Κριός
21/03-19/04


Για κάποιους από εσάς η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας μπορεί να σήμανε το τέλος μιας επαγγελματικής ή ερωτικής σχέσης ή μια σημαντική διαφοροποίηση στην καθημερινότητά σας και τώρα νιώθετε την ανάγκη να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε τι θα κάνετε, να κατανοήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, να μαζέψετε δυνάμεις, ώστε μόλις ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Τα άστρα για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια είναι αποφασισμένα να μη σας χαλάσουν κανένα χατίρι.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.
Ταύρος

20/04-20/05
Αφού ξοδέψατε αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που αφορούσαν την καριέρα σας, τώρα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε κάπως και με τα ερωτικά σας, να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και αν υπήρχαν ρωγμές ή προβλήματα στη σχέση σας, να προσπαθήσετε ειλικρινώς και οι δύο να γεφυρώσετε τις διαφορές. Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι αυτόν τον μήνα, που δημιουργείται ρευστότητα και νευρικότητα λόγω των εκλείψεων, μια μικρή παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο τέλμα, γι’ αυτό προσέχετε τη συμπεριφορά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βρείτε καταφύγιο στους φίλους σας.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η ανησυχία και μια αίσθηση ότι κάτι καλύτερο σας περιμένει στη γωνία (δουλειά, σχέση) είναι έντονες στη ζωή σας, αλλά από αυτή την εβδομάδα τα πράγματα τακτοποιούνται κάπως στο μυαλό και στο περιβάλλον σας, και αρχίζουν να διαφαίνονται τα πράγματα που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο, τις οποίες ενισχύει η παρουσία του Αρη στον Τοξότη, αλλά σιγά σιγά, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, θα καταφέρετε να βρείτε κάποιες λύσεις.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να μετακομίσετε σε ένα καινούργιο σπίτι.
Καρκίνος
22/06-22/07


Αυτή την περίοδο κινδυνεύετε αντί να ελέγχετε εσείς τη δουλειά σας να σας επιβάλει η δουλειά τους δικούς της ρυθμούς και να σας εξοντώνει σωματικά και ψυχολογικά. Μην αφήνετε τα πράγματα ανεξέλεγκτα και θυμηθείτε τη σοφή παροιμία ότι η πολλή δουλειά στο τέλος τρώει τον αφέντη. Διαφυλάξτε την υγεία σας, γιατί αδιαφορείτε επιδεικτικά για τη φυσική σας κατάσταση, και μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να κάνει αιώνια υπομονή μέχρι να του δείξετε λίγη προσοχή. Η πορεία του Αρη στον τομέα υγείας – εργασίας θα συνεχιστεί έως τα τέλη Μαΐου.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ηρεμήσετε.
Λέων
23/07-22/08


Η ζωή σας αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει προς το καλύτερο με τον Αρη στον Τοξότη, ενώ και η αισιοδοξία σας αποκαθίσταται. Ενας αέρας ανανέωσης φυσάει παντού –και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά –και το κύριο πιάτο του μήνα είναι μέχρι τώρα (όπως και από εδώ και στο εξής) η σταθεροποίηση ενός ερωτικού δεσμού ή η εύρεση νέας σχέσης. Μαζί με τα καλά νέα στα ερωτικά, έρχονται και φωτεινότερες ημέρες στα οικονομικά σας. Η έκλειψη που προηγήθηκε αν μη τι άλλο θα πρέπει να σας έδειξε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανθήσετε ερωτικά.
Παρθένος

23/08-22/09
Αν σχεδιάζατε μια αλλαγή χώρου διαμονής ή δουλειάς, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, να βρείτε ό,τι ψάχνετε και να το φέρετε στα μέτρα σας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα έξοδα σε ένα διάστημα που είστε αρκετά πιεσμένοι οικονομικά, αλλά και πάλι θα έχετε την υποστήριξη (ίσως και οικονομική) που χρειάζεστε από το περιβάλλον σας, αρκεί να μην τα τσουγκρίσετε με την οικογένειά σας και εκτεθείτε. Ο Αρης και ο Κρόνος στον τομέα της οικογένειας σας κάνουν λίγο επιθετικούς και πολύ απαιτητικούς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.
Ζυγός
23/09-23/10


Χωρίς να είναι ο καλύτερός σας μήνας μέχρι τώρα, ο Μάρτιος, τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, σας δίνει κάποιες ελπίδες ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται ευνοϊκότερα. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας και της προσοχής σας το μονοπωλούν δικαίως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Αλλωστε, κάποια από αυτές θα φτάσει σε κομβικό σημείο με την επικείμενη έκλειψη στο ζώδιό σας την άλλη εβδομάδα. Τώρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, μπήκε στους Ιχθύς, θα εξασφαλίσετε μια ισορροπία στην καθημερινότητα της δουλειάς σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κάνετε μια εκδρομή.
Σκορπιός
24/10-21/11


Ο,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτόν τον μήνα και αυτή την εβδομάδα θα κάνετε υπερβολικές προσπάθειες ώστε να μην ξοδέψετε πολλά, να μην εκτεθείτε ή να μη νιώσετε πιεσμένοι. Ο Αρης και ο Κρόνος στον τομέα των οικονομικών σφυροκοπούν άγρια το πορτοφόλι σας. Μη ριψοκινδυνεύετε, λοιπόν, τον προϋπολογισμό σας με αμφίβολες επενδύσεις και κάντε λίγη υπομονή προτού ξανοιχτείτε. Από την άλλη, το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα σας ευνοεί σημαντικά και μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ισχυρών φίλων ή συνεργατών.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ιεραρχήσετε τις επιθυμίες σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Ο Αρης εξακολουθεί να σας πιέζει για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και όσο και να μην το θέλετε μερικές από αυτές θα υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων να τις κάνετε. Για κάποιους θα αφορούν τον χώρο εργασίας ή το αντικείμενο της δουλειάς. Για άλλους, πάλι, οι αλλαγές θα σχετίζονται με το ίδιο τους το σπίτι, αφού θα νιώσουν την ανάγκη να το αναδιακοσμήσουν, να αλλάξουν κάτι χωροταξικά ή ακόμη και να λάβουν αποφάσεις για τα άτομα με τα οποία συμβιώνουν. Σημαντικό αίτημα αυτή την εβδομάδα και όλον τον μήνα είναι καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εγκαινιάσετε μια συνεργασία.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Και ενώ το παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας έχει αποκτήσει προβάδισμα σε όσα σάς απασχολούν αυτό το διάστημα, ευτυχώς για εσάς υπάρχουν ακόμη αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να σας στηρίξουν και θα κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν το μέρος σας, να σας προσφέρουν έμπνευση και να προωθήσουν τα συμφέροντά σας. Το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα σας ευνοεί ιδιαίτερα και μπορείτε να εξαργυρώσετε την επιρροή του σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, με την καριέρα, τα ταξίδια, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ξεπεράσετε κρίσεις.
Υδροχόος
20/01-18/02


Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει σημαντικά τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ψυχή σας και οι δονήσεις πλέον δεν μοιάζουν με σεισμό, αλλά με θετική ενέργεια. Σημαντική αυτή την περίοδο είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας και απαραίτητη προϋπόθεση για να βελτιωθούν τα παραπάνω είναι ο έλεγχος εσόδων – εξόδων από εσάς. Πρέπει να δείτε τις νέες επαγγελματικές προτάσεις λίγο πιο αντικειμενικά και να μην ενθουσιαστείτε με την πρώτη γιατί ίσως κρύβουν παγίδες. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχθείτε μια οικονομική πρόταση.
Ιχθύες
19/02-20/03


Είναι τόσο πολλά αυτά που σας απασχολούν αυτόν τον μήνα που είναι πιθανό να μην ξέρετε πού να στρέψετε το ενδιαφέρον σας και πού να δώσετε προσοχή ώστε να έχετε και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να μην υπάρχουν εκπλήξεις. Καλό θα ήταν να ενδιαφερθείτε κυρίως για την καριέρα σας, η οποία μπορεί πραγματικά να απογειωθεί με το ελάχιστο των προσπαθειών σας και με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας. Η θετική όψη του Δία και του Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει και μια αίσια έκβαση σε μια σχέση ή συνεργασία σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να χαμηλώσετε τις προσδοκίες σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ