Αυτή η άνοιξη σίγουρα δεν είναι η πιο ευχάριστη και ήρεμη των τελευταίων χρόνων, παρ’ όλα αυτά, και μέσα στα δύσκολα, θα υπάρχουν ημέρες που στον προσωπικό τομέα τα πράγματα θα εξελίσσονται καλά. Σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, πάντως, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ρευστότητα και προβλήματα στη χώρα μας, ενώ λύσεις δεν διαφαίνονται πριν από το φθινόπωρο. Πιο προβληματισμένοι της εποχής θα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Κριός
21/03-19/04


Η εβδομάδα είναι γεμάτη απρόοπτα και αποκαλύψεις, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σας και φέρνει στο φως καταστάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας, τα οποία λειτουργούσαν με παρασκηνιακό τρόπο. Ο Ηλιος στο ζώδιό σας, βέβαια, σβήνει τα κακώς κείμενα και φωτίζει τις αθέατες πτυχές θεμάτων που σας προβλημάτιζαν. Με τη βοήθεια και της Αφροδίτης μετά τις 05/04 στα εφετινά σας γενέθλια θα είστε πιο ευδιάθετοι και γοητευτικοί, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την παρουσία της για να ερωτευθείτε και να προβληθείτε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια εκδρομή.
Ταύρος
20/04-20/05


Μολονότι η έλλειψη πόρων ή μετρητών σάς είναι κάπως δυσάρεστη στο τελευταίο κομμάτι του Μαρτίου, φαίνεται ότι αρχίζετε σταδιακά να διακρίνετε το φως στο τούνελ και αυτό σάς φτιάχνει τη διάθεση και ενισχύει την υπομονή σας για τον Απρίλιο, ο οποίος φέρνει χειροπιαστά κέρδη. Κατά τα άλλα, αυτή η εβδομάδα δείχνει ότι ετοιμάζεστε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Η παρουσία της Αφροδίτης έως τις 05/04 στο ζώδιο των Ιχθύων ανεβάζει το ηθικό σας και τροφοδοτεί ευχάριστα τις κοινωνικές, επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Σύνθετη διαφαίνεται αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού από τη μία νιώθετε την πίεση της δουλειάς να σας τρώει αρκετό από τον χρόνο που θα θέλατε να αφιερώσετε σε δραστηριότητες ή ανθρώπους που αγαπάτε και από την άλλη υπάρχουν και ευχάριστες πτυχές, όπως αυτή που αφορά την εισροή χρήματος με τη μορφή επαγγελματικού κέρδους. Αυτό το διάστημα μπορείτε να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες και μάλιστα κάποια από αυτές πιθανώς συνοδεύεται και από ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας, αν έχετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να απαλλαγείτε από άγχη.
Καρκίνος
22/06-22/07


Με τους πλανήτες να συγκεντρώνονται στο πιο υψηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, στο μεσουράνημα που συμβολίζει την καριέρα, το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται από τη φιλοδοξία σας να τα καταφέρετε στα επαγγελματικά και να κερδίσετε πόντους. Αν εμφανιστεί ένα πρόσωπο ή μια ευκαιρία στη ζωή σας, αυτό σημαίνει ότι κάτι έχετε να πάρετε από αυτά για να προχωρήσετε σε μια άλλη κατάσταση: μια νέα δουλειά ή δραστηριότητα, που σας γεμίζει χαρά και δημιουργικότητα, για παράδειγμα. Πρέπει, όμως, να ξεχωρίσετε την πραγματική ευκαιρία.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα.
Λέων
23/07-22/08


Καιρός να ερωτευθείτε –όχι επειδή μπαίνει η άνοιξη και υπάρχει το κατάλληλο κλίμα, αλλά επειδή έχετε πλέον και όλες τις πλανητικές προδιαγραφές. Τίποτε δεν μπορεί να παραμείνει το ίδιο και, φυσικά, τις αλλαγές θα τις επιδιώξετε πρώτοι εσείς. Εάν, λοιπόν, μια σχέση βάλτωσε και δεν θεωρείτε ότι σώζεται, μη διστάσετε να τη βγάλετε από τη ζωή σας, αφού σύντομα θα την αντικαταστήσετε με κάποια άλλη, πιο δυνατή. Νέες γνωριμίες, προκλήσεις και γενικώς μια έντονη ερωτική διάθεση είναι τα ατού της εφετινής άνοιξης και πρέπει να τα αξιοποιήσετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εξοικονομήσετε χρήματα.
Παρθένος
23/08-22/09


Αν και φημίζεστε για την ικανότητά σας να οργανώνετε τα πράγματα στη ζωή σας, αυτή την εβδομάδα πιθανώς να βρεθείτε με τόσο πολλές υποχρεώσεις, που θα μπερδευτείτε ακόμη κι εσείς ως προς το τι αποτελεί προτεραιότητα και τι όχι. Είναι κι αυτή η τάση σας να αρνείστε δύσκολα τις προσκλήσεις των άλλων, και έτσι θα πρέπει ή να κλωνοποιηθείτε ή να κάνετε μισές δουλειές. Επειδή, όμως, είστε και τελειομανείς, ούτε το δεύτερο είναι εφικτό. Γι’ αυτό βάλτε φρένο στις παρορμήσεις σας. Τα οικονομικά αρχίζουν να σας απασχολούν πιο πολύ.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί η επιρροή της έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιό σας. Ηδη Ηλιος και Ερμής έχουν περάσει στον Κριό και σε λίγο θα περάσει εκεί και η Αφροδίτη, τονίζοντας τη σημασία του ρόλου των άλλων στη ζωή σας. Οι αποφάσεις, οι ενέργειες ή οι παραλείψεις τους έχουν τώρα άμεση επιρροή στις δικές σας πράξεις. Πάντως, αυτή η εβδομάδα προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες και για να πάρετε την απόφαση για μια δέσμευση, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και μάλιστα με βελτιωμένη διάθεση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά.
Σκορπιός
24/10-21/11


Καιρός να αφήσετε πίσω σας ερωτικές απογοητεύσεις ή ερωτικά παιχνίδια χωρίς happy end και να δείτε το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας. Μια υπόσχεση δέσμευσης ή μια απόφαση για συμβίωση αποτελούν τα καλά νέα της περιόδου και, αν το επιθυμείτε, επιδιώξτε το με πάθος. Για όσους, όμως, έχετε λύσει το πρόβλημα της αισθηματικής αποκατάστασης η εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία μιας ξαφνικής επαγγελματικής πρότασης που θα ενισχύσει τα οικονομικά σας. Κατά τα άλλα, το διάστημα είναι ιδανικό για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις και ευχάριστες στιγμές.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ταξιδέψετε με καλή παρέα.
Τοξότης
22/11-21/12


Η αίσθηση ότι τα πράγματα είναι «κολλημένα» στη ζωή σας πιθανώς να κορυφωθεί μέσα στον Απρίλιο, με την ανάδρομη πορεία του Αρη στο ζώδιό σας. Ευτυχώς υπάρχουν διαστήματα που προσφέρουν ένα ευχάριστο διάλειμμα σε βασανιστικές έγνοιες και σας δίνουν ακόμη και ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια, γνωριμίες και φιλικές συγκεντρώσεις. Αν είστε μόνοι-ες και σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, κυκλοφορήστε περισσότερο και δεν θα χάσετε. Τα ερωτικά και τα οικονομικά θα πάνε καλύτερα μετά τις 05/04, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αντλήσετε χαρά από φίλους.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Ανανεώστε τον χώρο σας, είτε με αλλαγή της διακόσμησης είτε αποφασίζοντας πιο ριζικές αλλαγές (μετακόμιση, αγορά ή πώληση ενός ακινήτου). Ανοιξη μπαίνει και αφού τη δεδομένη φάση της ζωής σας δεν μπορείτε να αλλάξετε πράγματα που αφορούν την καριέρα ή την ερωτική σας ζωή, τουλάχιστον προχωρήστε σε μια, έστω και επιφανειακή, αλλαγή, που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε για τα υπόλοιπα. Η εβδομάδα προσφέρεται για να ταξιδέψετε ή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, με φιλική την Αφροδίτη από τους Ιχθύς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου είναι σαφώς πιο βατές, καθώς οι πλανήτες προχωρούν προς τον φιλικό σας Κριό και σας κάνουν πιο ευδιάθετους και πιο αποφασιστικούς να κυνηγήσετε τους καθημερινούς σας στόχους. Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό, και δεν είναι απίθανο να προκύψουν ξαφνικά κάποιες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε. Ενδεχομένως να προκύψει και ένα ταξίδι στο οποίο θα μπορούσατε να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συζητήσετε για μια δουλειά.
Ιχθύες
19/02-20/03
Αν έχετε κάποιο σχέδιο, μια ιδέα, έναν νέο στόχο, στα επαγγελματικά και στα προσωπικά, προωθήστε τα τώρα που έχετε ακόμη την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, διότι αυτό θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση σε ό,τι ετοιμάζετε. Εάν μάλιστα σκέφτεστε να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να διαφημίσετε τα προϊόντα της δουλειάς σας ώστε να προσελκύσετε πελάτες, δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα από αυτό που εκτείνεται έως και τις 05/04. Ιδανικό φαντάζει, παράλληλα, το ίδιο διάστημα για ταξίδια, καθώς και για να γευτείτε τις χαρές της ζωής με γεμάτο πορτοφόλι.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προγραμματίσετε μια εξόρμηση.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ