Μ’ αρέσει

+ Η θετική κατάληξη αυτής της συγκινητικής ιντερνετικής ιστορίας. Γιατί υπάρχουν και καλές ειδήσεις σχετικές με χρήματα και ανθρώπους.

+ Ο τρόπος που (φαίνεται να) λειτουργούν τα πράγματα στην Αγγλία: Σκάνδαλο υποκλοπών, τιμωρίες, έρευνες, απολογία του Μέρντοκ στο Κοινοβούλιο. Ωραία πράγματα.

+ Το πρόχειρο «μνημείο» που έχει στηθεί στην οδό Βουκουρεστίου, στη μνήμη του αδέσποτου σκύλου – θαμώνα της περιοχής που πρόσφατα πέθανε. Δεν είναι όλες οι αστικές ιστορίες θλιβερές.

+ Αυτά τα δημοσιογραφικά θέματα, σχετικά με ταξί. Νοσταλγία, σημειολογία, ποπ κουλτούρα. Οι συνδικαλιστές, έχουν πάρει θέση για τις εξελίξεις στη Νέα Υόρκη;

Δεν μ’ αρέσει

– Τα στελέχη του Δήμου Αθηναίων που κατηγορούνται πως έκλεβαν από το συσσίτιο των αστέγων. Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν την ντροπή.

– Οτι τόσοι νόμοι αλλάζουν, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, παραμένει εκεί, απείραχτος και περήφανος.

– Οτι ο Μάκης Ψωμιάδης ακόμα αναζητείται. Εντάξει είναι δύσκολο να τον ξεχωρίσει κανείς μέσα στο πλήθος, έτσι διακριτικός που είναι.

– Κάποιοι Έλληνες συγγραφείς που περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους συγγράφοντας status updates στο facebook, παρά κάνοντας την δουλειά τους. Ενίοτε, φαίνεται και στο αποτέλεσμα.

ΣΤΕΙΛΤΕ στο vimagazino@dolnet.gr το δικό σας «Μ’ αρέσει – Δεν μ’ αρέσει», μαζί με φωτογραφία σας καθώς και φωτογραφία ή βίντεο του θέματος για το οποίο γράφετε.