ΚΡΙΟΣ


21/03 – 19/04



Το 2016 είναι σύνθετη χρονιά, αλλά παρέχει δυνατότητες επιτυχίας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Εκεί άλλωστε θα δώσετε και την περισσότερη ενέργεια, αφού θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης των επαγγελματικών σας. Στα προσωπικά, μετά τις 09/09, τα αποτελέσματα θα είναι πιο απτά και θετικά.
Ερωτας – Σχέσεις
Μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου ο έρωτας σίγουρα δεν είναι η προτεραιότητά σας, σε όποια φάση και αν βρίσκεστε, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε καλές στιγμές με τους αγαπημένους σας ή ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Απλώς δεν θα υπάρχουν εξελίξεις ή σημαντικά γεγονότα στον τομέα των σχέσεων. Βέβαια, οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές και ίσως οι μοναδικοί του ζωδίου που μπορείτε να αποτελέσετε εξαίρεση. Μετά τις 09/09 το κλίμα αλλάζει και έχετε μπροστά σας έναν ολόκληρο χρόνο για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, είτε με έναν μεγάλο έρωτα, έναν γάμο, μια συμβίωση είτε με έναν απόγονο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στο μέτωπο εργασίας – οικονομικών και ίσως αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη εφέτος να σας συμβεί. Αν είστε άνεργοι, θα βρείτε πιο εύκολα δουλειά. Οσοι δεχτήκατε κάποιο πλήγμα τα προηγούμενα χρόνια θα καταφέρετε να αναζωογονήσετε τη δική σας επιχείρηση, θα μπορέσετε να στήσετε μια δική σας δουλειά ή να πάρετε προαγωγή σε μια ήδη υπάρχουσα εργασία. Ευκαιρίες μέχρι τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν πολλές.
ΤΑΥΡΟΣ
20/04 – 20/05

Το 2016 είναι μια θετική χρονιά, ίσως από τις πιο ουσιαστικές και ευχάριστες της δεκαετίας για εσάς, όπου σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα παίξουν ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είστε σίγουρα πιο ανέμελοι και πιο αισιόδοξοι.

Ερωτας – Σχέσεις
Εδώ βρίσκεται το «ψητό» της νέας χρονιάς, αφού ο τομέας του έρωτα θα σας δώσει τις μεγαλύτερες χαρές μέσα στο 2016. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί είτε σε πολλές γνωριμίες και φλερτ είτε σε μια σημαντική νέα σχέση, έναν γάμο ή έναν απόγονο. Αν είστε σε μια σχέση ή γάμο που τα τελευταία χρόνια πέρασε υπαρξιακή κρίση, εφέτος θα καταφέρετε να συσφίξετε τους δεσμούς σας και να βελτιώσετε την κατάσταση ή να ξεπεράσετε οριστικά έναν χωρισμό και να προχωρήσετε τη ζωή σας με ένα νέο πρόσωπο. Μέχρι τις 09/09 θα έχετε τις περισσότερες ευκαιρίες στα προσωπικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το 2016 μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά αρκεί να θυμάστε ότι το εισιτήριο για την επιτυχία είναι η δημιουργικότητά σας. Δείτε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τη δουλειά σας, τις υπηρεσίες σας, πώς θα καταφέρετε να προωθήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, και μη φοβηθείτε να κάνετε κάποια αλλαγή όσο και αν σας τρομάζει το άγνωστο. Μετά τις 09/09 ο επαγγελματικός τομέας δέχεται την ευνοϊκή επιρροή του Δία και θα καταφέρετε να εξελιχθείτε ακόμη περισσότερο στη δουλειά ή και να ανεβείτε ψηλότερα με μια προαγωγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

21/05 – 21/06

Το 2016 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μια απαιτητική χρονιά, αφού ο Κρόνος θα σας πολιορκεί καθ’ όλη τη διάρκειά της και θα βάζει σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, τις επαγγελματικές συνεργασίες, ακόμη και την ίδια την υγεία σας, αν την παραμελείτε. Το τελευταίο τρίμηνο θα είναι πιο ανάλαφρο, οπότε ο επίλογος θα είναι κάπως πιο γλυκός σε μια χρονιά που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας.

Ερωτας – Σχέσεις
Στο μικροσκόπιο θα τεθούν το 2016 όλων των ειδών οι σχέσεις και κυρίως οι προσωπικές ή ο γάμος σας, και αυτό που θα μείνει θα είναι πραγματικά ό,τι άξιζε να είναι δίπλα σας από την αρχή. Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση λειτουργεί είτε σαν διαλύτης είτε σαν κόλλα τις περισσότερες φορές. Ετσι, σχέσεις χωρίς βάσεις θα μείνουν πίσω, ενώ αυτές που στηρίζονται σε πιο γερά θεμέλια θα ανθίσουν. Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, με τον Δία στον Ζυγό, προσφέρεται για διορθωτικές κινήσεις και για τους αδέσμευτους για νέες γνωριμίες και σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η αντίθεση του Κρόνου πολλές φορές συνδέεται με ένα άλμα στον επαγγελματικό τομέα και εύχομαι ειλικρινά αυτό το σενάριο να επικρατήσει και στη δική σας ζωή. Το τέλος μιας πολυετούς συνεργασίας και το ξεκίνημα κάποιας άλλης είναι επίσης ένα από τα πιθανά σενάρια. Σε κάθε περίπτωση, το 2016 θα πρέπει να είστε δεκτικοί στις αλλαγές και πιο προσαρμοστικοί στα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται από νόμους, κανόνες και τις γενικότερες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22/06 – 22/07

Το 2016 είναι μια μεταβατική χρονιά για εσάς, με αρκετές θετικές στιγμές και σίγουρα πολύ λιγότερες αρνητικές εξάρσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα καταφέρετε μάλιστα να ενισχύσετε τους περισσότερους τομείς στη ζωή σας και θα έχετε λιγότερες ανατροπές και δυσκολίες.

Ερωτας – Σχέσεις
Με εξαίρεση τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, οι οποίοι επηρεάζεστε περισσότερο από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, άρα θα έχετε και περισσότερες εξελίξεις ή ανατροπές στις σχέσεις σας, οι υπόλοιποι Καρκίνοι θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη ερωτική χρονιά. Το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και οι καλοκαιρινοί μήνες απογειώνουν τον έρωτα, τα φλερτ και δύσκολα θα μείνετε παραπονεμένοι, είτε έχετε σχέση είτε την αναζητάτε. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό στην πορεία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το 2016 δίνει έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή και σας φέρνει μεγαλύτερη κινητικότητα και προτάσεις. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με περαιτέρω σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, το Διαδίκτυο, τη διαφήμιση και την επικοινωνία, θα καταφέρετε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Οικονομικά, κάτι καλύτερο θα συμβεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε σε θαύματα.

ΛΕΩΝ

23/07 – 22/08

Μπορεί να μην προμηνύεται περίπατος το 2016 για εσάς, θα καταφέρετε ωστόσο να βελτιώσετε κάποιους βασικούς τομείς στη ζωή σας, αρκεί να παραμείνετε πρακτικοί και συντηρητικοί στην προσέγγισή σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον οικονομικό. Ενα πολύ πιο απροβλημάτιστο και ευχάριστο διάστημα θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.

Ερωτας – Σχέσεις
Αρκετό ενδιαφέρον έχει ο ερωτικός τομέας εφέτος, με τον Αρη να περνά αρκετό διάστημα στον τομέα των φλερτ και του έρωτα. Ετσι, με κάποιον τρόπο θα είστε στο κυνήγι της περιπέτειας. Η χρονιά, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, ανοίγει επίσης με ευκαιρίες στα ερωτικά σας. Πολύ πιο σημαντικός θα είναι ο τομέας του έρωτα και των σχέσεων στο δεύτερο εξάμηνο και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το 2016 θα βοηθήσει να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση στη δουλειά σας και να προωθήσετε τους στόχους σας πιο αποτελεσματικά. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες σε ό,τι κι αν κάνετε και να μην παίρνετε ρίσκα τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο. Αυτό ισχύει και στα οικονομικά. Πιο άνετοι σε επαγγελματικά θέματα θα είστε από τον Σεπτέμβριο και μετά, με τον Δία στον Ζυγό που θα συμβάλει στην προώθηση των σχεδίων σας. Μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου θα επιτύχετε να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας με λίγη προσεκτική διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

23/08 – 22/09

Το 2016 θα είναι ένα σημαντικό έτος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Στην πραγματικότητα είστε οι πρωταγωνιστές της καινούργιας χρονιάς! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένα εύκολο και ανέμελο διάστημα. Απλώς θα είναι η χρονιά που αλλάζουν σημαντικά οι προτεραιότητές σας και με την ανάλογη κούραση θα καταφέρετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα.

Ερωτας – Σχέσεις
Μεγάλο κεφάλαιο οι σχέσεις εφέτος στη ζωή σας, αφού με τις εκλείψεις να τις επηρεάζουν ήδη από πέρυσι θα έχετε αλλαγές και εξελίξεις. Αλλοι θα αποχαιρετήσετε μια σχέση ή έναν γάμο που δεν «τράβαγε» άλλο, άλλοι θα βρείτε το ένα και μοναδικό άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και άλλοι θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας, είτε συμβιώνοντας με το έτερον ήμισυ είτε προβαίνοντας σε μια επισημοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην πέφτετε με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το 2016 σάς παρέχει δυνατότητες να ξεφύγετε από τη στασιμότητα των τελευταίων ετών. Αν ψάχνετε για εργασία, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί. Αν έχετε ήδη μια δουλειά αλλά δεν νιώθετε ότι σας καλύπτει, τότε μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε τη μετάβαση σε κάτι καινούργιο και πιο ικανοποιητικό. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο, που είναι και το πιο βοηθητικό για τη δουλειά. Το φθινόπωρο θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

23/09 – 23/10

Το 2016 θα είναι μια σχετικά ήσυχη χρονιά, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, με την έννοια ότι δεν θα σας αναστατώσει με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. Εξαίρεση σε αυτό οι γεννημένοι κοντά στις 26 ή 27/09 που επηρεάζονται από την έκλειψη στις 23/03 και οι γεννημένοι το διάστημα 05-10/10 που επηρεάζονται από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό.

Ερωτας – Σχέσεις
Το 2016 θα συνειδητοποιήσετε ότι η πιο ουσιαστική σχέση είναι αυτή με τον εαυτό σας και αυτή πρέπει πρωταρχικά να βελτιώσετε για να βελτιωθούν και οι υπόλοιπες. Θα χαρακτήριζα το 2016 ως ένα ταξίδι αυτογνωσίας που θα σας επιτρέψει να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους άλλους και να κάνετε και ένα ξεσκαρτάρισμα στους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν. Πιο αποφασισμένοι θα είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ο έρωτας θα σας χαμογελάσει περισσότερο μετά τις 09/09, αρκεί
να είστε διαθέσιμοι!

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς τα πράγματα στα επαγγελματικά σας θα κυλήσουν χωρίς σημαντικές ανακατατάξεις. Κάποιες μικρές βελτιώσεις θα υπάρχουν αλλά πριν από το τελευταίο τρίμηνο του 2016 μην περιμένετε θαύματα ούτε στα επαγγελματικά ούτε στα οικονομικά. Σημασία έχει εφέτος να συντηρήσετε και να ενισχύσετε ό,τι έχετε ήδη. Από τον Σεπτέμβριο, με τον Δία στο ζώδιό σας, έχετε το περιθώριο να πάρετε αρκετά ρίσκα και να κάνετε άλματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24/10 – 21/11

Το 2016 είναι πολλά υποσχόμενο, κυρίως στους πρώτους οκτώ μήνες του, κατά τους οποίους θα έχετε τη στήριξη του Δία από την Παρθένο. Αυτούς τους μήνες πρέπει να κυνηγήσετε προκειμένου να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε ή να διαμορφώσετε θετικότερες καταστάσεις στη ζωή σας.

Ερωτας – Σχέσεις
Η παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας σε ερωτικό επίπεδο, θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σεξ και για τον αισθησιασμό. Είναι η κατάλληλη χρονιά να τονώσετε μια μακροχρόνια σχέση ή τον γάμο σας, ή για να ερωτευθείτε ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας.
Οι δεσμευμένοι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί οι σειρήνες θα είναι πολλές και εύκολα μπορεί να χάσετε τον… αυτοέλεγχο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σας! Από τον Σεπτέμβριο και μετά
τα πράγματα θα καταλαγιάσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το 2016 μπορεί κάποιες στιγμές να θυμίζει θρίλερ στον τομέα της εργασίας, καθώς ο Αρης στο ζώδιό σας θα σας δημιουργεί μεγαλύτερες φιλοδοξίες και θα σας κάνει πιο μαχητικούς και ανταγωνιστικούς. Προσέξτε, όμως, πώς θα δράσετε για να μη χάσετε το δίκιο σας. Προτιμήστε καλύτερα μια συμβιβαστική λύση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, παρά να πάτε κόντρα σε ανθρώπους που έχουν λόγο και ρόλο στη δουλειά σας. Σε γενικές γραμμές, θα καταφέρετε και στα επαγγελματικά και στα οικονομικά να τα πάτε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

22/11 – 21/12

Απαιτητικό το 2016 και κάποιες φορές μπερδεμένο, ιδιαίτερα μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε σας επηρεάζουν ταυτόχρονα Κρόνος, Δίας και Ποσειδώνας. Πιο «ανενόχλητοι» θα είναι οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ή στη διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου. Με πολλά κάστανα στη φωτιά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο – εσείς θα ησυχάσετε κάπως μετά τον Οκτώβριο.

Ερωτας – Σχέσεις
Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να περιφρουρήσετε τις σημαντικές σας σχέσεις και να μην τις θέσετε σε κίνδυνο κυνηγώντας το εφήμερο και γοητευτικό. Από την άλλη, αν είστε σε μια σχέση με πολλά προβλήματα κρυμμένα κάτω από το «χαλί», σ’ αυτό το πρώτο εννεάμηνο μπορεί όλα αυτά να βγουν στην επιφάνεια και να απαιτήσουν λύσεις εδώ και τώρα. Το πιο γλυκό και ουσιαστικό διάστημα για την πορεία των σχέσεών σας αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες αν είστε μόνοι/μόνες είναι το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, με τον Δία στον Ζυγό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Κρόνος πιέζει προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά απαιτεί από εσάς σκληρή δουλειά, υπερωρίες και όχι προσδοκίες για άμεση αναγνώριση των κόπων σας. Αυτή θα έρθει αργότερα. Ο κυβερνήτης σας Δίας στην Παρθένο, στον τομέα της καριέρας, συντηρεί την αισιοδοξία σας και σας δίνει τις ευκαιρίες που θέλετε για να προωθήσετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό διάστημα για τα επαγγελματικά. Το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα θα δώσει μια καλή ώθηση και στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22/12 – 19/01

Το 2016 φέρνει περισσότερες καλές στιγμές και ευκαιρίες επιτυχίας παρά δυσκολίες. Βέβαια, υπάρχει μια ομάδα Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί από τις 6 έως τις 10/01 και οι οποίοι θα έχουν μια πιο απαιτητική και σύνθετη χρονιά, με ανατροπές ή δυσκολίες. Ευτυχώς ακόμη και αυτή η ομάδα, μέχρι τις 09/09, θα έχει τη στήριξη του Δία που θα ομαλοποιεί τις καταστάσεις και θα είναι ο από μηχανής θεός που θα δίνει λύσεις.

Ερωτας – Σχέσεις
Ούριος θα είναι ο άνεμος που θα φυσάει το 2016 στον τομέα των σχέσεών σας και αυτό είναι και το ενδεδειγμένο διάστημα για να κάνετε διορθώσεις ή ό,τι είναι απαραίτητο σε σχέσεις που μπορεί να δοκιμάστηκαν την προηγούμενη χρονιά ή να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για την πορεία μιας φιλίας ή του γάμου σας. Μέχρι τον Σεπτέμβριο οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες είναι πολλές για να οικοδομήσετε έναν καινούργιο δεσμό, να ερωτευτείτε, να προχωρήσετε σε μια συμβίωση ή σε γάμο. Ακόμη και ένα διαζύγιο θα είναι πιο «ελαφρύ» αν το προχωρήσετε στο πρώτο οκτάμηνο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η χρονιά που έρχεται θα είναι αρκετά θετική για τα οικονομικά σας. Βέβαια, θαύματα δεν θα κάνει για κανέναν, αλλά πιο εύκολα θα κλείσετε εκκρεμότητες ή θα έχετε περισσότερα έσοδα από το επάγγελμά σας. Επαγγελματικά, οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί να σκεφτείτε πώς θα ανανεώσετε τη δουλειά σας. Ακόμη, πιο φιλόδοξοι θα είστε στο τελευταίο τετράμηνο του 2016 με τον Δία στον Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20/01 – 18/02

Το 2016 προδιαγράφεται θετικό, αλλά μην περιμένετε να το καταλάβετε από τις πρώτες ημέρες του. Τα πολύ καλά σάς τα φυλάει για το τελευταίο του τετράμηνο, μολονότι και την άνοιξη δεν θα είναι άσχημα τα πράγματα για εσάς. Με λίγη προσοχή στο πρώτο δίμηνο και στην καλοκαιρινή περίοδο, που ο Αρης θα σας πολιορκεί από τον Σκορπιό, όλα μπορεί να πάνε καλύτερα.

Ερωτας – Σχέσεις
Ενα ξεκαθάρισμα στον τομέα των σχέσεων, έπειτα από το οποίο θα μείνουν δίπλα σας μόνο αυτοί που πραγματικά σάς αξίζουν, θα χρειαστεί να γίνει μέσα στη νέα χρονιά και αυτό δεν αφορά μόνο στην ερωτική σας ζωή αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Καιρός να δείτε ρεαλιστικά και με καθαρή κρίση τους δεσμούς σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον τους. Μετά τις 09/09 τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα και σίγουρα οι δυνατότητες βελτίωσης της σχέσης, του γάμου ή μιας νέας γνωριμίας για τους αδέσμευτους περισσότερες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η χρονιά στο ξεκίνημά της σας παίρνει λίγο από τα μούτρα, με τον Αρη στον Σκορπιό στον τομέα της καριέρας. Και επειδή η παρουσία του εκεί θα είναι αισθητή όχι μόνο το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα δεν θα είναι και πολύ ήσυχα. Εσείς θα πρέπει να είστε αποφασιστικοί μεν αλλά και να δείχνετε συμβιβαστικό πνεύμα. Αν επιθυμείτε να φύγετε από μια δουλειά και να πάτε σε μια άλλη, καλύτερα να το τολμήσετε μετά τον Αύγουστο. Οικονομικά, αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, ειδικά Μάρτιο και Σεπτέμβριο.

ΙΧΘΥΕΣ

19/02 – 20/03

Το 2016 είναι μία από τις σημαντικές χρονιές στη ζωή σας, μολονότι η αποτίμηση θα γίνει πολύ αργότερα. Με τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Δία να σας πολιορκούν με ποικίλους τρόπους μέχρι τον Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι το καθοριστικό διάστημα θα είναι το πρώτο εννεάμηνο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.

Ερωτας – Σχέσεις
Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα κρίνει σχέσεις και γάμους και αυτή τη χρονιά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει αν ξέρετε ότι έχετε μια δέσμευση στέρεα, η οποία βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη, την κατανόηση και την καλή επικοινωνία. Αν απλώς τα χρόνια την έχουν φθείρει, προσπαθήστε να της κάνετε τονωτικές ενέσεις. Ο Δίας από την Παρθένο θα βοηθήσει σε αυτό. Αν είστε μόνοι/μόνες, πιο εύκολα εφέτος θα καταφέρετε να ελκύσετε το κατάλληλο πρόσωπο στη ζωή σας. Αν είστε σε μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και καιρό αλλά εσείς δεν παίρνατε απόφαση να δώσετε τη χαριστική βολή, αυτό μπορεί να γίνει πολύ άμεσα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Σημαντικός θα είναι ο τομέας της καριέρας και εσείς πιο φιλόδοξοι και αποφασισμένοι από ποτέ να επιτύχετε κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά τις ευκαιρίες θα τις έχετε. Αρκεί να κοπιάσετε, να προσαρμοστείτε και πιθανώς να συμβιβαστείτε και λίγο. Στα οικονομικά, ο Ουρανός εξακολουθεί να δημιουργεί ρευστότητα, αλλά εφέτος τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα, και ιδιαίτερα μετά τον Σεπτέμβριο που και ο Δίας θα σας επηρεάζει θετικά σε αυτόν τον τομέα.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ