Ο Μάρτιος έρχεται με μια σχετική ανακούφιση για τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, χάρη στην απομάκρυνση του Αρη από τον Σκορπιό, που τους πολιόρκησε για μεγάλο διάστημα, και την είσοδό του στις 06/03 στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 27/05. Τότε θα επιστρέψει στον Σκορπιό μέχρι τις 02/08 και ακολούθως θα ξαναβρεθεί στον Τοξότη έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες έχουν μπροστά τους ένα διάστημα με αρκετές δυσκολίες, ξεκαθαρίσματα και σημαντικές εξελίξεις.

Κριός
21/03-19/04

Αυτή την εβδομάδα πιθανότατα θα εκνευριστείτε με κάποιους που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί τίποτε δεν ματαιώνεται οριστικά. Το ίδιο διάστημα ενδέχεται να αποτελέσει και την απαρχή ενός κύκλου που θα δικαιώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και θα σας κάνει να νιώσετε πιο ζωντανοί και ευδιάθετοι. Ο Αρης, που είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει σε ένα άλλο «πύρινο» ζώδιο, αυτό του Τοξότη, και θα παραμείνει για σχεδόν τρεις μήνες, με σκοπό να σας απογειώσει.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναχωρήσετε για εξωτερικό.


Ταύρος
20/04-20/05
Απομακρύνονται σιγά σιγά τα βάσανά σας με την αποχώρηση, στο τέλος της εβδομάδας, του Αρη από τον ευαίσθητο τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Μακάρι να επαναπροσδιορίσατε «αναίμακτα» τον ρόλο που θέλετε να παίζουν ο σύντροφος ή οι συνεργάτες στη ζωή σας. Αλλωστε, δεν μπήκατε τώρα σε αυτή τη διαδικασία, αφού σας απασχολεί τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια που σας πολιορκούσε ο Κρόνος. Μέχρι τις 06/03 θα έχετε κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας στα επαγγελματικά ή καθυστερήσεις σε σημαντικές δουλειές. Ευτυχώς, η ταλαιπωρία τελειώνει.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να πραγματοποιήσετε επενδύσεις.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στους Ιχθύς, κάτι που δεν ευνοεί συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές, ενώ παρακωλύει και τις μετακινήσεις ή φέρνει προβλήματα σε σπουδές και ταξίδια. Ενας άλλος λόγος που αλλάζει εντελώς τους ρυθμούς στη ζωή σας από τις 06/03 και έπειτα είναι η είσοδος και παραμονή του Αρη για τρεις μήνες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Εκεί έχετε πολλή δουλειά και ακόμη περισσότερο ξεκαθάρισμα να κάνετε, αφού οι αστρολογικές ενδείξεις αποκαλύπτουν δυσαρέσκεια στον γάμο, στη σχέση ή στη δουλειά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αλλάξετε τρόπο σκέψης.
Καρκίνος

22/06-22/07
Διανύετε μια περίοδο της ζωής σας όπου το μόνο που κυριαρχεί ως σκέψη είναι είτε ότι κουραστήκατε από μια κατάσταση ή σχέση είτε ότι βαρεθήκατε να κάνετε με τον ίδιο τρόπο πράγματα που άλλοτε ίσως σας ευχαριστούσαν. Νιώθετε την ανάγκη να βάλετε τέλος σε ό,τι έχει φθαρεί ή δεν σας εκφράζει πια. Από τις 06/03, η είσοδος του Αρη στον Τοξότη σάς ωθεί να πάρετε πιο γρήγορα αποφάσεις και να προχωρήσετε χωρίς φόβο και αναστολές σε μια νέα ζωή, που θα σας ταιριάζει περισσότερο. Είναι δύσκολο, στα εύκολα όμως δεν υπάρχει εξέλιξη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να χαμογελάσετε περισσότερο.

Λέων
23/07-22/08
Ο Φεβρουάριος ήταν ένας παράξενος μήνας, με πολλές ανατροπές, κόντρες και εκπλήξεις. Μπορεί η ίδια αίσθηση να συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, όμως από τις 06/03 και μετά κάτι καλύτερο μπορεί να περιμένετε σε όλους τους τομείς, αφού ο Αρης, που σας τσάκιζε ψυχολογία και συνεργασίες ή σχέσεις, μπαίνει στο ιδανικό ζώδιο για εσάς, τον Τοξότη. Ενα ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη χαρά της ζωής, την απόλαυση του έρωτα, τη δημιουργία και τα ταξίδια. Φτιάξτε βαλίτσες, λοιπόν, και προγραμματίστε το ταξίδι σας για μετά τις 06/03.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ανακτήσετε δυνάμεις.
Παρθένος
23/08-22/09
Ενας σημαντικός μήνας ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού φέρνει μαζί του εκλείψεις, αλλά και την παρουσία του Αρη στον Τοξότη, η οποία από τις 06/03 έως το τέλος Μαΐου θα σας κάνει να τρέχετε και να μη φτάνετε. Τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και της καριέρας μπαίνουν σε προτεραιότητα και εκεί θα χρειαστεί να δώσετε τους αγώνες σας και να χτίσετε καινούργια δεδομένα. Πολύ σημαντικός ο Μάρτιος και για τα θέματα των σχέσεων στη ζωή σας. Αλλωστε, αυτόν τον τομέα θα επηρεάσει η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 09/03.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κλείσετε εκκρεμότητες.

Ζυγός
23/09-23/10
Αυτή η εβδομάδα φέρνει καλά νέα σχετικά με έναν πολύπαθο τομέα της ζωής σας, αυτόν των οικονομικών. Είναι αλήθεια ότι τα έξοδα που είχατε τους τελευταίους μήνες ήταν αρκετά άνισα σε σχέση με τα έσοδά σας και αυτό σάς έριχνε ψυχολογικά. Εσείς, τα παιδιά της Αφροδίτης, που αγαπάτε την καλοπέραση, τις πολυτέλειες και την καλή ζωή νιώθατε, αν μη τι άλλο, αρκετά στριμωγμένοι και χωρίς επιλογές εξαιτίας της οικονομικής στενότητας ή των πολλών οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους. Ευτυχώς, ο Αρης σταματά να πολιορκεί τα οικονομικά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε ένα ταξίδι.
Σκορπιός
24/10-21/11
Ο Αρης φεύγει από το ζώδιό σας στις 06/03 και αυτό, αν μη τι άλλο, σας γλιτώνει από πολλές εντάσεις, ταλαιπωρίες και εκνευρισμούς που ήταν η καθημερινότητά σας τους τελευταίους δύο μήνες. Τώρα, δεν έχετε παρά να μαζέψετε όση δύναμη, ενέργεια και δόσεις αδρεναλίνης σάς χάρισε προκειμένου να κυνηγήσετε τα οικονομικά σας, που θα είναι εστία χαράς, αλλά ταυτόχρονα και πηγή άγχους μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μαζί με όλα τα άλλα, καλείστε να βελτιώσετε και την αυτοεκτίμησή σας, γιατί δεν φτάνει να σας υπολογίζουν μόνο οι άλλοι!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Τοξότης
22/11-21/12
Ο Αρης, φρέσκος και ζωηρός, όπως αρμόζει στον φιλοπόλεμο θεό τις ιδιότητες του οποίου εκφράζει στην αστρολογία ο Κόκκινος πλανήτης, σας κάνει «αρμένικη βίζιτα» από τις 06/03 μέχρι τις 27/05 και από τις 02/08 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο στη ζωή σας –τίποτε που να μην έχει βαθιές ρίζες βέβαια. Σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας, δουλειά, αξίες και οικονομικά μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τίποτε πλέον δεν σας αρκεί αν δεν φέρει την υπογραφή σας, κανένας συμβιβασμός δεν μπορεί να γίνει αν δεν το αποφασίσετε εσείς.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να λάβετε αποφάσεις.
Αιγόκερως
22/12-19/01
Ενα άλλο πρόσωπο βγάζει ο Μάρτιος και σας παρακινεί να ηρεμήσετε λίγο ή να κινηθείτε παρασκηνιακά για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτή την περίοδο, η οποία εκτείνεται μέχρι τον Σεπτέμβριο, μην αψηφήσετε όσα σας λέει η διαίσθησή σας, μια και θα σας επιτρέπει να συλλαμβάνετε και τις πιο λεπτές αποχρώσεις κάθε θέματος που σας απασχολεί. Από την άλλη, αν υπάρχει κάτι το οποίο είναι για εσάς «απωθημένο» ή και «τραύμα», ίσως πάρει τέτοιες διαστάσεις που δεν θα σας επιτραπεί να αδιαφορήσετε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναζητήσετε την έμπνευση.

Υδροχόος
20/01-18/02
Τα εφετινά γενέθλιά σας δεν ήταν τόσο λαμπερά, αφού σύννεφα σκίαζαν την προσωπική και κυρίως την επαγγελματική σας ζωή. Από αυτή την εβδομάδα, όμως, και ιδίως μετά τις 06/03 μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Ο Αρης που σας έστησε στον τοίχο (ή έτσι το εκλάβατε εσείς ως αίσθηση), και στην οικογένεια και στη δουλειά, φεύγει από τον Σκορπιό και παίρνει μια πιο ανέμελη και ταξιδιάρικη στάση στον Τοξότη. Υποβοηθούμενος και από τον Ερμή στο ζώδιό σας, σας βάζει σε σκέψεις για ταξίδια και διασκέδαση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συναντήσετε φίλους.
Ιχθύες
19/02-20/03


Ο Αρης παίρνει θέση στον άξονα καριέρας –
οικογένειας και οπωσδήποτε αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να επιταχυνθούν οι ρυθμοί στη ζωή σας, αλλά και να σκεφτείτε πολύ, με σκοπό να αποφασίσετε για το μέλλον και την καριέρα σας. Δεν θα γίνει εύκολα αυτό, ούτε φυσικά χωρίς τις απαραίτητες ρήξεις και εντάσεις, είναι όμως απαραίτητο, γιατί φαίνεται να έχετε βαλτώσει κάπως τον τελευταίο καιρό και δεν εξελίσσεστε όπως θα θέλατε. Προτού, λοιπόν, σας επιβληθούν αλλαγές, προτιμήστε σιγά σιγά να τις προκαλέσετε/ενστερνιστείτε εσείς οι ίδιοι.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να αποκτήσετε διαύγεια.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ