Πρόκειται για ένα διάστημα που θα μας προσφέρει την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να συμφωνήσουμε, να υπογράψουμε και γενικώς να αναλάβουμε δράση και να θέσουμε σε κίνηση ό,τι αναβάλλαμε τόσο καιρό τώρα. Παράλληλα μας αφήνει και κάποια περιθώρια να απολαύσουμε ανέμελοι την καθημερινότητά μας. Αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και τα γενέθλια των Ιχθύων, ενώ ο Ερμής από σήμερα και η Αφροδίτη από τις 17/02 προχωρούν στον Υδροχόο.

ΚΡΙΟΣ
21/03-19/04

Αυτή η εβδοµάδα έρχεται να βελτιώσει ό,τι δεν πήγε καλά τις προηγούµενες αποκαθιστώντας πρώτα απ’ όλα την πίστη στον εαυτό σας και την αισιοδοξία για την ερωτική σας ζωή. Ακόµη και για όσους πίστεψαν ότι δεν έχουν τίποτε πλέον να περιµένουν από τον έρωτα, θα υπάρξουν εκπλήξεις. Ισως το προηγούµενο διάστηµα µε Ερµή και Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω να νιώθατε ότι δεν είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος ή ότι το ταίρι σας αδιαφορεί για τα αισθήµατά σας. Οι νέες θέσεις των δύο πλανητών στον Υδροχόο θα βοηθήσουν να αποκατασταθούν οι σχέσεις.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βγείτε µε φίλους.
ΤΑΥΡΟΣ
20/04-20/05
Ο Ερµής από σήµερα, περνώντας στον Υδροχόο, σκιάζει τον τοµέα της επικοινωνίας κάνοντας την κρίση σας ίσως πιο αδύναµη και τις καθηµερινές δραστηριότητές σας πιο δύσκολες. Το ενδιαφέρον σας, πάντως, στρέφεται για τα καλά στον τοµέα της καριέρας. Στον ερωτικό τοµέα, µέχρι τις 17/02, οπωσδήποτε τα πράγµατα θα είναι κάπως καλύτερα, ενώ στο τέλος της εβδοµάδας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες και συναρπαστικές γνωριµίες, που µπορεί να µη σας δώσουν λύσεις, αλλά σίγουρα θα ελαφρύνουν το κλίµα, ειδικά στα ερωτικά σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κλείσετε ένα επαγγελµατικό ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ


21/05-21/06
Η εβδοµάδα αυτή, ξεκινώντας από σήµερα κιόλας, θα δώσει τέλος σε πολλές αγωνίες και θα αλλάξει µια και καλή τους ρυθµούς που κινείστε και δουλεύετε, οι οποίοι θα γίνουν σαφώς πιο γρήγοροι και ευχάριστοι. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι, να επισκεφτείτε ένα αγαπηµένο σας µέρος και να κάνετε κάτι σηµαντικό εκεί ή να εξετάσετε ένα σοβαρό θέµα (νοµικό, εκπαιδευτικό, ταξιδιωτικό, επαγγελµατικό) και να πάρετε µια απόφαση. Με την παρουσία Ερµή και Αφροδίτης στον Υδροχόο, αν µη τι άλλο η επιτυχία σας είναι εξασφαλισµένη.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να καταξιωθείτε επαγγελµατικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06-22/07


Νιώθετε τους ρυθµούς στην καθηµερινότητά σας να αυξάνονται κάθε ηµέρα όλο και περισσότερο, αλλά η εβδοµάδα αυτή εκτός από άγχος σάς φέρνει και ένα νέο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα ή µια ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι. Η είσοδος του Ηλιου στους Ιχθύς, ένα ζώδιο του νερού όπως το δικό σας, κάνει πιο έντονα τα συναισθήµατα και τις συγκινήσεις και σας φέρνει µια αίσθηση ψυχολογικής και πνευµατικής πληρότητας. Αν ψάχνατε για ένα Σαββατοκύριακο απόλυτης νιρβάνας, τότε 20-21/02 έχετε κάθε ευκαιρία να την κατακτήσετε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να αναθερµάνετε τη σχέση σας.
ΛΕΩΝ
23/07-22/08


Αν αναρρώνετε από ένα δύσκολο διάστηµα, η εβδοµάδα αυτή θα βρει τρόπους να φορτίσει τις µπαταρίες σας καταλλήλως. Σε πολύ θετική θέση, Αφροδίτη και Ερµής σάς δίνουν εχέγγυα για όλες τις σχέσεις σας, ενώ ο Ηλιος στους Ιχθύς σάς προτρέπει να ανανεώσετε το ενδιαφέρον σας για την οικονοµική σας κατάσταση. Αν ασχολείστε µε οικονοµικά άλλων, µην κάνετε τώρα σπασµωδικές κινήσεις και στις οικονοµικές σας δοσοληψίες εφαρµόστε νέες µεθόδους, γιατί µάλλον κάτι δεν κάνετε καλά ή οι χειρισµοί σας είναι πλέον ξεπερασµένοι…
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κάνετε µια ενδιαφέρουσα γνωριµία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/08-22/09


Περίεργες ηµέρες, που τις διαδέχονται ακόµη πιο περίεργες νύχτες, περιέχει αυτή η εβδοµάδα. Μια σχέση δείχνει ότι έκανε τον κύκλο της και τελειώνει, ενώ στη θέση της ανθίζει κάτι καινούργιο και αυτό δεν αφορά στενά τα ερωτικά σας, αλλά και τις συνεργασίες σας. Μην πάτε κόντρα σε αυτόν τον νέο κύκλο σχέσεων και δραστηριοτήτων που ξεκινάει τώρα µε τον Ηλιο στους Ιχθύς όσο και αν δεν νιώθετε σίγουροι για το µέλλον. Αλλωστε, τις αλλαγές που δεν κυνηγάµε µόνοι µας το σύµπαν έχει έναν σοφό τρόπο να µας τις επιβάλλει µέσω των άλλων.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να ανασυνταχθείτε.
ΖΥΓΟΣ
23/09-23/10


Εχοντας αποφασίσει να αναθεωρήσετε τα ερωτικά σας και πιθανώς να επαναπροσδιορίσετε όλες τις σχέσεις ζωής, αλλά και να κάνετε κάτι πιο δηµιουργικό σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά σας αυτή την εβδοµάδα, φαίνεται ότι έχετε να βγάλετε αρκετά κάστανα από τη φωτιά και πρέπει να πάρετε όλες τις σχετικές προφυλάξεις. Ο Ερµής από σήµερα και η Αφροδίτη από τις 17/02 και έπειτα εγκαθίστανται στον νευραλγικό τοµέα του φλερτ, του έρωτα, της διασκέδασης, αλλά και των παιδιών προσφέροντάς σας πλήθος ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να προχωρήσετε σε αλλαγές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10-21/11


Το σπίτι, όπως και η καριέρα σας, γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας τις επόµενες ηµέρες και κάποιες σκέψεις που είχατε στην αρχή του µήνα φαίνεται ότι τώρα µπορούν να αποκτήσουν µορφή και υπόσταση. Ετσι, αν είχατε αποφασίσει να αλλάξετε σπίτι ή δουλειά ή και τα δύο ταυτόχρονα ή ακόµη και να κάνετε τροποποιήσεις και αλλαγές στους χώρους αυτούς, τώρα µε τους πλανήτες στον Υδροχόο σάς δίνεται το πράσινο φως και µπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Την απαραίτητη ενέργεια για τα νέα σας εγχειρήµατα τη δίνει ο Αρης στο ζώδιό σας.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να βάλετε πλώρη για νέες κατακτήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11-21/12


Η εβδοµάδα αυτή δεν µοιάζει καθόλου µε τις αρχές του µήνα, που νιώθατε πιεσµένοι, απογοητευµένοι ή και λίγο άτυχοι σε µερικά θέµατα, µε πρώτο και καλύτερο τα ερωτικά σας. Τα νέα που έρχονται, όµως, αυτό το διάστηµα σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση, σας παρέχουν ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε και να αναδείξετε το επιχειρηµατικό σας δαιµόνιο, αλλά και να κάνετε τις κατάλληλες γνωριµίες, ακόµη και να ερωτευτείτε σφόδρα. Από σήµερα µε τον Ερµή και µετά τις 17/02 και µε την Αφροδίτη στο πλευρό σας, θα είστε περιζήτητοι.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να κερδίσετε έναν φίλο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12-19/01


Οι ηµέρες που ακολουθούν σας δίνουν αρκετές λύσεις σε οικονοµικά θέµατα. Αν υπήρχε ένας προβληµατισµός για τον µισθό σας, αν πιάσατε δουλειά τώρα και δεν ξέρετε ακόµη τι µέλλει γενέσθαι µε τα έσοδά σας, αν περιµένετε να γίνει κάτι ώστε να γεµίσει το πορτοφόλι σας, τότε θα χρειαστεί να κάνετε ελάχιστη ακόµη υποµονή, καθώς µετά τις 17/02 θα δείτε ότι όλα µπορούν να λυθούν µε τον πιο συµφέροντα τρόπο. Μην αγωνιάτε, λοιπόν, αδίκως! Στα ερωτικά σας επικρατεί τελευταία µια σταθερότητα που δείχνει ότι δεν αλλάζει µε τίποτε!
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σχεδιάσετε ένα ταξίδι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01-18/02


Οι τελευταίες ηµέρες των γενεθλίων σας είναι σαφώς πιο απαλλαγµένες από άγχη και στρες για τα επαγγελµατικά και τα οικογενειακά σας θέµατα, που ήταν έκδηλα τον τελευταίο καιρό. Τα πολύ καλά νέα αφορούν την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερµή στο ζώδιό σας, που θα σας βοηθήσουν να ανακάµψετε και σε επίπεδο διάθεσης. Μια νέα δουλειά, αρκετά προσοδοφόρα, καθώς και ένα νέο έσοδο που ίσως δεν περιµένατε κάνει την εµφάνισή του την ώρα που το είχατε περισσότερο ανάγκη, ενώ και στα αισθηµατικά κάτι αρχίζει να κινείται µε καλές προοπτικές.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να σταθεροποιήσετε έναν δεσµό.
ΙΧΘΥΕΣ
19/02-20/03


Τα γενέθλιά σας ξεκινούν αυτή την εβδοµάδα και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε όλα τα βλέµµατα και να βάλετε µπροστά ό,τι καθυστερούσε εδώ και καιρό. Το διάστηµα αυτό, όµως, µπορεί εκτός των άλλων να ταξιδεύετε ή να καταστρώνετε σχέδια για κάποια κοντινή ή µακρινή απόδραση προκειµένου να περάσετε όµορφες στιγµές. Μη χαλαρώσετε, ωστόσο, τις προσπάθειές σας για τις επαγγελµατικές σας επιδιώξεις, αφού έχετε την εύνοια που σας προσφέρει ο Αρης σε αυτόν τον τοµέα. Ερµής και Αφροδίτη στον Υδροχόο δηµιουργούν ένα µικρό παρασκήνιο.
Ευκαιρία της εβδοµάδας


Να θέσετε υψηλούς στόχους.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ