Ενα γεμάτο φεγγάρι που φέρνει ξανά στο προσκήνιο όλα τα καυτά ζητήματα των εργασιακών, του Ασφαλιστικού, των συστημάτων πρόνοιας. Επηρεάζει τους εκπροσώπους των ζωδίων της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορεί να βιώσουν διχασμούς και ανασφάλεια, κυρίως στις προσωπικές σχέσεις, ενώ πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε θέματα υγείας.

Κριός
21/03-19/04

Η Πανσέληνος σας καλεί να εστιάσετε σε δύο σημαντικούς τομείς: εργασία και υγεία. Η εβδομάδα, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της, σας φορτίζει με μεγαλύτερο όγκο εργασίας, και για κάποιους λόγους πρέπει να δουλέψετε ακόμη και υπερωρίες για να αντεπεξέλθετε. Είναι από τα πιο παραγωγικά διαστήματα και μάλιστα, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα μπορέσετε να πετύχετε θαύματα και για το εισόδημά σας. Και τα θέματα της υγείας είναι, ωστόσο, πολύ σημαντικά και δεν θα ήταν κακή ιδέα να κάνετε κάποιο τσεκάπ ή μια θεραπεία.
Ευκαιρία της εβδομάδας
Να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.
Ταύρος
20/04-20/05
Τα ζητήματα της καρδιάς δείχνει η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας και εκεί μπορεί να έχετε κάποιες καλές ευκαιρίες, είτε για μια νέα γνωριμία είτε για ανανέωση της σχέσης ή του γάμου σας, αν το χρειάζονται. Δεν είναι μόνο το γεμάτο φεγγάρι που συναινεί στα παραπάνω, αλλά και η νέα θέση του Ηλιου στους Ιχθύς. Ακόμη, ζητήματα που μπορεί να πάνε καλύτερα μέσα στις επόμενες ημέρες είναι η βελτίωση των σχέσεών σας, η δημόσια προβολή σας, η περιποίηση της εμφάνισής σας και τα θέματα που αφορούν παιδιά και εγκυμοσύνη.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ομορφύνετε.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, θα ελαφρύνει αρκετά το δύσκολο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας και θα βοηθήσει να έχετε καλύτερη επικοινωνία και πιο ευχάριστες συζητήσεις με τους γύρω σας. Μέχρι την Παρασκευή, όμως, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη δουλειά ή στο σπίτι για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Η Πανσέληνος φορτίζει κάπως το κλίμα και φέρνει μεγαλύτερο άγχος. Αν μετακομίζετε, πιθανώς να έχετε εξελίξεις τις τέσσερις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα.
Καρκίνος
22/06-22/07
Με την είσοδο του Ηλιου στους Ιχθύς ξεκινά ένα πιο ευνοϊκό διάστημα, κυρίως για θέματα επικοινωνίας, σπουδών, εμπορίου, διαφήμισης και ταξιδιών. Αν κάτι από τα παραπάνω σάς απασχολεί, προσπαθήστε να το προωθήσετε από τώρα και στο εξής. Το γεμάτο φεγγάρι δεν βάζει εμπόδια και αν ακόμη υπάρχει ένα σχετικό μπλοκάρισμα στην αρχή, θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο σάς καλεί να ταξιδέψετε, να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δεχτείτε μια πρόταση συνεργασίας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να κλείσετε μια επωφελή συμφωνία.
Λέων
23/07-22/08


Το κύριο ενδιαφέρον σας με την επιρροή της Πανσελήνου είναι τα οικονομικά και μάλιστα εκείνα που σχετίζονται με τις απολαβές από την εργασία σας. Κάποια αλλαγή σε αυτό, μια αύξηση, ένα έξτρα εισόδημα λόγω εποχικής απασχόλησης ή ένα μπόνους, είναι από τα πιθανά σενάρια της εβδομάδας. Θα πρότεινα, μάλιστα, να το εκμεταλλευτείτε δεόντως σε μια εποχή που τα έξοδα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μετά τις 06/03, αν περιμένατε απάντηση σχετική με μια δουλειά, αυτή θα έρθει πιο σύντομα από ό,τι υπολογίζατε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ταξιδέψετε.
Παρθένος
23/08-22/09
Μια Πανσέληνος σηματοδοτεί πάντα το ξεκίνημα ή το τέλος κάποιων εμπειριών και αυτή εδώ φέρει τη σφραγίδα σας, αφού πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας στέλνει κάποια μηνύματα για πράγματα που θα σας απασχολήσουν όχι μόνο τώρα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Αυτά που πρέπει να προσέχετε πολύ, ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στις αρχές του ζωδίου σας, δηλαδή τον Αύγουστο, είναι η υγεία σας, που είναι πιο ευάλωτη, η διάθεσή σας, που είναι πιο κυκλοθυμική, καθώς και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε το μέλλον.
Ζυγός
23/09-23/10


Οι τομείς που επηρεάζει η Πανσέληνος είναι αυτοί της υγείας (κυρίως της ψυχολογικής) και της εργασίας. Παρασκηνιακές κινήσεις, κρυφές συζητήσεις ή η αγωνία για την έκβαση μιας επαγγελματικής προσπάθειας είναι τα σενάρια που θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Βέβαια, πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας, την οποία ίσως παραμελείτε εξαιτίας φόρτου υποχρεώσεων. Ερμής και Αφροδίτη στον Υδροχόο σάς βοηθούν να ξεκαθαρίσετε πολλά σε σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ φροντίζουν και για την προσωπική σας ζωή.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα.
Σκορπιός
24/10-21/11
Επιτέλους καταφθάνουν ενισχύσεις στον τομέα των αισθηματικών, με την είσοδο του Ηλιου στους Ιχθύς, που φωτίζει τα θέματα του έρωτα στη ζωή σας. Στο εξής θα μπορείτε πιο εύκολα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να κερδίσετε συμμάχους και συμπαθούντες και να συσφίγξετε άτονες φιλίες ή έρωτες. Η Πανσέληνος είναι σχετικώς φιλική προς εσάς και σας δίνει την ευκαιρία να είστε πιο δραστήριοι σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και να δεχτείτε αρκετές προσκλήσεις. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου, τον Οκτώβριο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.
Τοξότης
22/11-21/12


Τα επαγγελματικά θέματα είναι εκείνα που αναμοχλεύονται με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου. Οσοι από εσάς είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο θα επηρεαστείτε περισσότερο και ενδεχομένως να έχετε και κάποιες εξελίξεις στα θέματα της καριέρας. Η συμπόρευση Ερμή – Αφροδίτης στον φιλικό σας Υδροχόο βελτιώνει και ζητήματα επικοινωνίας, σπουδών, ταξιδιών, αλλά και τα ερωτικά σας, τα οποία πιθανώς σάς ταλαιπώρησαν το προηγούμενο εικοσαήμερο. Η εβδομάδα αυτή διαγράφεται θετική και για τα οικονομικά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να γίνετε πιο παραγωγικοί.
Αιγόκερως
22/12-19/01
Η Πανσέληνος, σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, δεν σας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα, πέρα βέβαια από μια φόρτιση που θα υπάρχει γενικώς στην ατμόσφαιρα, αφού επηρεάζει άλλους. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο μαζί με τον Ερμή λειτουργεί μοναδικά, δημιουργώντας προϋποθέσεις σταθεροποίησης στα ερωτικά αλλά και στα επιχειρηματικά σας σχέδια, ενώ άμεση αυτή την εβδομάδα είναι και η βελτίωση που θα δείτε στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα με την αύξηση των εσόδων σας, φαίνεται ότι μειώνονται κάπως και τα έξοδά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να βγείτε με φίλους.
Υδροχόος
20/01-18/02


Ο τομέας στον οποίο καλείστε να εστιάσετε την προσοχή σας με την Πανσέληνο στην Παρθένο είναι ο οικονομικός, αφού εκεί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Και δεν αναφέρομαι στις απολαβές από τη δουλειά σας απαραίτητα, αλλά σε ό,τι αφορά πιστωτικά ιδρύματα, ασφάλειες και κληρονομικά ζητήματα. Δεν επηρεάζονται, ωστόσο, μόνο τα δικά σας οικονομικά από το γεμάτο φεγγάρι, αλλά και αυτά του συντρόφου σας ή ενός στενού συνεργάτη. Η επιρροή μπορεί να είναι έμμεση, αλλά εξίσου καθοριστική και για το δικό σας εισόδημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αυξήσετε το εισόδημά σας.
Ιχθύες
19/02-20/03
Σημαντική αναμένεται η επιρροή της Πανσελήνου στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών είναι εκείνος που επηρεάζεται περισσότερο και εκεί θα ρίξετε το βάρος σας στην προσπάθειά σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Αν περιμένατε την οριστική απάντηση για μια σύμπραξη, μια δουλειά ή για την οριστικοποίηση μιας φιλικής ή επαγγελματικής σχέσης, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αρκετά αυτό το διάστημα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναβαθμιστούν τα οικονομικά σας.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ