Πρόκειται για ένα καινούργιο φεγγάρι εκρηκτικό, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητά μας, να επιφέρει παντός είδους ανατροπές, συγκρουσιακές συμπεριφορές αλλά και αστάθεια στην ατμόσφαιρα. Φυσικά, αυτό επεκτείνεται και στον τομέα της τρομοκρατίας και περικλείει εντάσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Κριός

21/03-19/04

Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 07/04, τίποτε δεν θα είναι το ίδιο έπειτα από αυτή τη γενέθλια χρονιά σας, όσο και αν βολεύουν η καθηµερινότητα και η ρουτίνα που ζείτε. Δεν σας έχουν βάλει στο µάτι οι πλανήτες, εσείς νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδοµένα στη ζωή σας ώστε να εξελιχθείτε ως άνθρωποι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς βάζει στη λογική του ψαξίµατος. Τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας, µε ποιους θέλετε να συµπορευτείτε, τι άλλο χρειάζεται να κάνετε για να αισθανθείτε ικανοποιηµένοι µε τον εαυτό σας ή µε την καριέρα σας.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να θέσετε νέους στόχους.
Ταύρος

20/04-20/05
Το πρώτο µέρος του Απριλίου χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια και παρασκηνιακή δράση στο περιβάλλον της οικογένειας και της εργασίας. Η Νέα Σελήνη και ο συνωστισµός πλανητών στον Κριό σάς βάζουν σε διαδικασία επανεξέτασης σηµαντικών πτυχών της ζωής, των σχέσεων και της στάσης σας απέναντι σε όλα και σε όλους. Τα αποτελέσµατα της αναζήτησής σας θα γίνουν ορατά µετά τις 20/04, γι’ αυτό µη βιαστείτε να λάβετε παρορµητικές αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε. Υγεία και εργασία είναι οι δύο τοµείς που θα επηρεαστούν, γι’ αυτό προσοχή.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να κάνετε τον απολογισµό σας.
Δίδυμοι

21/05-21/06
Μολονότι η Νέα Σελήνη δεν πραγµατοποιείται σε κάποιο δυσαρµονικό ζώδιο προς το δικό σας, έστω και έµµεσα θα σας επηρεάσει, µε τη µορφή της ρευστότητας που θα υπάρχει στο περιβάλλον όπου ζείτε και κινείστε. Σηµαντικό ρόλο το πρώτο 15νθήµερο του Απριλίου παίζουν οι φίλοι, οι νέες γνωριµίες που κάνετε, οι σύλλογοι στους οποίους συµµετέχετε, η ενασχόλησή σας µε τα κοινά και οι δραστηριότητες που µοιράζεστε µε άλλους. Η Αφροδίτη στον Κριό σταθερά τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει αισιόδοξους και προάγει νέες ασχολίες και σχέδια.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να το ρίξετε λίγο έξω!
Καρκίνος

22/06-22/07
Δεν είναι εύκολο το πρώτο 15νθήµερο του Απριλίου, γι’ αυτό παραµείνετε συγκεντρωµένοι στις υποχρεώσεις σας, να είστε αρκετά συγκαταβατικοί µε ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σας στον χώρο εργασίας και µη δίνετε λαβές για σχόλια εις βάρος σας. Καριέρα, γάµος και κοινωνική καταξίωση είναι τα ευαίσθητα σηµεία του µήνα που µπορεί να επιβαρύνονται και από τις δικές σας φιλοδοξίες. Μια πειθαρχηµένη συµπεριφορά, όπως υποδεικνύει και το τρίγωνο του Κρόνου προς τη Νέα Σελήνη, θα σας σώσει από τα δύσκολα. Υποµονή έως τις 20/04.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να δεχθείτε επαγγελµατικές προτάσεις.

Λέων


23/07-22/08
Ο Απρίλιος δεν είναι ήρεµος, αλλά τουλάχιστον είστε σχετικά ευνοηµένοι από τις πλανητικές επιρροές. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Κριού, ακόµη και τα δύσκολα αντιµετωπίζονται µε µεγαλύτερη αισιοδοξία και ελπίδα για το µέλλον. Γι’ αυτό µη χάσετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε αυτή και την επόµενη εβδοµάδα εκκρεµότητες και ό,τι άλλο πονάει. Φυσικά, εκείνο που σας καίει περισσότερο –δηλαδή οι ερωτικές σχέσεις –είναι δύσκολο να το φέρετε στα µέτρα σας αυτή τη στιγµή, αλλά µπορείτε να αποφύγετε τα χειρότερα.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
Παρθένος

23/08-22/09
Τα οικονοµικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σας αυτόν τον µήνα (πιστωτικές κάρτες, Εφορία, κληρονοµικά, µπόνους κ.ά.). Η Νέα Σελήνη στον ίδιο τοµέα φέρνει ίσως αναπάντεχα ή απρόσµενα νέα σχετικά µε αυτό το θέµα. Ισως να σας επιστραφούν χρήµατα που σας όφειλαν ή µπορεί να γίνουν απαιτητά τώρα κάποια χρέη σας. Σίγουρα, πάντως, θα υπάρχει αυξηµένη κινητικότητα στον λογαριασµό σας. Μαζί µε τα οικονοµικά, αναµοχλεύονται και τα ερωτικά σας, αλλά κάτι µού λέει ότι µένετε στις υποσχέσεις και στα λόγια…

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να κλείσετε οικονοµικές εκκρεµότητες.
Ζυγός

23/09-23/10
Με έναν απίστευτο συνωστισµό πλανητών στο ζώδιο του Κριού και τη Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντί σας, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο στα θέµατα µιας στενής σχέσης ή συνεργασίας. Για τους γεννηµένους κοντά στο τέλος του δευτέρου δεκαηµέρου του ζωδίου σας, οι εξελίξεις που µπορεί να δροµολογηθούν τώρα θα είναι πολλές και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιµία σας, προκειµένου να µην πάρετε λάθος αποφάσεις και να µη µετανιώσετε για όσα θα πείτε και θα κάνετε. Η δηµιουργία νέων σχέσεων είναι πάντα στο πρόγραµµα.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να ασχοληθείτε µε τους οικείους σας.
Σκορπιός

24/10-21/11
Ο Απρίλιος απέχει πολύ από το να θεωρηθεί χαλαρός µήνας, καθώς υπάρχουν ηµέρες που πραγµατικά θα εξαντλήσουν όλα τα αποθέµατά σας, ψυχικά και σωµατικά. Τα επαγγελµατικά είναι το µείζον ζήτηµα του πρώτου 15νθήµερου, µε την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Κριό. Μια επαγγελµατική υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σας, ώστε να κλείσει µε θετικά αποτελέσµατα. Σηµαντικό είναι και το κοµµάτι που αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, οι οποίες επηρεάζονται δυσµενώς από το καινούργιο φεγγάρι.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να εστιάσετε στις εργασιακές σας σχέσεις.

Τοξότης


22/11-21/12
Παραγωγικός ο Απρίλιος, αν και αυτό που σας παίρνει το µυαλό είναι µάλλον ο έρωτας! Και πως να µην είναι έτσι, αφού οι περισσότεροι πλανήτες και η Νέα Σελήνη έχουν να κάνουν µε το ζώδιο του Κριού, που για εσάς συµβολίζει τον έρωτα, τα φλερτ, τη δηµιουργία και τα παιδιά. Δυστυχώς δεν είναι όλα τόσο αισιόδοξα όσο ακούγονται, αφού ο Κρόνος δεν σας επιτρέπει να νιώσετε σιγουριά για τις επιλογές ή τα αισθήµατά σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε αυτό το διάστηµα και στο επαγγελµατικό σας περιβάλλον, όπου µπορεί να υπάρχουν αναταραχές.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να επενδύσετε στη δουλειά σας.
Αιγόκερως

22/12-19/01
Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι προτεραιότητες της εβδοµάδας, µε τη Νέα Σελήνη να δηµιουργεί νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Στο φως έρχεται µια µετακόµιση, η αλλαγή περιβάλλοντος –ίσως εξαιτίας κάποιας αλλαγής στον επαγγελµατικό τοµέα -, διάφορες επιδιορθώσεις ή ανακατασκευές στον χώρο όπου µένετε ή κάποια κινητικότητα σχετικά µε συγγενικά σας πρόσωπα (κάποιος µπορεί να φεύγει, ένα νέο µέλος να προστίθεται κ.τ.λ.). Ακόµη, σηµαντική διαφορά µπορεί να δείτε και στα οικονοµικά σας, µε κάποια ουρανοκατέβατα έσοδα ή έξοδα.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να ξεκινήσετε µια νέα δραστηριότητα.
Υδροχόος

20/01-18/02
Δεν είναι µόνο η εκρηκτική Νέα Σελήνη στον Κριό αλλά και η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ουρανού µε τη Σελήνη αυτή που κάνει τα πράγµατα πιο έντονα και πιο ρευστά. Αυξηµένη κινητικότητα χαρακτηρίζει τον επαγγελµατικό τοµέα, καθώς µπορεί να χρειαστεί να τρέχετε από το πρωί έως το βράδυ για να καλύψετε εκκρεµότητες, σχέδια και προτάσεις. Βέβαια, το πρώτο 15νθήµερο είναι από κάθε άποψη πιο δύσκολο, ενώ στο δεύτερο έχετε βοήθειες που πρέπει να αξιοποιήσετε, παρά τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, για να ρυθµίσετε ό,τι χρειάζεται.

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να διαπρέψετε στο γραφείο.
Ιχθύες

19/02-20/03
Πέρα από τη Νέα Σελήνη, η ανάδροµη πορεία του Κρόνου και σε λίγο του Αρη δεν σας επιτρέπουν να φέρετε τα πράγµατα εκεί που θέλετε και σας βολεύει. Επαγγελµατικά, υπάρχει µεγάλη κινητικότητα, αλλά ίσως όχι τα αποτελέσµατα που περιµένετε, γι’ αυτό δεν πρέπει να πιέζετε καταστάσεις, αλλά να τις αφήνετε να εξελιχθούν. Σίγουρα µετά τις 22/04 οι λύσεις θα είναι ορατές και πιο προσιτές. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και ο οικονοµικός τοµέας, γιατί ο υπέρµετρος καταναλωτισµός σας το πρώτο 15νθήµερο µπορεί να αποβεί καταστροφικός…

Ευκαιρία της εβδοµάδας
Να διαδώσετε τα ταλέντα σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ