M’ αρέσει

+ Η απορία του @_fakeiplplayer στο twitter αν υπάρχει οικονομολόγος που να υπολόγισε τις χαμένες εργατοώρες παγκοσμίως λόγω των γυμνών φωτογραφιών της Σκάρλετ Τζοχάνσον.

+ Η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και τα απογεύματα. Επιτέλους ακολουθεί τη λογική και τη διεθνή πρακτική.

+ Το τέλος της πολυσυζητημένης «πρωινής ζώνης» στα κανάλια. Εστω και αν αυτή υπαγορεύεται από την κατάρρευση των διαφημιστικών εσόδων και όχι από τη συνειδητοποίηση ότι τόσο καιρό τα ιδιωτικά κανάλια προσέφεραν σκουπίδια και διέδιδαν την αισθητική της πλατινέ ανοησίας.

+ Να αγοράζω δίσκους βινυλίου και να τους παίζω στο πικ απ. Αλλος τρόπος να απολαμβάνεις τη μουσική. (Αναζητήστε τους στο Rock and Roll Circus της Σίνα).

Δεν μ’ αρέσει

– Η υποψία ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος, υπουργός Οικονομίας κατά τα άλλα, δεν μπορεί να κάνει ούτε έναν υπολογισμό σωστά. Αν κρίνει κανείς ότι αυτά που εξήγγειλε με κάθε σοβαρότητα την Κυριακή για τους φόρους στα ακίνητα, τα διπλασίασε μόλις τρεις ημέρες αργότερα για να του βγουν τα νούμερα. Αν του βγουν.

– Που ηθοποιοί όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ πρέπει να παίζουν σε σαχλαμάρες όπως το «Cowboys and Aliens».

– Οι καταλήψεις σχολών ως απάντηση στο νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου. Φοβερή φαντασία παίδες.

– Που ακόμα και ο Στινγκ υπέκυψε στον πειρασμό της δισκογραφικής ρετροσπεκτίβας και κυκλοφορεί τον Οκτώβριο μεγαλοπρεπές box set με τρία CD και τίτλο «Sting: 25 Years».

– Η γκρίνια. Ειδικά η προκαταβολική.

* ΣΤΕΙΛΤΕ στο vimagazino@dolnet.gr το δικό σας «Μ’ αρέσει – Δεν μ’ αρέσει», μαζί με φωτογραφία σας καθώς και φωτογραφία ή βίντεο του θέματος για το οποίο γράφετε.