηµατοδοτείται από τη µεγάλη παραµονή του Ερµή στον Ταύρο, το ζώδιο στο οποίο στο τέλος του µήνα θα γυρίσει ανάδροµος. Η δραστηριότητα σε αυτό το ζώδιο µπορεί να φέρει νέες προτάσεις για δουλειά, την ανάγκη ανάληψης περισσότερων ευθυνών στην ήδη υπάρχουσα εργασία ή τη µετάβαση από έναν εργασιακό χώρο σε έναν άλλο, προκειµένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Φυσικά, µπορεί τώρα απλώς να προετοιµάζεστε για τα παραπάνω ή να µπαίνετε σε έναν κύκλο συζητήσεων για αυτά.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε αλλαγές.
Παρθένος
23/08-22/09


Οι επόµενες ηµέρες σάς βρίσκουν σε κίνηση και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργεί και η επιρροή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερµή στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου. Ετσι, ακόµη και αν δεν ταξιδέψετε για το Πάσχα, µπορεί να οργανώνετε τώρα ένα ταξίδι για επαγγελµατικούς λόγους. Ιδιαίτερη κινητικότητα υπάρχει και σε θέµατα σπουδών, σεµιναρίων ή επιµόρφωσης, µε σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Σηµαντικές προτάσεις που αφορούν τα επαγγελµατικά µπορεί να συζητηθούν αυτή την εβδοµάδα, µία από τις θετικότερες του Απριλίου.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.
Ζυγός
23/09-23/10


Τον οικονοµικό τοµέα στο ωροσκόπιό σας ενεργοποιεί η παραµονή του Ερµή στον Ταύρο και, πράγµατι, τις επόµενες εβδοµάδες µπορεί να παρατηρήσετε µια αυξηµένη κινητικότητα σε σχετικά θέµατα. Διαπραγµατεύσεις, οικονοµικές συµφωνίες, λήψη δανείων, θέµατα καρτών ή πίστωσης εν γένει, ακόµη και ξεκαθαρίσµατα σε κληρονοµικά ή ζητήµατα χρηµατιστηρίου, επενδύσεων και ασφαλειών είναι κάποια από τα πεδία που θα σας απασχολήσουν. Κατά τα άλλα, η εβδοµάδα αυτή µπορεί να φέρει και αυξηµένες εντάσεις στον χώρο της δουλειάς.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κλείσετε οικονοµικές εκκρεµότητες.
Σκορπιός
24/10-21/11


Τον τοµέα των σχέσεων επηρεάζει η παρουσία του Ερµή στο ζώδιο του Ταύρου: δεσµοί, γάµος και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν, θετικά και αρνητικά. Μια νέα πρόταση για δουλειά και εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση είναι µερικά από τα σενάρια που µπορεί να µην είναι απαραίτητα εύκολο να υιοθετήσετε. Μπορεί, δηλαδή, να σας προτείνουν να αναλάβετε µια νέα και υπεύθυνη θέση εργασίας, αλλά να υπάρχει τεράστιος όγκος δουλειάς, ή ενδεχοµένως να αντιµετωπίσετε παροδικές κρίσεις µε τον σύντροφό σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναθεωρήσετε µια σχέση.
Τοξότης
22/11-21/12


Εχετε πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστηµα εξαιτίας της συνύπαρξης Αρη – Κρόνου στον Τοξότη και µάλλον είναι δύσκολο να χαλαρώσετε. Ακόµη κι αν δεν εργάζεστε, µπορεί να υπάρχουν εκκρεµότητες στο σπίτι ή την οικογένεια. Η είσοδος πλανητών στον Ταύρο συνηγορεί σε αυτό το κάπως βαρύ και κουραστικό κλίµα αυτή την εβδοµάδα, γι’ αυτό να είστε προετοιµασµένοι για γοργούς ρυθµούς. Αυτές τις ηµέρες µπορεί να αποφασίσετε να εξετάσετε θέµατα υγείας ή να µπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες αν θέλετε να χάσετε βάρος.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Αυτή η εβδοµάδα φαντάζει όαση στην έρηµο της ρουτίνας σας, µια και σας απαλλάσσει από πολλά φορτία και υποχρεώσεις και ενισχύει στο ωροσκόπιό σας τη διάθεση να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και να περάσετε καλά. Ερωτας, δηµιουργία (ειδικά αν είστε καλλιτέχνες) ή παιδιά µπορεί να γίνουν µε την παρουσία του Ερµή στον Ταύρο πηγή χαράς. Βέβαια, µε την Αφροδίτη σε κόντρα, µπορεί κάτι να λείπει από την αίσθηση πληρότητας και ευτυχίας, αλλά, πού θα πάει, στο τέλος του µήνα θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να περάσετε υπέροχα µε φίλους.
Υδροχόος
20/01-18/02


Οι πλανήτες στον Ταύρο, σε δυσαρµονία προς το ζώδιό σας, µπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο περισσότερο σε θέµατα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας. Ισως υπάρξουν καθυστερήσεις σε νέα ξεκινήµατα που επιθυµείτε να κάνετε ή µπορεί κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον να χρειάζεται τη φροντίδα σας. Βέβαια, υπάρχει και η θετική πλευρά σε όλα αυτά, που δείχνει την επιθυµία σας να ανανεώσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε µε ένα ακίνητο ή να µπείτε σε διαδικασία µετακόµισης.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανακαινίσετε τον χώρο σας.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ιδιαίτερα κοινωνική αυτή η εβδοµάδα και µε ευκαιρίες για εκδροµές και ταξίδια, καθώς ο Ερµής, στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ωθεί σε µετακινήσεις και συζητήσεις. Η Αφροδίτη παραµένει στον Κριό και έτσι, ακόµη και αν δεν ταξιδεύετε µε αποκλειστικό σκοπό την αναψυχή, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά. Ο Ερµής επηρεάζει επίσης οτιδήποτε αφορά επαγγελµατικές προσφορές, προβολή της δουλειάς σας και διαφήµιση. Μπορεί τώρα να αποφασίσετε να αλλάξετε µεταφορικό µέσο, να αγοράσετε Η/Υ, κινητό ή οποιοδήποτε άλλο µέσο επικοινωνίας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κανονίσετε αποδράσεις µε παρέα.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ