Πρόκειται για μια έκλειψη Σελήνης στις 23/03 που αναμένεται να επηρεάσει Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ετσι θα κλείσει ένας κύκλος εκλείψεων στα παρορμητικά ζώδια ο οποίος ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και έφερε πολλές και σημαντικές αλλαγές, καθώς και αρκετές ανατροπές στη ζωή τους.

Κριός
21/03-19/04

Είστε οι αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, με την είσοδο του Ηλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας. Το να είσαι πρωταγωνιστής, φυσικά, δεν σημαίνει ότι όλα είναι εύκολα, το αντίθετο συμβαίνει μάλλον, αφού όλοι έχουν αυξημένες προσδοκίες. Η εβδομάδα αυτή, πάντως, στοχεύει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και σας αναγκάζει να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξή τους ή οδηγεί τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας να το κάνει για εσάς. Βλέπετε, η έκλειψη-Πανσέληνος απέναντί σας, στον τομέα των σχέσεων, φέρνει εξελίξεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πάρετε αποφάσεις για μία σχέση.
Ταύρος
20/04-20/05


Με την έκλειψη στον Ζυγό, φαίνεται ότι το τέλος Μαρτίου δεν θα είναι τόσο ξεκούραστο όσο θα θέλατε, αφού τα επαγγελματικά αλλά και τα θέματα υγείας γίνονται προτεραιότητά σας. Αυξάνονται οι φιλοδοξίες σας, μεγαλώνουν οι ευθύνες σας και το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας απορροφάται από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι με την έκλειψη μπορεί να προκύψουν δυσκολίες ή μικροαναποδιές. Εκτός των άλλων, σας ωθεί να ασχοληθείτε και με τον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεκινήσετε άσκηση και διατροφή.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Μια πολύ πιο άνετη περίοδος ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας από σήμερα, μολονότι η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να κλέψει για μερικές ημέρες λίγη από τη λάμψη και την εύνοια που θα μπορούσατε να έχετε. Ερωτικά και οικονομικά, τα πράγματα αρχίζουν να είναι ενθαρρυντικά και μάλιστα αν είστε γεννημένοι τον Μάιο η έκλειψη στον Ζυγό στις 23/03 μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα στο προσκήνιο ή να αναζωπυρώσει μια παλιά σχέση. Ακόμη, οτιδήποτε σχετίζεται με ένα νέο δημιουργικό σχέδιο ή ένα παιδί θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ερωτευτείτε.
Καρκίνος
22/06-22/07
Η «άφιξη» πλανητών στο δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο του Κριού, μαζί με την επιρροή της έκλειψης στις 23/03, δεν θα σας αφήσουν να ησυχάσετε στο κομμάτι που αφορά την καριέρα ή την οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Πράγματι, τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, ή αναβολές, ανατροπές και καθυστερήσεις. Μέσα σε όλα μια έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/03 σάς αναγκάζει να σκεφτείτε θέματα σπιτιού και οικογένειας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο.
Λέων
23/07-22/08


Η είσοδος των πλανητών στον Κριό σάς αναζωογονεί και προσθέτει στην αυτοπεποίθηση και την καλή σας διάθεση. Σας κάνει ακόμη να ονειρεύεστε αποδράσεις. Ακόμη, οι πλανήτες στον Κριό αφήνουν να διαφαίνεται μια καλύτερη κατάσταση στον οικονομικό τομέα, μην κάνετε, όμως, σημαντικές αγορές μέσα στην περίοδο επιρροής της Πανσελήνου-έκλειψης. Βέβαια, δεν πρόκειται για μια αρνητική έκλειψη για το δικό σας ζώδιο, και μάλιστα μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε και ένα ταξίδι, έστω και κοντινό, με αγαπημένα πρόσωπα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε ταξίδια αναψυχής!
Παρθένος
23/08-22/09


Με την έλευση τόσων πλανητών στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το χρήμα και τα υλικά αγαθά, μαζί με την Πανσέληνο-έκλειψη που πραγματοποιείται στις 23/03, δείχνει ότι θα υπάρξει στο εξής μεγαλύτερη κινητικότητα στα οικονομικά. Μια αύξηση, μια νέα πηγή εσόδων από μια δεύτερη ή τρίτη απασχόληση, χρήματα που σας οφείλονταν και τα παίρνετε πίσω είναι μερικά από τα σενάρια της εβδομάδας. Ερωτικά, θα δείτε κατά πόσο μπορεί να σταθεροποιηθούν νέες σχέσεις ή θα επιστρέψετε σε μια παρελθοντική κατάσταση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανασάνετε οικονομικά.
Ζυγός
23/09-23/10


Με τόσους πλανήτες να παίρνουν θέση στο ζώδιο του Κριού, το οποίο για εσάς συμβολίζει τις ερωτικές σχέσεις, τον γάμο και τις επαγγελματικές συνεργασίες, και την Πανσέληνο-έκλειψη στο ζώδιό σας στις 23/03, οι τελευταίες εβδομάδες του Μαρτίου παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και κινητικότητα στον τομέα των διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Για κάποιους η οριστικοποίηση μιας κατάστασης μπορεί τώρα να φιγουράρει πιο σοβαρά από ποτέ, ωστόσο τις ημέρες της έκλειψης αποφύγετε σύναψη συμβολαίων ή νέα ξεκινήματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να απολαύσετε ένα ρομαντικό γουικέντ.
Σκορπιός
24/10-21/11


Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου θα υπάρξει τεράστια κινητικότητα στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και των επαγγελματικών σας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Πανσελήνου-έκλειψης αν θέλετε να χάσετε βάρος, να βάλετε ένα πρόγραμμα άσκησης στη ζωή σας, να κάνετε τσεκάπ και ό,τι άλλο χρειάζεται για να νιώθετε ασφαλείς με την κατάσταση της υγείας σας. Ακόμη, προσοχή στο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς. Θέματα που αφορούν καριέρα, καθημερινές υποχρεώσεις και υγεία από σήμερα γίνονται πιο σημαντικά.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κόψετε μια βλαβερή συνήθεια.
Τοξότης
22/11-21/12


Ενα ξεχωριστό διάστημα ξεκινά για εσάς από σήμερα, με τους πλανήτες να εισέρχονται στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού. Ο τομέας της δημιουργίας, του έρωτα, της διασκέδασης, των φίλων και των παιδιών φωτίζεται με τον καλύτερο τρόπο στο εξής και τα σενάρια ποικίλλουν. Νέοι έρωτες, φιλίες, επανεκτιμήσεις σχέσεων του παρελθόντος, νέα επαγγελματικά σχέδια και στόχοι, καθώς και ταξίδια αναψυχής έρχονται στην πορεία των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Μαζί βελτιώνονται και οι οικονομικές σας προοπτικές και μειώνονται τα έξοδα.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Στο επόμενο διάστημα θα υπάρχουν αρκετά έξοδα που πρέπει να καλύψετε πιθανώς για να τακτοποιήσετε ανάγκες του σπιτιού ή της δουλειάς. Αν έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, πιθανώς να έχετε και κάποιες εξελίξεις και στον χώρο της καριέρας με κάποιες συνεργασίες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό ή με καινούργια άτομα στον χώρο της εργασίας. Γενικώς αυτή είναι η πιο απαιτητική εβδομάδα του Μαρτίου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί τόσο σε σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές όσο και με θέματα υγείας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε το σπίτι σας.
Υδροχόος
20/01-18/02


Περισσότερες φιλοδοξίες στον επαγγελματικό τομέα, μεγαλύτερη κινητικότητα σε συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, και συμφωνίες είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της περιόδου, η οποία σίγουρα δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα λόγω της επικείμενης έκλειψης-Πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό που πρέπει να προσέχετε περισσότερο εσείς είναι η υγεία σας και καλό είναι να ελέγξετε και το μεταφορικό σας μέσο. Ευτυχώς οι πλανήτες στον Κριό αποτελούν εγγύηση ότι θα υπάρχει μια καλύτερη κατάσταση τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να ξεφύγετε για λίγο.
Ιχθύες
19/02-20/03


Με τέτοιο συνωστισμό πλανητών στον Κριό και την έκλειψη στον Ζυγό, φαίνεται ότι ο οικονομικός τομέας θα είναι πολύ σημαντικός τις επόμενες ημέρες. Είτε θα προσπαθήσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, κάνοντας ακόμη μία δουλειά, είτε θα προκύψουν χρήματα από την εκμετάλλευση κάποιων πόρων. Στα ερωτικά, εκμεταλλευτείτε για λίγο ακόμη την επιρροή της Αφροδίτης, η οποία δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το ζώδιό σας πριν από τον Απρίλιο. Πρόκειται για ένα θετικό διάστημα για τη σταθεροποίηση αισθημάτων και σχέσεων.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αποκομίσετε κέρδη.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ